Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,24tema

QUOTE(goccia @ 2013 07 05, 07:24)
Vienam is pirmuju kondicionieriu as irgi buvau per daug aliejines fazes idejus. Irgi plaukai iskart nelabai kokie budavo ir jau kita diena isvis kaip pries 5d. plauti budavo. Todel ir parasiau, kad itarciau kondicionieriu. Jis juk lieka ant plauku. Nuplaunam, bet vistiek su vandeniu neisplausi visko, jei per daug aliejaus mirksiukas.gif
Ir dar kai pabandziau ideti coco silikono lygiai tas pats buvo.
meile0409 perziurekit savo gaminamo kondicionieriaus sudeti ir bandykit pakeist. 4u.gif
o kad suzinot ar sampunas gerai isplauna - issiplaukit be kondicionieriaus ir matysit kokie tada plaukai 4u.gif

Mano plaukai linke labai greitai riebaluotis, tad pastebejau kaip ir Goccia, kad per didelis aliejaus kiekis, o ypac augalinis silikonas man netinka. Be to patariu napadauginti riebalinio sluoksnio atstatytojo 4u.gif
Atsakyti
Vakar peržiūrėjau AromaZone naujienas. Galva net apsisuko biggrin.gif Kažin, kuri naujiena verta dėmesio g.gif Aš susidomėjau MSM smile.gif Dėl kitų dar skaitinėju smile.gif
Ar kuri naudojate konservantą Complexe Benzoate & Sorbate? Aš vis dar nedrįstu pereiti prie kito , naudoju Cosgard smile.gif Nors mačiau yra dar ir Leucidal. g.gif

meile0409, aš taip pat dariausi panašius šampūnus pagal Aloniuko receptus, bet man jie būdavo per tiršti. Tada pati ėmiau keisti minėto riebalų atstatytojo kiekį (sumažinau), sumažinau ksantano ir šampūno bazės kiekį, pridėdavau Babassu putoklio. Mano plaukai irgi riebaluojasi, bet man gerai išplaudavo, gerai putojo, nereikėdavo jokio kondicionieriaus. Tačiau niekada prieš plovimą savo gamybos šampūnu nenaudojau kaukės ar balzamo, nes abejojau, ar neliks riebumo jausmo. Paprastai po kaukių naudoju ekologišką/organinės kilmės šampūną iš parduotuvės. blush2.gif

Atsakyti
merginos kas darete ersketroziu hidrolata tai is svieziu ar dziovintu gaminote? prisirinkau pajuryje ziedlapiu ir pumpuru tai mastau ar skubeti virti ar dziovinti? g.gif dar mastau kad pumpurus uzmerkti i alieju ar panasiai gal kokia istrauka nebloga gautusi? ir kaip kvapas ersketuogiu sudziovinus toks pat nuostabus ar visiskai pasikeicia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 07 07, 10:43)
merginos kas darete ersketroziu hidrolata tai is svieziu ar dziovintu gaminote? prisirinkau pajuryje ziedlapiu ir pumpuru tai mastau ar skubeti virti ar dziovinti?  g.gif  dar mastau kad pumpurus uzmerkti i alieju ar panasiai gal kokia istrauka nebloga gautusi? ir kaip kvapas ersketuogiu sudziovinus toks pat nuostabus ar visiskai pasikeicia?  ax.gif

geriau daryti is zaliu ax.gif jei tik tokia galimybe yra
Atsakyti
pumpurus sudzuovinti bus sunkoka... Jie gi susisuke, tai is vidaus gali puti pradeti. Siemet iskart visko buvau prisivezus, tai dali ziedlapiu sudziovinau. Bet is dziovintu ersketroziu ziedlapiu pati nesu dar darius hidrolato...
Atsakyti
o kaip kvapas sudziovintu, toks pat dieviskas ar jau sieno? ax.gif mastau dali dziovinti ir miltukus pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 07 07, 13:08)
o kaip kvapas sudziovintu, toks pat dieviskas ar jau sieno?  ax.gif  mastau dali dziovinti ir miltukus pasidaryti  smile.gif

kvapas geras wub.gif as gaminau ir is sudžiovintu ziedlapiu ir is padziovintu pumpuru tai nelabai koks skirtumas yra tarp žaliavos ir hidrolato ax.gif wub.gif

ai kaip viriau tai vandens vos vos kad uzsemtu buvo ,is litro uzpilto vandens tik 0,5l isejo hidrolato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 07 liepos 2013 - 12:59
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 07 05, 11:47)
Vakar peržiūrėjau AromaZone naujienas. Galva net apsisuko  biggrin.gif Kažin, kuri naujiena verta dėmesio  g.gif Aš susidomėjau MSM smile.gif Dėl kitų dar skaitinėju smile.gif

aš MSM iš aromavitos pirkau (iš AZ gaunasi net geresne kaina), tai gaunasi idealiausios priemonės nuo aknė, puikus kovotojas su pleiskanom
Atsakyti
Nieks nepataria man kitoje temoje, tai čia užklausiu blush2.gif Gal teko susidurti su Aroma Paradise eteriniais aliejais? Domina kokybė. Tiesiog pas juos išpardavimas, tai ir susidomėjau biggrin.gif
Atsakyti
Aprašysiu mikrobų ir grybelių testo rezultatus. Kremas buvo gamintas su Prolipid ir lecitinu, savos gamybos hidrolatu, nekaitintomis erškėtuogių ir aloe sultimis, pienelio konsistencijos. Konservuotas 0,32 proc. Cosgard. Minimali gamintojo nurodoma dozė - 0,2 proc. Cosgard. Testus laikiau šiltoje patalpoje. Pirmą testą padariau su tik pagamintu kremu, per savaitę neišaugo nei pelėsių, nei mikrobų. Nefotografavau. Kremą naudojau kaip visada - sėmiau stiklo lazdele, laikiau šaldytuve. Likutį palikau ir po mėnesio atlikau pakartotinį testą. Rezultatai už savaitės: pelėsių ir mieliagrybių neišaugo; mikrobinis užterštumas apie 100/ml, kas neviršija higienos normoje nurodomų dydžių. Įdedu nuotraukas:
user posted image
user posted image

Dar ketinu patikrinti mėnesį pastovėjusį nekonservuotą kremą. Įdomu,kaip gavosi kitoms?
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 07 13, 13:30)
Dar ketinu patikrinti mėnesį pastovėjusį nekonservuotą kremą. Įdomu,kaip gavosi kitoms?

dariau ir as situs testus, testavau kremus ir plauku prieziuros priemonems. net neidomu buvo, niekas man neisaugo, konservuoju 10% timolio tirpalu spirite, 10 lasu 100 ml gaminio.

beje silpnas timolio tirpalas puikiai veikia auksini stafilokoka, patikrinta praktikoj ant vaiku ir sunu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlueFire: 14 liepos 2013 - 11:55
O kur testų būtų galima nusipirkti?
Atsakyti