Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 20:48)
A.... man tepė likus kelioms dienom iki mmm ar mmm dieną.
Aš siunčiaus iš testai.eu

Na jai sulauksiu mmm kitam ciklui butinai uzssisakysiu , nes dar turiu 3NT po 20-25 atrodo jautrumo, tai po 3 dienu jai jau butu nestumas tai ir tie parodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 05 23, 20:51)
Na jai sulauksiu mmm kitam ciklui butinai uzssisakysiu , nes dar turiu 3NT po 20-25 atrodo jautrumo, tai po 3 dienu jai jau butu nestumas tai ir tie parodytu  4u.gif

Man dBest juosteles ir kasetes (jie irgi 20 ar 25 nepamenu) tai man jau aiskiai matoma vaiduokli parode 2 dienos iki mm, gazdino mane tai kad jie linke vaiduoklaiut bet vaiduoklis buvo tikras
Atsakyti
laba visoms, kurios tikites ir laukiate nestuke.gif man mm turejo buti prie 2 d, nera ju dar, bet koks kairio sono skausmas daigstatntis, krutine istinusi g.gif o kur gi tos mm? g.gif planuojame antra vaikeli, labai noreciau to, bet kiek sansu, jau pamirsusi kaip buvo su pirmu, bet lyg skausmu sonuose pirmomis savaitemis nejauciau, gal Jus pasakysite, verta tiketis ir pirkti NT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 05 24, 09:09)
laba visoms, kurios tikites ir laukiate nestuke.gif man mm turejo buti prie 2 d, nera ju dar, bet koks kairio sono skausmas daigstatntis, krutine istinusi g.gif o kur gi tos mm? g.gif planuojame antra vaikeli, labai noreciau to, bet kiek sansu, jau pamirsusi kaip buvo su pirmu, bet lyg skausmu sonuose pirmomis savaitemis nejauciau, gal Jus pasakysite, verta tiketis ir pirkti NT ax.gif

Jei jau veluoja manau galima darytis NT
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 05 24, 10:09)

Man dar visos 4 dienos iki mmm, bet vakar visą dieną irgi taip nemaloniai dūrė vieną šoną. Susimasčiau ar čia taip turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 05 24, 09:09)

itariu uzkibo, pasidarykit NT 4u.gif lauksim rezultatu mirksiukas.gif

QUOTE(lapute33 @ 2013 05 24, 12:55)
Man dar visos 4 dienos iki mmm, bet vakar visą dieną irgi taip nemaloniai dūrė vieną šoną. Susimasčiau ar čia taip turi būti  g.gif

netai, kad taip TURI but, bet taip GALI but, kad sonus pabado. Lauksim ir jusu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Freja123 kas pas tave girdet?
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 05 24, 11:55)
Man dar visos 4 dienos iki mmm, bet vakar visą dieną irgi taip nemaloniai dūrė vieną šoną. Susimasčiau ar čia taip turi būti  g.gif

man irgi panasiai, 5d liko. (siandien 27CD) bet maudena sonus vis. pora kartu taip gan astriai sudure, tai nezinau g.gif speneliai skausmingi jau gal kokia savaite, ir skausmas nei kiek neatlegsta unsure.gif ir pora dienu pilva pute, nors lyg nieko abejotino nevalgiau g.gif bandysiu pirmadieni jau testuka daryt. nors sirgti tureciau treciadieni, bet gal parodys kazka, jei yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 24, 13:15)
Freja123 kas pas tave girdet?

Nusipirkau siandien dar du NT viena juostele kita kasete. Bandysiu ryt ryte viena is ju. Siaip labai krutine papilnejusi. ax.gif
Atsakyti
Iš visų laukiu gerų naujienų wub.gif
gyan, labai panašu į nestuke.gif požymius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 05 24, 15:23)
gyan, labai panašu į  nestuke.gif požymius smile.gif

man siaip irgi panasu, nors realiai ko gero per anksti butu visus tuos pozymius jausti rolleyes.gif

nes dar pamirsau pamineti, kad nuo cipsu kvapo pykinti pradejo blink.gif
kolege per priespiecius tik prasidaro pakeli, ir man bloga daros doh.gif siandien tokiu saltu prakaitu nupyle uzuodus g.gif
Atsakyti
Aš anadien neįprastu maisto mišiniu pasivaišinau, kas šiaip tikriausiai suvimdytų biggrin.gif Užvalgiau vyšninio jogurto su zemes riesutų sviestu, o ant viršaus dar marinuotų agurkelių užkandau doh.gif Kažkokie sutrikę skonio receptoriai doh.gif
Nors didelės reikšmės tam neteikiu, bet vis tikiuosi, kad kas nors ten pilvelyje apsigyveno wub.gif
Dar pora dienelių ir prasitestuosiu rolleyes.gif
Atsakyti