Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,24tema

QUOTE(goccia @ 2013 06 28, 15:11)
Tai taip, aisku, kad odos skirtingos visu 4u.gif  Mano vyrui isvis geriausias kremas kur sau rankom darau. Su biciu vasku  biggrin.gif
Tiesiog ten komentaruose buvo prirasyta, kad tepant kitais kremais merginoms aplink lupas sausedavo oda, o kitur riebesne, tai nesausedavo. Man apie lupas irgi ne visi kremai tinka. Turi but labai drekinantis. Todel ir nustebau, kad toks paprastos sudeties (jokiu drekinanciu priedu nera) ir jau joms nesauseja rolleyes.gif

Teisybę pasakius, aš labai stebėdavausi uogų kremais - jų sudėtis tikrai paprasta, be jokių pribumbasų - bet pažiūrėkit kokie jie populiarūs ir kiek teigiamų atsiliepimų turi. smile.gif
Gal tikrai kremas nebūtinai turi būti "kosmonautų maistas"? biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad nuo "naftinių" kremų uogų produkcija yra milžiniškas šuolis. Na o mūsų kremukai jau " atkutiūras".
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 06 28, 15:59)
Manau, kad nuo "naftinių" kremų uogų produkcija yra milžiniškas šuolis. Na o mūsų kremukai jau " atkutiūras".

hihihi.gif "atkutiutas"

Atsakyti
Labas rytas,
parsinešu praėjusiose temose labai girtą šampūną pagal Astą, jau pasigaminau jį - kaip ir daugumai, patiko nerealiai - AČIŪ!.
Niekur neradau gaminimo aprašymo, tai gaminau taip, kaip pavyko išskaityti kitų šampūnų gamybos ir ingredientų aprašymuose.
Norėčiau paklausti, ar teisingai gaminau:
Coco sulfate, SCI ir Glycerine šildomi su vandenine faze.
BMTS šildomas su aliejine faze.
Kiti priedai dedami, kai kremas vėsta.
Noriu paklausti, ar teisingai dariau?

Ir dar klausimas:
po ranka neturėjau dušo žele, užsidėjau lašelį šio šampūno ant kempinės ir labai patiko toks naudojimas. Norėčiau paklausti, kaip manote - ar iš esmės (taupant vietą lentynose) galima būtų šį šampūną naudoti kaip dušo žele suaugusiam ir - pro retą - trejų metų vaikučiui su sausa oda?

Nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir atsakymus 4u.gif

QUOTE(Nirida @ 2012 12 08, 16:22)
praeitoj temoj buvo, pagal asta sampunas 
12 g Coco sulfate
12 g sci
4 ml yangu aliejus
2 ml avokado al.
2 ml lazdyno r. al.
0,9 g BMTS
25 ml dilgėlių nuoviras
5 ml rozmarinų hidro
5 ml glycerin vegetal
18 l lactic acid
9 l B5
3 l ryžių proteinai
6 l vit. E
10 l bact pur
4 l rozmarinų ea
10 l pelargonijos ea
5 l cosgard

Atsakyti
QUOTE(Azuole @ 2013 07 01, 08:32)
Labas rytas,
parsinešu praėjusiose temose labai girtą šampūną pagal Astą, jau pasigaminau jį - kaip ir daugumai, patiko nerealiai - AČIŪ!.
Niekur neradau gaminimo aprašymo, tai gaminau taip, kaip pavyko išskaityti kitų šampūnų gamybos ir ingredientų aprašymuose.
Norėčiau paklausti, ar teisingai gaminau:
Coco sulfate, SCI ir Glycerine šildomi su vandenine faze.
BMTS šildomas su aliejine faze.
Kiti priedai dedami, kai kremas vėsta.
Noriu paklausti, ar teisingai dariau?

Ir dar klausimas:
po ranka neturėjau dušo žele, užsidėjau lašelį šio šampūno ant kempinės ir labai patiko toks naudojimas. Norėčiau paklausti, kaip manote - ar iš esmės (taupant vietą lentynose) galima būtų šį šampūną naudoti kaip dušo žele suaugusiam ir - pro retą - trejų metų vaikučiui su sausa oda?

Nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir atsakymus  4u.gif

Sveika smile.gif
pati šimtas metų kaip nebedariau šito šampūno, o jis dar gyvas, pasirodo smile.gif reikės kada pasigaminti.
Šiaip tai teisingai, scs ir sci tirpink vandeninėj fazėj, po to supilk gliceriną ir sumaišyk su aliejine faze, kurioje šildysi bmts. Priedus dėk jau pravėsus.

