Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,24tema

QUOTE(zydrem @ 2013 07 23, 10:30)
va del sito tai as pradejau abejoti  doh.gif  del AZ nurodymu , karta esu lasinus eteriniu misini 5 eteriniai po ml ir netilpo man i 5 ml bonkute
o dabar is vis  doh.gif nusipirkau ta anticeliulitini nauja kur pasirodė pora kremu pasidariau, lasinau lasais na tipo 3ml -90lasu kazkas tokio i pirma ,i antra maziau pora ml reikejo, baigus lasinti pasiziuriu kad 10ml bonkute tuscia  biggrin.gif mokeciau  prancūziškai parasyciau jiems del sito  biggrin.gif

aš moku, galiu pagelbėti lotuliukas.gif

dėl balzamo galvoju, kokį kiekį darytis: 30 ar 50ml. Tiesiog 100ml labai gražūs skaičiukai gaunasi, 50 būtų per pusę - taip pat gražūs, o toliau jau reikėtų skaičiuoti. Deja matuoti neturiu galimybės, pirksiu tik kolbutę aliejams matuoti 4u.gif na, bet galvoju gal iš akies viską padarysiu su tais lašiukais thumbup.gif labai bijau, kad nesigaus. investicija tokia visai nemaža kaip pirmam kartui su tam tikromis priemonėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2013 07 23, 11:36)
aš moku, galiu pagelbėti  lotuliukas.gif

dėl balzamo galvoju, kokį kiekį darytis: 30 ar 50ml. Tiesiog 100ml labai gražūs skaičiukai gaunasi, 50 būtų per pusę - taip pat gražūs, o toliau jau reikėtų skaičiuoti. Deja matuoti neturiu galimybės, pirksiu tik kolbutę aliejams matuoti  4u.gif  na, bet galvoju gal iš akies viską padarysiu su tais lašiukais  thumbup.gif labai bijau, kad nesigaus. investicija tokia visai nemaža kaip pirmam kartui su tam tikromis priemonėmis  smile.gif

labai gerai tinka šaukštelis kaip prideti prie vaistu buna ,ir 5ml ir 2,5ml isistraukiami tvirksta reiketu pereiti per savo deze ir surinkti nenaudojamus gal kuriai praverstu g.gif
Atsakyti
Taigerio parduotuvėse yra pirkti šaukštelių skysčių tūriui matuoti, keraminių ir plastikinių: 1 ml, 2,5 ml... ir t. t., iki 7,5 ml (rinkiniai po 5 vnt.). Kartais gali praversti.
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 07 23, 11:30)
va del sito tai as pradejau abejoti  doh.gif  del AZ nurodymu , karta esu lasinus eteriniu misini 5 eteriniai po ml ir netilpo man i 5 ml bonkute
o dabar is vis  doh.gif nusipirkau ta anticeliulitini nauja kur pasirodė pora kremu pasidariau, lasinau lasais na tipo 3ml -90lasu kazkas tokio i pirma ,i antra maziau pora ml reikejo, baigus lasinti pasiziuriu kad 10ml bonkute tuscia  biggrin.gif mokeciau  prancūziškai parasyciau jiems del sito  biggrin.gif

Aš, žinok, seniau esu skaičiavus lašiukus. Jei eteriniai buvo laikomi kambario temperatūroje, tai kaip ir plius minus 1-2 lašiukų paklaida buvo g.gif
O jei eterinių buteliukai buvo laikomi šaldytuve - tada tikrai mažiau lašiukų sudarydavo 1 ml.

Gal ir tau tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 07 23, 13:38)
Aš, žinok, seniau esu skaičiavus lašiukus. Jei eteriniai buvo laikomi kambario temperatūroje, tai kaip ir plius minus 1-2 lašiukų paklaida buvo  g.gif 
O jei eterinių buteliukai buvo laikomi šaldytuve - tada tikrai mažiau lašiukų sudarydavo 1 ml.

