Sveikos
Na o man tepa trecia diena. Krutine skaudi. Ech velnias zino kas cia ar implantacinis,ar siaip kas Zinoma tikiuosi geriausio. Jauciu nervai neislaikys ir NT reiks gadint Bet tas tepimas toks kaip kaip visiskai mini mm
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 28, 14:01)
Sveikos
Na o man tepa trecia diena. Krutine skaudi. Ech velnias zino kas cia ar implantacinis,ar siaip kas Zinoma tikiuosi geriausio. Jauciu nervai neislaikys ir NT reiks gadint Bet tas tepimas toks kaip kaip visiskai mini mm
kada mm nelauki?
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 28, 14:04)
kada mm nelauki?
Paskutiniu metu mano ciklas tapo nereguliarus. Bet pagal viska mm turetu but liepos 3-8 dienomis man visada 5d svyruodavo bet paskutiniais menesiais megsta ilgiau veluoti..
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 28, 14:11)
Paskutiniu metu mano ciklas tapo nereguliarus. Bet pagal viska mm turetu but liepos 3-8 dienomis man visada 5d svyruodavo bet paskutiniais menesiais megsta ilgiau veluoti..
as tai dar siulau nei NT nei sau nuotaikos negadinti nelaukiamos mm dar tolokai todel jei NT dar ankstokai
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 28, 14:15)
as tai dar siulau nei NT nei sau nuotaikos negadinti nelaukiamos mm dar tolokai todel jei NT dar ankstokai
NU taip NT dar tikrai ankstokai bet smaslumas nervina(kaip ir kiekvien menesi kai galvoji kad gal jau) nu laukiam kas cia bus. Pilvuka pamaudena. Bandau nepriSisvajoti
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 28, 16:29)
as irgi mastau gadinti testa pagal ov testa ir pojucius, o buvo apie 14d...tai jau nemazai laiko praejo, turetu parodyt turbut nors pries pora dienu ov testas irgi rode teigiama, tai turbut siom deinom ir parsivilks mm
Kiek girdėjau, teigiamas OV testas pries pat mm taipogi gal reikšti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 28, 15:44)
Kiek girdėjau, teigiamas OV testas pries pat mm taipogi gal reikšti
sita ir as girdejau, bet deja....nt neigiamas. lauksiu mm
Labas rytas Na ka tepliojimas baigesi. Tepliojo tris dienas
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 29, 08:30)
Labas rytas Na ka tepliojimas baigesi. Tepliojo tris dienas
Labas rytas pas mane sios menesines irgi idomios
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 29, 10:29)
Labas rytas pas mane sios menesines irgi idomios
Pas mane net nepanasu cia i mm
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 29, 08:30)