QUOTE(zydrem @ 2013 07 23, 10:30)
va del sito tai as pradejau abejoti del AZ nurodymu , karta esu lasinus eteriniu misini 5 eteriniai po ml ir netilpo man i 5 ml bonkute
o dabar is vis nusipirkau ta anticeliulitini nauja kur pasirodė pora kremu pasidariau, lasinau lasais na tipo 3ml -90lasu kazkas tokio i pirma ,i antra maziau pora ml reikejo, baigus lasinti pasiziuriu kad 10ml bonkute tuscia mokeciau prancūziškai parasyciau jiems del sito
o dabar is vis nusipirkau ta anticeliulitini nauja kur pasirodė pora kremu pasidariau, lasinau lasais na tipo 3ml -90lasu kazkas tokio i pirma ,i antra maziau pora ml reikejo, baigus lasinti pasiziuriu kad 10ml bonkute tuscia mokeciau prancūziškai parasyciau jiems del sito
aš moku, galiu pagelbėti
dėl balzamo galvoju, kokį kiekį darytis: 30 ar 50ml. Tiesiog 100ml labai gražūs skaičiukai gaunasi, 50 būtų per pusę - taip pat gražūs, o toliau jau reikėtų skaičiuoti. Deja matuoti neturiu galimybės, pirksiu tik kolbutę aliejams matuoti na, bet galvoju gal iš akies viską padarysiu su tais lašiukais labai bijau, kad nesigaus. investicija tokia visai nemaža kaip pirmam kartui su tam tikromis priemonėmis