Gal ir tau tas pats? g.gif

nu zinok as laikau ne saldytuve g.gif niekad eteriniu nesu skaičiavus tik ta karta pastebejau kad 5*30 netilpo i 5ml buteliuka ,nors eteriniai buvo savo tankiu panasus g.gif veliau nelabai ir gilinausi bet dabar kaip su situo http://www.aroma-zon...ti-capitons.Asp tai tikrai nesamone parasyta 41 lasas doh.gif
nu nieko du kremai vienam 5ml kitam 4 ml biggrin.gif sunaudosim
Atsakyti
Fantastique tikrai nedarykit lupu balazamo 100ml. Jei kas nepatiks kol toki kieki sunaudosit, tai ojojoj...Atsibos ir naudoti. As darausi po kelias tubeles kur yra AZ pirkti. Ir tai jei vienai sau daryciau - valgyt reiktu, kad sunaudoti. rolleyes.gif
Taip su tais lasiukais tikrai idomiai, as irgi esu pastebejus kad neatitinka. doh.gif Tai paskutiniu laiku kai is % skaiciuoju svori ingridientus lasinamus lasiukais taip ir palieku gramais ir kai jau sveriu viska ant svarstykliu statau ir lasinu tada eigoj pasiskaiciuoju kiek mazdaug lasiuku lasinsiu. (buna vienas lasiukas 0.03gr kito ingridiento 0.05gr. ir pan.)Kai jau nebepirma karta ta pati makaluoji, tai nebereikia taip skaiciuotis wink.gif

Zydrem E vitaminas tikrai skiriasi. As naudoju Akomos, tai jis grynas, AZ saulegrazu aliejuje, vaistinej irgi skiestas buna. LAAAbai skiriasi tirstumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 23 liepos 2013 - 14:16
QUOTE(goccia @ 2013 07 23, 15:14)

Zydrem E vitaminas tikrai skiriasi. As naudoju Akomos, tai jis grynas, AZ saulegrazu aliejuje, vaistinej irgi skiestas buna. LAAAbai skiriasi tirstumas 4u.gif

as tik is akomos turejus dabar laukiu is AZ g.gif tai va gal reikejo ir pirkti is akomos g.gif
aha is akomos tai tiks tirstas tirsta
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 07 23, 14:14)
As naudoju Akomos, tai jis grynas

kažkada apie gryną vit E esu kalbėjusi su viena chemike KN (Gitana), tai ji pasakė, kad toks produktas kaip grynas vit E tiesiog neįmanomas, jis visada būna kokiame nors aliejuje ax.gif
Atsakyti
hmm.. g.gif tai gal skiriasi aliejaus kuriame tirpinamas kiekiai g.gif Nes labai skiriasi tirstumai
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2013 07 23, 14:21)
kažkada apie gryną vit E esu kalbėjusi su viena chemike KN (Gitana), tai ji pasakė, kad toks produktas kaip grynas vit E tiesiog neįmanomas, jis visada būna kokiame nors aliejuje  ax.gif

g.gif pasiziurejau pas mane ant vit. e buteliuko ingredients: dl-tocopheryl acetate (holland and barrett gamybos). sitas stipresnis, 70 000 I.U. arba 933 I.U. per 1 mililitra. tai cia iseina kad neskiestas? nes anksciau turejau panasu tik silpnesni, ten buvo 35000
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 07 23, 14:14)
Fantastique tikrai nedarykit lupu balazamo 100ml. Jei kas nepatiks kol toki kieki sunaudosit, tai ojojoj...Atsibos ir naudoti. As darausi po kelias tubeles kur yra AZ pirkti. Ir tai jei vienai sau daryciau - valgyt reiktu, kad sunaudoti.  rolleyes.gif
Taip su tais lasiukais tikrai idomiai, as irgi esu pastebejus kad neatitinka. doh.gif  Tai paskutiniu laiku kai is % skaiciuoju svori ingridientus lasinamus lasiukais taip ir palieku gramais ir kai jau sveriu viska ant svarstykliu statau ir lasinu tada eigoj pasiskaiciuoju kiek mazdaug lasiuku lasinsiu. (buna vienas lasiukas 0.03gr kito ingridiento 0.05gr. ir pan.)Kai jau nebepirma karta ta pati makaluoji, tai nebereikia taip skaiciuotis wink.gif

30ml darysiu. Laukiu jau savo produktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2013 07 23, 16:31)
g.gif pasiziurejau pas mane ant vit. e buteliuko ingredients: dl-tocopheryl acetate (holland and barrett gamybos). sitas stipresnis, 70 000 I.U. arba 933 I.U. per 1 mililitra. tai cia iseina kad neskiestas? nes anksciau turejau panasu tik silpnesni, ten buvo 35000

Gal teko naudoti pirktą Love-Eco parduotuvėje? Labai tirštas. Turiu dar, bet va užrašas nusitrynęs. sad.gif Likę tik užrašas tocopheryl acetate... o kas dar nežinau. Rašo, kad 100 proc. natūralus, išgautas iš augalų. Naudoti iki 1 proc.
Atsakyti