Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,24tema

Aš eisiu į seminarą, jei bus vietų. Ačiū, kad priminei. Distiliatorius puikus!
Atsakyti
Darže auga nakvišų, tik įdomu, ar galima ką iš jų pagaminti-kiek skaičiau tai rašo, kad ik iš sėklų spaudžia aliejų?
Atsakyti
merginos noriu paklausti ar gavot kas is jav siuntinuka, grizau is ligoniniu ir nesigaudau kada cia kas turi buti ax.gif
Atsakyti
Darže augančios yra sukultūrintos nakvišos jose jau mažai gydomųjų savybių. Labiau tinka laukinės nakvišos salotoms, arbatoms, hidroliatams, fitoliams, aliejus spaudžiamas iš sėklų.
Atsakyti
redazuko as tau per fb apie paskata atsakiaus mirksiukas.gif pasiziurek ten
man negaila biggrin.gif merginos kas norit suzinoti ka isgirdau rasukit savo el.p parsiusiu skenuota varianta nes ten kas surašyta viskas buvo papasakot smile.gif mums kremu gamintojoms kurios domimes ten nieko naujo nesužinoti bent jau as nieko naujo neisgirdau per ta paskaita verysad.gif geresnis variantas butu Ramutes paklausyti thumbup.gif ir nebutu gaila 40litu biggrin.gif

kam pazadejau tai tik antradieni persusiu nes visai neradau laiko net perskanuoti doh.gif dabar islekim prie ezeriuko cool.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti ar vertą daryti rožių hidrolatą iš rožių kurias gavau dovanų?? Jos nuleido galvas ir apdžiuvo kai kurie lapeliai. g.gif
Atsakyti
Mergaites ar teisingai aš supratau, kad Šilko amino rūgštis ir Šilko peptidus galima kaitinti kiek reikia pačiam kremui susijungti?
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2013 06 25, 11:54)
Merginos, gal galit patarti ar vertą daryti rožių hidrolatą iš rožių kurias gavau dovanų?? Jos nuleido galvas ir apdžiuvo kai kurie lapeliai. g.gif

Jei gavai glėbį rožių, tada taip... Reikia bent poros šomtų gramų žiedlapių - tai jau nemaža krūvelė. Kitas klausimas, nežinia kiek tos rožės mačiusios chemijos. Jei daug purkštos nuo ligų, kenkėjų, visa tai atsidurs hidroliate. Taigi pati sau atsakyk, kiek turi, ar verta dėl tokio kiekio terliotis, ir ar yra vilčių kad rožės tau padės, o ne nuodys. Šito tikrai nežinau... g.gif Šiaip gali sudžiovinti, panaudot kartu su kitais augalais kai kokios nors žaliavos daugiau turėsi. Galima mišrius hidroliatus daryti. ax.gif

QUOTE(redazuka @ 2013 06 25, 15:31)
Mergaites ar teisingai aš supratau, kad Šilko amino rūgštis ir Šilko peptidus galima kaitinti kiek reikia pačiam kremui susijungti?

Kiek aš auprantu, tai galima, ir paprastai kaitinu kartu su skysčiais, man patogiau ir gedimui pavojai mažėja. Nekaitinu tik kas aiškiai pažymėta, kad negalima įvedinėt virš 40 laipsnių. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 06 26, 20:11)
Jei gavai glėbį rožių, tada taip... Reikia bent poros šomtų gramų žiedlapių - tai jau nemaža krūvelė. Kitas klausimas, nežinia kiek tos rožės mačiusios chemijos. Jei daug purkštos nuo ligų, kenkėjų, visa tai atsidurs hidroliate. Taigi pati sau atsakyk, kiek turi, ar verta dėl tokio kiekio terliotis, ir ar yra vilčių kad rožės tau padės, o ne nuodys.  Šito tikrai nežinau...  g.gif  Šiaip gali sudžiovinti, panaudot kartu su kitais augalais kai kokios nors žaliavos daugiau turėsi. Galima mišrius hidroliatus daryti.

Jūs teisi drinks_cheers.gif geriau net nerizikuosiu schmoll.gif
Atsakyti
Vakar ant FB sienos pastebejau nuotrauka kremuko (galima laimeti). Tiek daug norinciu laimeti, tai del idomumo iejau pasiziureti. blush2.gif Sudetis: hidrolatas (roziu) du aliejai (riesutu ir kanapiu) emulsiklis (cetearyl glycosides) ir eteriniai (neparasyta kokie). Daugiau jokiu priedu, jokiu vitaminu. O atsiliepimuose raso, kad labai geras, netempia odos, drekina rolleyes.gif Tai sedejau ir galvojau ar cia as kvaisa rolleyes.gif , metau pinigus visokiems priedams (hialuronams, silkams, proteinams, keramidams ir pan.) ar merginos tiesiog nera naudojusios geru kremu, tai ir dziaugiasi g.gif Patys pirmi mano pacios daryti kremukai buvo irgi paprastuciai tik prie tos sudeties dar prisidedavo pantenolis, vit e ir glicerinas. Kunui tiko, bet veidui schmoll.gif neuztekdavo drekinimo. Visiskai nera ko lyginti su tais kur dabar pasidarau. Mano oda megsta "kosmonautu maista" biggrin.gif

Di72 tikrai nedaryciau hidrolato is geliu parduodamu parduotuvese. Jos labai daug purskiamos.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 06 28, 08:17)
Vakar ant FB sienos pastebejau nuotrauka kremuko (galima laimeti). Tiek daug norinciu laimeti, tai del idomumo iejau pasiziureti. blush2.gif Sudetis: hidrolatas (roziu) du aliejai (riesutu ir kanapiu) emulsiklis (cetearyl glycosides) ir eteriniai (neparasyta kokie). Daugiau jokiu priedu, jokiu vitaminu. O atsiliepimuose raso, kad labai geras, netempia odos, drekina rolleyes.gif Tai sedejau ir galvojau ar cia as kvaisa rolleyes.gif , metau pinigus visokiems priedams (hialuronams, silkams, proteinams, keramidams ir pan.) ar merginos tiesiog nera naudojusios geru kremu, tai ir dziaugiasi g.gif Patys pirmi mano pacios daryti kremukai buvo irgi paprastuciai tik prie tos sudeties dar prisidedavo pantenolis, vit e ir glicerinas. Kunui tiko, bet veidui schmoll.gif neuztekdavo drekinimo. Visiskai nera ko lyginti su tais kur dabar pasidarau. Mano oda megsta "kosmonautu maista" biggrin.gif

Labai daug kas ir nuo odos priklauso. Mano sesuo ir mama gali naudoti visiškai paprastus kremus, be jokių pribumbasų. O maniškė yra įnoringa, ir su ja jau reikia terliotis.
Yra ir tokių žmonių, kaip mano kambariokė, kuri visai nenaudoja kremų, o oda pavydėtina smile.gif
Atsakyti
Tai taip, aisku, kad odos skirtingos visu 4u.gif Mano vyrui isvis geriausias kremas kur sau rankom darau. Su biciu vasku biggrin.gif
Tiesiog ten komentaruose buvo prirasyta, kad tepant kitais kremais merginoms aplink lupas sausedavo oda, o kitur riebesne, tai nesausedavo. Man apie lupas irgi ne visi kremai tinka. Turi but labai drekinantis. Todel ir nustebau, kad toks paprastos sudeties (jokiu drekinanciu priedu nera) ir jau joms nesauseja rolleyes.gif
Atsakyti