Dėl prausimosi, tai manau, kad tikrai nenumirsi, jei nusiprausi su šampūnu, bet tikrai yra geresnių prausimosi priemonių.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 07 01, 08:50)

Labai ačiū už tiesiog žaibišką atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 06 28, 14:14)
Teisybę pasakius, aš labai stebėdavausi uogų kremais - jų sudėtis tikrai paprasta, be jokių pribumbasų - bet pažiūrėkit kokie jie populiarūs ir kiek teigiamų atsiliepimų turi. smile.gif
Gal tikrai kremas nebūtinai turi būti "kosmonautų maistas"? biggrin.gif

Mano oda irgi iš tų, kurioms nereikia (bent jau kasdien) kremų su ypatingais priedais. Gaminuosi su ištraukomis, įvairiais priedais, kurių nepriskirčiau prie otkutiūrinių biggrin.gif , nes jie man atrodo įprasti kaip duona kasieninė (vit. B5, alantoinas, kofeinas, kokie nors milteliai: ožkos pieno, migdolų ir t.t., kartais hialiuronas, aug. keramidai, vit. B3, Q10 ir pan.). Man perėjus nuo parduotuvinių prie savo gamybos, pagal patį paprasčiausią receptą pagamintas kremas buvo stebuklas. Bet verdu noru išbandyti kuo daugiau kosmonautiškų priedų, kurių nesu naudojusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 07 01, 11:09)
Mano oda irgi iš tų, kurioms nereikia (bent jau kasdien) kremų su ypatingais priedais. Gaminuosi su ištraukomis, įvairiais priedais, kurių nepriskirčiau prie otkutiūrinių  biggrin.gif , nes jie man atrodo įprasti kaip duona kasieninė [B](vit. B5, alantoinas, kofeinas, kokie nors milteliai: ožkos pieno, migdolų ir t.t., kartais hialiuronas, aug. keramidai, vit. B3, Q10 ir pan.). [/B]Man perėjus nuo parduotuvinių prie savo gamybos, pagal patį paprasčiausią receptą pagamintas kremas buvo stebuklas. Bet verdu noru išbandyti kuo daugiau kosmonautiškų priedų, kurių nesu naudojusi  thumbup.gif

as tai galvoju kad Tavo išvardinti priedai jau prie otkutiūrinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 07 01, 13:07)
as tai galvoju kad Tavo išvardinti priedai jau prie otkutiūrinių  g.gif

Na kad nelabai smile.gif man čia irgi įprastiniai priedai.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 07 01, 13:11)
Na kad nelabai smile.gif man čia irgi įprastiniai priedai.

nu bet ar tokiu priedu bent 3-4 yra uogu kremuose g.gif išvis hialurono rugsties ar deda i koki krema g.gif

keramidai, Q10 g.gif nu nesigilinau bet abejoju kad butu g.gif blush2.gif

permetus greit akim tik glicerina radau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 01 liepos 2013 - 12:50
QUOTE(zydrem @ 2013 07 01, 13:43)
nu bet ar tokiu priedu bent 3-4 yra uogu kremuose  g.gif  išvis hialurono rugsties ar deda i koki krema  g.gif

keramidai, Q10  g.gif nu nesigilinau bet abejoju kad butu  g.gif  blush2.gif
permetus greit akim tik glicerina radau  g.gif

Tai va čia ir esmė, kad kai mes visokių hialiuronų, Q10, alantoinų ir tt neskaitom prie super duper priedų, tai visokių uogų sudėtis mažų mažiausiai skurdi atrodo. O kadangi uogų produkcija žmonės labai patenkinti yra, tuomet natūraliai ir iškyla klausimas, kame čia šaknys - ar tie kosmonautų priedai nėra būtini, ar tiesiog žmonės dar nespėjo tų priedų paragaut.

uj kaip čia keistai surašiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 07 01, 14:16)
uj kaip čia keistai surašiau  doh.gif

biggrin.gif

o kad butu i tema juoduju serbentu hidrolata is ko geriausia butu virti g.gif gal kas zinote

p.s. Asta kiek lecitino noresi g.gif dar niekas neuzsakineja bet kad zinociau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 01 liepos 2013 - 13:33