Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Sveikos 4u.gif
Na o man tepa trecia diena. Krutine skaudi. Ech velnias zino kas cia ar implantacinis,ar siaip kas doh.gif Zinoma tikiuosi geriausio. Jauciu nervai neislaikys ir NT reiks gadint ax.gif Bet tas tepimas toks kaip kaip visiskai mini mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 28, 14:01)
Sveikos  4u.gif
Na o man tepa trecia diena. Krutine skaudi. Ech velnias zino kas cia ar implantacinis,ar siaip kas  doh.gif  Zinoma tikiuosi geriausio. Jauciu nervai neislaikys ir NT reiks gadint  ax.gif  Bet tas tepimas toks kaip kaip visiskai mini mm  doh.gif

kada mm nelauki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 28, 14:04)
kada mm nelauki? 4u.gif

Paskutiniu metu mano ciklas tapo nereguliarus. Bet pagal viska mm turetu but liepos 3-8 dienomis man visada 5d svyruodavo bet paskutiniais menesiais megsta ilgiau veluoti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 28, 14:11)
Paskutiniu metu mano ciklas tapo nereguliarus. Bet pagal viska mm turetu but liepos 3-8 dienomis man visada 5d svyruodavo bet paskutiniais menesiais megsta ilgiau veluoti.. doh.gif

as tai dar siulau nei NT nei sau nuotaikos negadinti 4u.gif nelaukiamos mm dar tolokai todel jei nestuke.gif NT dar ankstokai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 28 birželio 2013 - 14:15
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 28, 14:15)
as tai dar siulau nei NT nei sau nuotaikos negadinti  4u.gif nelaukiamos mm dar tolokai todel jei  nestuke.gif  NT dar ankstokai  doh.gif

NU taip NT dar tikrai ankstokai bet smaslumas nervina(kaip ir kiekvien menesi kai galvoji kad gal jau) biggrin.gif nu laukiam kas cia bus. Pilvuka pamaudena. Bandau nepriSisvajoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
as irgi mastau gadinti testa g.gif pagal ov testa ir pojucius, o buvo apie 14d...tai jau nemazai laiko praejo, turetu parodyt turbut ax.gif nors pries pora dienu ov testas irgi rode teigiama, tai turbut siom deinom ir parsivilks mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 28, 16:29)
as irgi mastau gadinti testa g.gif  pagal ov testa ir pojucius, o buvo apie 14d...tai jau nemazai laiko praejo, turetu parodyt turbut ax.gif  nors pries pora dienu ov testas irgi rode teigiama, tai turbut siom deinom ir parsivilks mm doh.gif

Kiek girdėjau, teigiamas OV testas pries pat mm taipogi gal reikšti nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 28, 15:44)
Kiek girdėjau, teigiamas OV testas pries pat mm taipogi gal reikšti  nestuke.gif  mirksiukas.gif

sita ir as girdejau, bet deja....nt neigiamas. lauksiu mm 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Na ka tepliojimas baigesi. Tepliojo tris dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 29, 08:30)
Labas rytas  4u.gif  Na ka tepliojimas baigesi. Tepliojo tris dienas  g.gif

Labas rytas smile.gif pas mane sios menesines irgi idomios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 29, 10:29)
Labas rytas smile.gif  pas mane sios menesines irgi idomios smile.gif

Pas mane net nepanasu cia i mm ax.gif
Atsakyti