Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

sveikos mergaites smile.gif
na nestuke.gif simptomai seip turbut linke veliau pasirodyti smile.gif bet kai taip atydziai save sekame smile.gif tai kiekvienas pamaudimas jau atrodo kad cia bus nestuke.gif doh.gif labai tikiu kad jums taip ir bus smile.gif o ir pati jau laukiu kada cia galesiu gadinti Nt smile.gif bet dar toli iki jo doh.gif
Atsakyti
NT neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 25, 10:53)
NT neigiamas  verysad.gif

bet tau jau 5 dienas veluoja? g.gif gal esi viena is tu kurioms NT tiesiog nerodo...
o nebandei bt ryte pasimatuoti ?
Atsakyti
Man daznai iki 5dienu veluodavo mmm. Nematavau BT. Keisciausia kad krutine beveik visu dydziu taip greit padidejo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 25, 11:38)
Man daznai iki 5dienu veluodavo mmm.  Nematavau BT. Keisciausia kad krutine beveik visu dydziu taip greit padidejo..  g.gif

na tai dar nenuleidziam ranku smile.gif o netycia neturi kokio OT? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 05 25, 09:41)
na tai dar nenuleidziam ranku smile.gif o netycia neturi kokio OT? smile.gif

Kaip tiksakiau snd nusipirksiu. Ir jei nebus teigiamas OT manau tada ivyko velyva O, o jei rodys teigiama, toliau NT gadinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 25, 11:44)
Kaip tiksakiau snd nusipirksiu. Ir jei nebus teigiamas OT manau tada ivyko velyva O, o jei rodys teigiama, toliau NT gadinsiu  lotuliukas.gif

na tai laukiam tada rezultatu smile.gif labai tikiuosi kad esi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 05 25, 09:55)
na tai laukiam tada rezultatu smile.gif labai tikiuosi kad esi  nestuke.gif

As tai pat labai tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
OT parode vienodo ryskumo juosteles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 25, 12:49)

nu geras thumbup.gif thumbup.gif manau dabar tau reikia begti pasidaryti klaujo tyrima ir viskas bus galutinai aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 25, 09:38)
Man daznai iki 5dienu veluodavo mmm.  Nematavau BT. Keisciausia kad krutine beveik visu dydziu taip greit padidejo..  g.gif

gal dar anksti tada, kad Nt rodyt, jei mmm ir anksciau veluodavo g.gif manau dar yra vilties ax.gif

QUOTE(Freja123 @ 2013 05 25, 10:49)

na va, cia jau gera zadantis zenklas biggrin.gif lauksim kol NT parodys arba jei krauja priduosit rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
O as siandien buvau pasiruosiusi gadinti NT, bet BT mano krito tai jau negadinau, Na taip graziai kylau , dar tie pozymiai, jau galvojau tikrai uzkibo, bet kaip BT krito tai zenklas kad ateis mmmm, nors pilvo nemaudena isvis doh.gif

BT
Atsakyti