Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Renalta @ 2013 06 27, 12:32)
as antra diena sedziu kaip ant adatu, menesines veluoja (gaila tik 2 dienos ), jokiu konkreciu pozymiu nejauciu, daugiau gal prisigalvoju- tai per daug man cia smirda, tai gal lyg siek tiek pykina, mieguista darausi  lotuliukas.gif bet man regis sie pozymiai tokie pat kaip pries MM  verysad.gif O mes su MB taip norime leliaus  smile.gif bandau pastoti jau daugiau negu metus, bet iki siol deja, kas menesi tenka nusivilti  verysad.gif jau pavasari lankiausi pas gine, padare ivairiu tyrimu pasake, kad viskas lyg normos ribose, tik vyro sperma prastoka, tai pasiule pagerti vit. ir po 3 men. (liko laukti nebeilgai apie 0,5 men.) kartoti tyrima ir jeigu rodmenys bus tie patys tai jau reikes i vaisingumo klinika vaziuoti  verysad.gif l

o kodel vyrui reikia pagerti vitaminus tik 3 men.? kodel tiek mazai?
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 27, 13:58)
O kiek laiko buna implantacinis kraujavimas? blush2.gif  kokie dar gali buti implantacijos simptomai? blush2.gif

implantacinis kraujavimas yra labai individualus kiekvienam nestumui, kai kuriom jo visai nebuna, kitom buna lasas kraujo, treciom tik patepimas ant tualetinio popieriaus, kitom trunka iki keliu dienu ir kraujuoja kaip per lengvas mmm. Taip, kad tiksliai kaip jum bus atsakyt nelabai ir imanoma, net tai paciai moteriai tarp skirtingu nestumu skirtingai gali but 4u.gif o kiti simotomai- gali jaustis papilves maudimas. Daugiau nelabai kas ir jaucias 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

gal jūs žinosite, kas čia per velniava man galėtų būti....Šiandien yra 36 CD, panašu, kad mmm neskuba, nt neigiami, tačiau pradėjo gana stiprokai mausti pilvą, nugarą ir atsirado bekvapių tokių baltos spalvos išskyrų (tokios kaip skystai virto kiaušinio) blush2.gif g.gif Iki šiol ciklas buvo gana neblogai susireguliavęs, bet tik pradėjom "darbuotis", viskas išsiderino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 28, 07:40)
Sveikos, merginos,

gal jūs žinosite, kas čia per velniava man galėtų būti....Šiandien yra 36 CD, panašu, kad mmm neskuba, nt neigiami, tačiau pradėjo gana stiprokai mausti pilvą, nugarą ir atsirado bekvapių tokių baltos spalvos išskyrų (tokios kaip skystai virto kiaušinio)  blush2.gif  g.gif  Iki šiol ciklas buvo gana neblogai susireguliavęs, bet tik pradėjom "darbuotis", viskas išsiderino  doh.gif

Kaip cia kazkas man rase, kad KB (kiausinio baltymas) isskyros atsiranda per O, arba pries pat mm...taciau pas mane si cikla, O nebuvo, o mm dar neatejo...KB isskyros buvo pries 2,5 sav ir tesesi apie savaite... g.gif Zodziu stebuklu laukas cia ant musu zemeles doh.gif
Atsakyti
Mano mm parsivilko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 28, 09:51)
Mano mm parsivilko doh.gif

oooo dzyzas.... blink.gif
nu tai balioniukas tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 28, 10:11)
oooo dzyzas....  blink.gif
nu tai balioniukas tau 4u.gif

Dekoju biggrin.gif tikiuosi tada kito sekmingo ciklo. vakar toooookia grazia nestukes suknele maciau, mmmm kaip as jos norejau
Atsakyti
Niu o pas mane tokia situacija..šiandien 27 CD, 15 DPO, prieš porą dienų pajautrėjo krutinė. Kaip ir buvau jau nurašiusi šį ciklą, bet, hm, vakar turėjo prasidėti mm. Arba jos pakeliui ir netrukus pasirodys g.gif Kakžkokių ypatingų mm požymių nėra, tik pilvo apačia pamaudena truputuka. Gal testuką sugadinti vieną, ar dar luktelti dienelę?
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 28, 12:16)
Dekoju  biggrin.gif  tikiuosi tada kito sekmingo ciklo. vakar toooookia grazia nestukes suknele maciau, mmmm kaip as jos norejau

kipshiukas, nenusimink, vasara dar tik įsibegėjo, dar spėsi liepos/rugpjūčio mėn. suknelę nusipirkti ir panešioti 4u.gif viskas pasiseks sekantį ciklą! beje, kažkaip labai greitai mm pas tave atkeliavo.. kiek išėjo bendras ciklas?
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 27, 19:18)
o kodel vyrui reikia pagerti vitaminus tik 3 men.? kodel tiek mazai?

is gyd. supratau, jog ji netiki, kad MB vitaminai pades tai tik tiek ir liepe palaukti, del sventos ramybes, o tada jau pakartoti tyrima ir pas profus eiti verysad.gif
Papildyta:
MM velavo 3 dienas, jau maniau, kad ivyko stebuklas ir as nestuke.gif bet vakar vakare visai atsileido krutine, o si ryta pasitiko visame grazume MM doh.gif
Oi dar vienas nusivylimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 28, 10:55)
kipshiukas, nenusimink, vasara dar tik įsibegėjo, dar spėsi liepos/rugpjūčio mėn. suknelę nusipirkti ir panešioti  4u.gif viskas pasiseks sekantį ciklą! beje, kažkaip labai greitai mm pas tave atkeliavo.. kiek išėjo bendras ciklas?

26dienos, pas mane ciklai visada buna 27cd, spec paskaiciavau, po A tik biski puliavo pirmas buvo 28, antras 22. Tada normalizavos ties 27, dabar va cia kazkaip sutrumpejo, netgi nakti susirgau taip visada ryte patepa ir iki vakaro isibegeja. Nenusimenu nieko nusipirksiu dar as ta suknele biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 06 28, 11:17)
is gyd. supratau, jog ji netiki, kad MB vitaminai pades tai tik tiek ir liepe palaukti, del sventos ramybes, o tada jau pakartoti tyrima ir pas profus eiti  verysad.gif
Papildyta:
MM velavo 3 dienas, jau maniau, kad ivyko stebuklas ir as  nestuke.gif bet vakar vakare visai atsileido krutine, o si ryta pasitiko visame grazume MM  doh.gif
Oi dar vienas nusivylimas  verysad.gif

Na abi mus mm aplanke mane anksciau nei turejo tave veliau, linkiu mums abiems sekanciu mm nesulaukti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 28 birželio 2013 - 12:43
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 28, 10:28)
Niu o pas mane tokia situacija..šiandien 27 CD, 15 DPO, prieš porą dienų pajautrėjo krutinė. Kaip ir buvau jau nurašiusi šį ciklą, bet, hm, vakar turėjo prasidėti mm. Arba jos pakeliui ir netrukus pasirodys g.gif Kakžkokių ypatingų mm požymių nėra, tik pilvo apačia pamaudena truputuka. Gal testuką sugadinti vieną, ar dar luktelti dienelę?

siulau gadint testa 4u.gif

Renalta, kipshiukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti