Sveikos, merginos
Gal žinote, kur (Kaune) galima įsigyti indelių kremui/losjonui su dozatoriumi ? El. parduotuvės netinka, nes reikia skubiai....
Ačiū iš anksto
QUOTE(BlueFire @ 2013 07 31, 11:40)
Siurpe, kad visos tos paslaptys visos pusiau viesos, informacijos internete tikrai daug, reik daug skaityt ir paciai daryti. kiekviena oda kitokia, su savais poreikiais, ir be primakaluotu ir sugadintu kremu kazin ar atsitaikysi is karto tinkama savo veido odai.
as megstu eksperimentuoti su nedideliu veido kremo kiekiu, nes sitam neisejus ar jei netinka veidui, vis tiek susitepa ant ranku, koju ir kitu kuno vietu
as megstu eksperimentuoti su nedideliu veido kremo kiekiu, nes sitam neisejus ar jei netinka veidui, vis tiek susitepa ant ranku, koju ir kitu kuno vietu
Tai taip, informacijos pilna, tik, kad painiojasi viskas galvoje. Skaitau skaitau ir vis mažiau man kas aišku Žinau, kad odos skirtingos, žinau, kad atsitaikyt reikia , dėl gaminimo mažais kiekiais - taip ir darau,bet juk poveikis iškart nepasimato, reikia bent kelis mėnesius pasitepliot, kad kažkas pasijustų, o laikas taip greit bėga... kol atrasiu ką nors ir pražilsiu ir nusensiu ir nusiraukšlėsiu visiškai, ir tada jau niekas nebepadės
Gal žinote, ar girdėjote kas ten su gasulo moliu yra? Aš kaip tik ruošiausi pirkti, o KN puslapy rašo, kad atšaukiamas iš prekybos. Tai čia tik KN jis negeras, ar visur?
QUOTE(Šiurpė @ 2013 08 01, 11:22)
Gal žinote, ar girdėjote kas ten su gasulo moliu yra? Aš kaip tik ruošiausi pirkti, o KN puslapy rašo, kad atšaukiamas iš prekybos. Tai čia tik KN jis negeras, ar visur?
Gal gali įmest kur rašo? Nerandu... Jei oda sausa, nerekomenduoju moliais praustis. Neskubėk pirkti, yra reikalingesnių priedų.
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 08 01, 14:43)
Gal gali įmest kur rašo? Nerandu... Jei oda sausa, nerekomenduoju moliais praustis. Neskubėk pirkti, yra reikalingesnių priedų.
Reikalingesnių, sakot yra?
Čia, prie aprašymo prierašas Aš ne sau, kai kuriems šeimos nariams nuo spuogų prausiklį norėjau padaryti
Aišku... Čia KN tokia gasulo partija, tikrai nereiškia kad visas molis blogas. Nepažiūrėjau molio aprašyme, ieškojau info pirmame puslapyje. Kartu - irgi nežinia, ar kiti pardavėjai tiria mikrobiologinį užterštumą... Aroma-zone turėtų tikrint, o smulkūs Lietuvos prekiautojai tiria ar ne, nežinau.
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 08 02, 15:09)
Ar pastebėjot: grįžo seno formato AZ puslapis, matyt kažkas nepavyko..
Ir as pastebejau. Buvau bepradedanti priprasti prie naujo, bet labai sunkiai sekes su verteju naudotis.
Sveikos, merginos,
noriu Jūsų paklausti - kai gaminate hidroliatus, tai kokiam kiekiui augalų (sausų arba nedžiovintų) kokį kiekį hidroliato varvinate?
Esu radusi 200g žalių (arba 100g sausų) augalo dalių užpilti 0,5 litro vandens (tik nežinia kiek išvarva), o A-Zone rašo 1 litrui hidroliato naudoja 1 kg augalų.
Žinoma varvėjimą galima stabdyti kai pakankamai sandarūs puodai, tik įdomu, kaip paskaičiuoti stiprumą viralo. Vyras pamatęs mano pirmą gėrį iškart sulygino su pirmo varymo naminuke
noriu Jūsų paklausti - kai gaminate hidroliatus, tai kokiam kiekiui augalų (sausų arba nedžiovintų) kokį kiekį hidroliato varvinate?
Esu radusi 200g žalių (arba 100g sausų) augalo dalių užpilti 0,5 litro vandens (tik nežinia kiek išvarva), o A-Zone rašo 1 litrui hidroliato naudoja 1 kg augalų.
Žinoma varvėjimą galima stabdyti kai pakankamai sandarūs puodai, tik įdomu, kaip paskaičiuoti stiprumą viralo. Vyras pamatęs mano pirmą gėrį iškart sulygino su pirmo varymo naminuke
Kai verdu hidrolata zoliu nesveriu. Sudedu zoles, uzpilu vandeniu, kad apsemtu ir truputi virsaus. Kai iskapsi mazdaug puse uzpulto kiekio isjungiu.
Stiprumo nelabai apskaiciuosi...Bet kad gaminu savo reikmems, tai man to ir nereikia.
Metu, vingioryksciu hidrolatai gavosi labai stiprus. Skiesti reikia. Kitus neskiestus naudoju.
Stiprumo nelabai apskaiciuosi...Bet kad gaminu savo reikmems, tai man to ir nereikia.
Metu, vingioryksciu hidrolatai gavosi labai stiprus. Skiesti reikia. Kitus neskiestus naudoju.
QUOTE(ausriness @ 2013 08 03, 14:11)
Sveikos, merginos,
pas mane kaip vire hidrolatas kažkas užėjo i svečius tai net nesuabejojo kad namine verdu
as darau taip prideju augalu daugiau kaip puse puodo ,nesu sverus kiek g gaunasi ir uzpilu 1-1,5 litru vandens ,augalus ranka prispaudus laikau kad matyčiau kada apsemia ,daugiau pas mane netelpa ,tik kad apsemtu augalus pilu vandens ,jei zali augalai is 1,5l uzpilto vandens islasas 1litras tai tikrai,jei sausi tai per puse man gaunasi
Na va, o man pusiau kaip su alembiku gaunasi - į greitpuodį dedu sietelį, kad augalai būtų ne vandenyje, o tik garuose maudytųsi, tai todėl neapsemiu aš jų. O paskui dar po virimo pastebėjau, kad kai lieka mažiau kaip 0,4 litro ant dugno, tai jau nebelabai garą gamina, o "arbatos" krašteliai pradeda svilti, todėl norisi daugiau vandens įpilti, tik neišvarvinti viso. O kai neprisvils, tai likusią arbatėlę į ledukus sušaldysiu