Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,24tema

Manau, kad testuojamą kremą reikėtų laikyti šaldytuve, t. y., iprastinėmis sąlygomis.
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 06 08, 10:36)
Išsitryniai AŽ, bet manau, kad ir kitiems gali būti įdomūs rezultatai, tai rašom čia. Kaip tik pati planuoju šiandien padaryti pirminį testą. Kremą konservavau 0,6 proc. Cosgard.

labai labai įdomu!
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 05 27, 19:07)
Ramute pati cia nepasigirs  wub.gif http://minervos.word...merika-jausmas/

Ramute, zaviuosiu Jusu kurybingumu 4u.gif

Mergaites, kur jus perkat sausa lecitina? Ar ice sunflower draugauja tik su lecitinu, ar galima papildyti ksantanu ar kitu emulsikliu. O gal nebutina papildomai dar ko nors deti naudojant ice sunflower g.gif Turejau 2 nesekmingus bandymus su juo, gal trecias pavyks ax.gif
Aciu is anksto uz informacijos pasidalijima 4u.gif

Gavau is hermitageoils absoliutus ir eterinius. Puiki kokybe. thumbup.gif Tik tas 1 ml absoliuto 10ml buteliuke tiek mazai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Sausa lecitina vaistineje pirkau. Tik ne visur buna 4u.gif

As dar tik viena dariau. Su lecitinu, bet man nelabai patiko. Galvoju kita karta gal desiu maziau ice sunflower ir sacharozes dar desiu. Gal labiau patiks rolleyes.gif Su Ice sunflower turbut Ramute daugiausia patirties turi.

Taip tikrai mazai atrodo 1ml, kai i 10ml buteliuka ipilta. Bet jie visada mazus kiekius pila i 10ml buteliukus. Nesu mazesniu gavusi.

Merginos kaip manot musiskiam pajuriui (nesikepint pleze, bet pavaikstinejimam ryte ir vakare, nes diena miegam) uzteks savos gamybos apsauginio kremo g.gif Cia kasdien einam i zaidimu aiksele, kur saule kepina, tai savos gamybos mums pakanka.
Sake ersketrozes graziai zydi, tai kol dar zydi vaziuojam nusiaubti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 06 09, 14:32)
Sausa lecitina vaistineje pirkau. Tik ne visur buna 4u.gif

As dar tik viena dariau. Su lecitinu, bet man nelabai patiko. Galvoju kita karta gal desiu maziau ice sunflower ir sacharozes dar desiu. Gal labiau patiks rolleyes.gif Su Ice sunflower turbut Ramute daugiausia patirties turi.

Taip tikrai mazai atrodo 1ml, kai i 10ml buteliuka ipilta. Bet jie visada mazus kiekius pila i 10ml buteliukus. Nesu mazesniu gavusi.

Merginos kaip manot musiskiam pajuriui (nesikepint pleze, bet pavaikstinejimam ryte ir vakare, nes diena miegam) uzteks savos gamybos apsauginio kremo  g.gif Cia kasdien einam i zaidimu aiksele, kur saule kepina, tai savos gamybos mums pakanka.
Sake ersketrozes graziai zydi, tai kol dar zydi vaziuojam nusiaubti biggrin.gif

Jei nesikepinsite saulėje, turėtų užtekti. Aš pernai gaminausi į Palangą vežtis su TD iš mc, vandenyje tirpiu. Buvo kaip tik skrudinimuisi tinkamos dienos, bet pernelyg nepiktnaudžiavom: visą dieną nesiskrudinom, paplūdimyje dažnai naudojomės skėčiais. Tai ir užteko tos savos apsaugos 4u.gif
Aš niekaip nerandu laiko hidrolatams pasigaminti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 06 09, 13:12)
Ramute, zaviuosiu Jusu kurybingumu  4u.gif

Mergaites, kur jus perkat sausa lecitina? Ar ice sunflower draugauja tik su lecitinu, ar galima papildyti ksantanu ar kitu emulsikliu. O gal nebutina papildomai dar ko nors deti naudojant ice sunflower  g.gif Turejau 2 nesekmingus bandymus su juo, gal trecias pavyks  ax.gif
Aciu is anksto uz informacijos pasidalijima  4u.gif

Aš buvau įdėjusi skelbimuką čia SM, kad ieškau sauso lecitino. Gavau pasiūlymą iš vienos narės thumbup.gif
Man labai įdomu, kodėl nepavyko jums kremukai su ICE Sunflower? Kokius derinukus bandėte?

Aš gaminu tik su lecitinu, nes su ksantanu spėju bus per liesas kremas (jeigu gausis aišku), apskritai vengiu ksantano, mano odai jis nelabai tinka, labai jau sausina net ir nedideli kiekiai. Lecitinas pariebina kremą. Sacharozė irgi nėra mano favoritų sąraše, kuo mažiau jos dedu, nes nepatinka tas baltas pėdsakas, kai padauginu kremo ant odos.
Va čia galima paskaityti apie ICE sunflower. Kaip suprantu nelabai didelės galimos kremų variantų variacijos su juo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 09 birželio 2013 - 14:40
As sausa lecitina ir lecitina atsparu kaitinimui perku is vokieciu: www.behawe.com
Is ten beje perku ir spirita tinkturoms bei istraukoms 4u.gif
Atsakyti
Prie kokių prekių, kaip vadinasi spiritas toje vokiečių parduotuvėje? Nerandu... ax.gif

Ice sunflover su ksantanu nebus geras derinys -nes jie abu duoda plėvelę, bus nemalonu naudoti, ant odos lyg celofanas gali dėtis. Lecitinas pariebina ir kitokius pojūčius odai suteikia, ir pats naudingomis medžiagimis turtingas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 09 birželio 2013 - 20:48
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 06 09, 21:47)
Prie kokių prekių, kaip vadinasi spiritas toje vokiečių parduotuvėje? Nerandu... ax.gif 

va va as ir nerandu g.gif man net neina to puslapio isversti mama vokietijoj tai jei siuntimas brangus parvestu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Agnė/Ramutė,2013 06 09, 21:47]
Prie kokių prekių, kaip vadinasi spiritas toje vokiečių parduotuvėje? Nerandu... :ax

Alkoholiai skyriuje, kuris vadinasi: ROHSTOFFE 4u.gif ten taip pat ir emulsikliai ax.gif
Atsakyti
Atrodo radau 95% 1000ml 7.4euro. Neblogai butu ax.gif
Butybe gal galetumet musu pirkimu temoje parasyti kaip ten su tuo pirkimu ar siuncia i Lietuva ir kiek siuntimas kainuoja. Nes as vokiskai ne zodzio nesuprantu verysad.gif o vertejas sito puslapio kazkodel nevercia doh.gif
Pirkimu tema cia rasit 4u.gif http://www.supermama...;#entry62837275
Atsakyti
Ateinu su klausimu smile.gif Su kokiu mažiausiu aliejų procentu pavyko pasigaminti kremą su ProLipid141? Aš vakar bandžiau gaminti su 21 proc. aliejų ir nesigavo kremas, nors Prolipid141 naudojau maksimalų rekomenduojamą procentą. Šįkart naudojau AZ vynuogių ekstraktą, kurio dalį pliusavau prie vandeninės dalies (16 proc.). Jokių ypatingų priedų nedėjau. g.gif

Atsakyti