Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2013 05 26, 20:51)
Sveikos smile.gif nebuvo net galimybės prisėsti prie pc. Visgi 22 d prasidėjo mano dienos, nors niekad nevėluodavo. Tai tris dienas buvo tokios normalios, o dabar lyg ir baigėsi. Nors dar 5 diena, bet nuo vakar jau nieko..tai nežinau net ką čia ir galvoti. turbūt nieko smile.gif
Kas pas jus geresnio?

Testai neigiami, o esu priaugusi 1,5-du kilogramus... is kur nezinau.. siaip esu labai lieknas zmogiukas ir svoris niekada nekisdavo. sverdavau 53.. dabar 55.. ir dar su trupuciu.. kazkaip keista.. ismuse visa brendimo spuogais.. nesuvokiu kas man darosi... temperatura laikosi 37,1...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaPau: 26 gegužės 2013 - 21:03
Labukas visoms 4u.gif

Stai jau pailsejom po keliones namo tai prisedau pacekavinti kaip jum sekasi 4u.gif Freja Katrybes tau 4u.gif Tikimes jog uzkibo 4u.gif Na o as pati gadinu testus kiekviena diena lotuliukas.gif uzsisakiau is ebai 5 testus uz 1 svara man atrodo blush2.gif juostelei jau net nera kur rysketi bet vistiek darau lotuliukas.gif Turiu labai grazius II ir negaliu atsiziureti smile.gif Ir jaustis pradejau labai puikiai , jauciu jog nuovargis dingsta ir nuotaiku kaita jau netokia erzinanti blush2.gif krutine taip pat pamazejo skaudet bet spenukai jautrus turbut bus viso nestumo metu blush2.gif nestuke.gif thumbup.gif Toks vaizdas jog noretusi saukt visam pasauliui jog nestuke.gif zinoma, dar per anksi blush2.gif begsim pas gydytoja pirmiausiai pries pranesant tevams smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 27, 09:19)
Labukas visoms  4u.gif

Stai jau pailsejom po keliones namo tai prisedau pacekavinti kaip jum sekasi  4u.gif  Freja Katrybes tau  4u.gif  Tikimes jog uzkibo  4u.gif  Na o as pati gadinu testus kiekviena diena  lotuliukas.gif  uzsisakiau is ebai 5 testus uz 1 svara man atrodo  blush2.gif  juostelei jau net nera kur rysketi bet vistiek darau  lotuliukas.gif  Turiu labai grazius II ir negaliu atsiziureti smile.gif Ir jaustis pradejau labai puikiai , jauciu jog nuovargis dingsta ir nuotaiku kaita jau netokia erzinanti  blush2.gif  krutine taip pat pamazejo skaudet bet spenukai jautrus turbut bus viso nestumo metu  blush2.gif  nestuke.gif  thumbup.gif  Toks vaizdas jog noretusi saukt visam pasauliui jog  nestuke.gif  zinoma, dar per anksi  blush2.gif  begsim pas gydytoja pirmiausiai pries pranesant tevams smile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Dziaugiuosi, ir sveikinu!!!!
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vakar vos vos patepliojo, jau nusiteikiau, kad mm pareina, bet patepliojo ta karta ir toliau vel ramu blink.gif realiai iki mm dar 3 dienos, bet niekad nera buve, kad pateptu anksciau laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyan @ 2013 05 27, 11:14)
sveikos  4u.gif

vakar vos vos patepliojo, jau nusiteikiau, kad mm pareina, bet patepliojo ta karta ir toliau vel ramu  blink.gif realiai iki mm dar 3 dienos, bet niekad nera buve, kad pateptu anksciau laiko  g.gif

Hmm gal implantacinis ? Sakoma jog implantacija vyksta mazdaud 8-10 diena po O. g.gif Manau cia irgi tik plius minus tarp tu dienu g.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos ir esamos mamytės smile.gif

Mes labai laukiam pirmojo nestuke.gif , bet nuo O praėjo 8 dienos, kogero pojūčiai yra labiau įsivaizduojami iš didelio noro, kadangi praėjus 5 dienoms maudė pilva pora vakarų, po 7 dienų po starto ax.gif po kelių kasniu maisto nebegalėjau nieko į burna įdėti, ne spykino bet čia gal skrandžio problemos, krūtinė jau pradėjo mausti ir dideti bet bijau džiaugtis, nes NT kaip ir naksti dar darytis, nemanau kad parodys...bet labai laukiam II rezultato smile.gif gal dar be manęs yra tokių, kurios dar tik pradėjo laukti teigiamų rezultatų :)labai būtų smagu prisijungti prie visų jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 27, 12:08)
Hmm gal implantacinis ? Sakoma  jog implantacija vyksta mazdaud 8-10 diena po O.  g.gif  Manau cia irgi tik plius minus tarp tu dienu  g.gif

