Nodo jei plaukams tinka, tai naudokit, nes tepant ant slapiu plauku vistiek prasiskiedzia. As kaKada buvau pasidarius kondicionieriu ph apie 4, tai man kai pateko ant kaklo odos jausmas kad griauzia buvo, tai dabar darau ph iki 4.5.
Geriausias variantas butu nedideli kieki susimakaluot papildoma ir sumaisyti
Vadinasi su prolipidu cia ne atsitiktinumas... Nors as jau greit bus metai kaip su juo darau ir va pirmas toks atsitikimas. Galvojau, kad gal nuo karscio....Kai vaziavom i pajuri tada kaip tik karstos dienos buvo, arba kad su filtrais, tai gal sauksteliu maisant blogiau susijungia...bet kad ir kitoms atsiskyre...Tai kas cia dabar su juo?
Hidrolato as nei vieno nenorejau antra kart distiliuoti - visu kvapai intensyvus. Naudingu medziagu gal daugiau butu, bet naudojant mano nosiai tektu skiesti su vandeniu, tai ir naudos vel liktu maziau. Tad geriau tegu buna kokie yra.
QUOTE(goccia @ 2013 07 16, 19:29)
Nodo jei plaukams tinka, tai naudokit, nes tepant ant slapiu plauku vistiek prasiskiedzia. As kaKada buvau pasidarius kondicionieriu ph apie 4, tai man kai pateko ant kaklo odos jausmas kad griauzia buvo, tai dabar darau ph iki 4.5.
Dabar kai pamatavau, tai kad ir tiktų, smegenys turbūt visokius atmetimo signalus siųstų Šiuo metu kaip tik ir užsiimu papildomo kondicionieriaus gamyba, dėl šventos ramybės...
QUOTE(mairux @ 2013 07 16, 20:01)
Sakykit, o kaip Ph matuojat, su matuokliais ar juostelėm, nes juostelės kremo Ph man visiškai nematuoja. Toniko matavau - tai parodė kažką, gal ir nelabai tiksliai, o kremo tai nelabai eina suprasti.
Aš matuoju su juostelėm, pamatavau ir kremo ( tarp 5 ir 5,5 ) ir kondicionieriaus (3-3,5) . Šiaip juostelės pamatavo kremo ph , spalvos buvo pakankami aiškios. Kadangi skirtingi parodymai kremo ir kondicionieriaus, tai manau parodė daugmaž teisingai. Bet kondicionieriaus kad ir padariau papildomai , sumaisiau, bet vis tiek pakilo tik iki 3,5, bet pabandysiu, jei plaukams patiks, tai ir gerai, o jei ne, dar bandysiu burti
sveikos raganaites del prolipid ir man toks sposas atsitiko, pastebejau toki dalyka, kai dariau pries tai krema buvo vesesni orai, o dabartinis kremas padarytas atejus karsciams. laikau vonioje ir dabartiniame matosi aliejaus, atsiskyre po kokios savaites nors niekur jo neveziojau
Ka rekomenduotumete pigmentinems demems naikinti? Jos neisnyksta net per ziema Kosmetikos kabinete moteriai siulo kazkokia injekcija padaryti (neatsimenu kokia) Noriu pasiulyti isbandyti naturalia kosmetika. Pabande sviesinti su kazkokiu kremu is Avon, bet stipriai sualergizavo, nudegino oda... Oda jautri likusi.
Aciu is anksto uz patarimus
Labas, moterys. Užklydau čia patarimo. Sugalvojau namuose susimaišyti makaliuką kūno odai šveisti: cukranendrių nerafinuotas cukrus, nerafinuotas šalto spaudimo kokosų aliejus bei rozmarinų EA. Gavosi smagūs kvapnūs gumuliukai sakykit, kiek laiko toks daiktas gali galioti? Kokiom sąlygom laikyti? nes čia konservantų visai visai nėra, todėl ir galiojimas, įtariu, nebus toks ilgas. Ar žiūrėti pagal sudedamąsias medžiagas?
QUOTE(Fantastique @ 2013 07 21, 13:31)
Labas, moterys. Užklydau čia patarimo. Sugalvojau namuose susimaišyti makaliuką kūno odai šveisti: cukranendrių nerafinuotas cukrus, nerafinuotas šalto spaudimo kokosų aliejus bei rozmarinų EA. Gavosi smagūs kvapnūs gumuliukai sakykit, kiek laiko toks daiktas gali galioti? Kokiom sąlygom laikyti? nes čia konservantų visai visai nėra, todėl ir galiojimas, įtariu, nebus toks ilgas. Ar žiūrėti pagal sudedamąsias medžiagas?
Nemanau, kad su cukrum gali sugesti.
QUOTE(gtn @ 2013 07 21, 11:54)
Ka rekomenduotumete pigmentinems demems naikinti? Jos neisnyksta net per ziema Kosmetikos kabinete moteriai siulo kazkokia injekcija padaryti (neatsimenu kokia) Noriu pasiulyti isbandyti naturalia kosmetika. Pabande sviesinti su kazkokiu kremu is Avon, bet stipriai sualergizavo, nudegino oda... Oda jautri likusi.
Kiek man teko susidurti su pigmentinių dėmių/strazdanų šviesinimu (nelabai tikiu, kad įmanoma jas visiškai panaikinti tokiomis priemonėmis) tai naudojau petražolių ištrauką trigliceriduose (gaminausi pati), vaisių rūgštys skaistina (bet jei jautri oda, tai reikia pirma jautrumo testą atlikti), šviesina, bet negalima jokiu būdu padauginti. Agurkai ar jų ištrauka (AZ yra berods) tiktų, o šiuo metų laiku tiktų ir šviežių agurkų kaukė su šlakeliu citrinų sulčių. Vitaminas B3 tiktų. Pracaxi -stambialapio kongenio aliejus (Pentaclethra macroloba ) tiktų kremui - čia daugiau info. Iš aliejų dar kiek pamenu eršketrožių, spanguolių sėklų, andirobos - gvianinės karapos, nakvišų, simondsijų. Taip pat padėtų parinkti eteriniai aliejai (petražolių, salierų sėklų, bazilikų, citrinos, greipfrutų), tik jau reikia žiūrėti, testuoti, ar nedirgins odos. Kai jautri oda tai tikrai sudėtinga pritaikyti/pagaminti kažką. Pradžioje reikėtų viską pratestuoti ant odos, ar toleruos, nedirgins. Nors blogiau už Avon gal nebus