net neisivaizduoju. ax.gif kitom buna, kad pateplioja turejusiu buti mm laiku. tai cia irgi beveik i tema butu. zodziu lauksiu, kas toliau bus smile.gif pilva maudzia, atrodo tuoj tuoj pramus, bet speneliai vis dar skaudus g.gif o pries mm man dingsta visi pms pozymiai g.gif nors teoriskai mano mm turetu prasideti ketvirtadieni, bet bandysiu ryt ryte NT pagadinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyan @ 2013 05 27, 13:26)
net neisivaizduoju.  ax.gif kitom buna, kad pateplioja turejusiu buti mm laiku. tai cia irgi beveik i tema butu. zodziu lauksiu, kas toliau bus  smile.gif pilva maudzia, atrodo tuoj tuoj pramus, bet speneliai vis dar skaudus  g.gif o pries mm man dingsta visi pms pozymiai  g.gif  nors teoriskai mano mm turetu prasideti ketvirtadieni, bet bandysiu ryt ryte NT pagadinti  smile.gif

Zinoma linkiu kuo greiciauisvyst II , bet gali but per anksti. Man NT vaiduokli parode tik mm diena ax.gif Bet buna kitom parodo anksciau 4u.gif Sekmes ir grysk pranest naujienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 27, 09:19)
Turiu labai grazius II ir negaliu atsiziureti smile.gif 

sveikinimai 4u.gif

QUOTE(gyan @ 2013 05 27, 11:14)
vakar vos vos patepliojo, jau nusiteikiau, kad mm pareina, bet patepliojo ta karta ir toliau vel ramu  blink.gif realiai iki mm dar 3 dienos, bet niekad nera buve, kad pateptu anksciau laiko  g.gif

man irgi pirma mintis, kad implantacinis kraujavimas g.gif su NT neskubekit (aisku pabandykit, bet nenusivilkit, jei dar nieko nerodys), nes hCG (kuris ir rodos ant NT), pradeda gamintis tik po implantacijos ir turi pakilt pakankamai, kad slapime jo butu isskiriama uztektinai, kad NT sureaguotu, tai pora dienu gali but mazai mirksiukas.gif man irgi kaip Doroti, NT vaiduokliuka parode mmm diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso spurga @ 2013 05 27, 13:24)
Sveikos, būsimos ir esamos mamytės smile.gif

Mes labai laukiam pirmojo  nestuke.gif , bet nuo O praėjo 8 dienos, kogero pojūčiai yra labiau įsivaizduojami iš didelio noro, kadangi praėjus 5 dienoms maudė pilva pora vakarų, po 7 dienų po starto  ax.gif po kelių kasniu maisto nebegalėjau nieko į burna įdėti, ne spykino bet čia gal skrandžio problemos, krūtinė jau pradėjo mausti ir dideti bet bijau džiaugtis, nes NT kaip ir naksti dar darytis, nemanau kad parodys...bet labai laukiam II rezultato  smile.gif gal dar be manęs yra tokių, kurios dar tik pradėjo laukti teigiamų rezultatų :)labai būtų smagu prisijungti prie visų jūsų smile.gif

Labas, tai mes kartu laukiam/nelaukiam memiu smile.gif man sian irgi apie 8DPO, nu taip sakyciau 7-8 DPO, tai va. Sian sutepe tai net nzn ko dabar laukti, nors OT labai ryskias juosteles abi parode (vienodai ryskias) pilva maudzia jau nuo sestadienio... krutine irgi jau puciasi, man ji nei vieno nestumo metu nebuvo super super jautri, dabar irgi nera kad butu labai jautri, bet nemalonus toks jausmas kai prisilieti. Sian gimdos kaklelis tikrai ziauriai kietas, tai va kokiu ziniu is manes.
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 27, 14:42)
Labas, tai mes kartu laukiam/nelaukiam memiu smile.gif man sian irgi apie 8DPO, nu taip sakyciau 7-8 DPO, tai va. Sian sutepe tai net nzn ko dabar laukti, nors OT labai ryskias juosteles abi parode (vienodai ryskias) pilva maudzia jau nuo sestadienio... krutine irgi jau puciasi, man ji nei vieno nestumo metu nebuvo super super jautri, dabar irgi nera kad butu labai jautri, bet nemalonus toks jausmas kai prisilieti. Sian gimdos kaklelis tikrai ziauriai kietas, tai va kokiu ziniu is manes.

Tai jei parodė ryškias juosteles, reiškias galima džiaugtis ir sveikinti smile.gif na o aš kadangi pirmą kartą laukiu II ryškių juostelių, tai neapsisprendžiu ar jau darytis NT ar dar palaukti, ar įmanoma, kad po savaitės parodys tikrąjį rezultatą ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Aukso spurga @ 2013 05 27, 14:51)
Tai jei parodė ryškias juosteles, reiškias galima džiaugtis ir sveikinti smile.gif na o aš kadangi pirmą kartą laukiu II ryškių juostelių, tai neapsisprendžiu ar jau darytis NT ar dar palaukti, ar įmanoma, kad po savaitės parodys tikrąjį rezultatą  ax.gif

Tai ne dar juk ne nestumo testas parode o OVULIACIJOS testas dvi ryskias parode, tai dar nebutinai nescia...
Atsakyti