Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 27, 10:16)
o praeitais ciklais taip nebudavo, kad tepa?  ax.gif

Budavo bet ne toks tepimas ir dar kitas pozymis kad si kart per tepima iskart krutine tapo labai jautri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 27, 10:53)
Budavo bet ne toks tepimas ir dar kitas pozymis kad si kart per tepima iskart krutine tapo labai jautri ax.gif

tai cia geras pozymis, nes man kai pradejo tepti, krutine nustojo mausti ir skaudeti, o tai jau mm pozymis biggrin.gif
Kada NT gadinsi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 27, 08:59)
Labas rytas merginos  4u.gif  zinios is mano fronto tokios. Jautri krutine ir siandien antra diena kai teplioja...  g.gif  dabar 25CD

Nu įdomu smile.gif O tepa šviesiai ar tamsiai?

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 27, 09:38)
Labas rytas, zinios is mano fronto biggrin.gif
Buvau pas gine, kostatavo man anovuliacini cikla, israse duphastono  verysad.gif kiausideje cista verysad.gif

Gaila verysad.gif Man yra buvęs panašus dalykas, duphastonas viską be problemų išgydė. Ir Tau viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 27, 11:04)

Gaila  verysad.gif Man yra buvęs panašus dalykas, duphastonas viską be problemų išgydė. Ir Tau viskas bus gerai  mirksiukas.gif

O kiek laiko praejo po duphastono kurso ir kol pastojote? blush2.gif
Atsakyti
Man balandį buvo panašiai, kad ciklas tęsėsi daugiau nei 40 dienų. Tame cikle 2kartus lengvai patepliojo... Tai jau buvau beveik įsitikinusi, kad laukiuosi nestuke.gif Bet pasirodo - cista verysad.gif

Tai dabar bebijau vėl prisikurti svajonių...
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 27, 10:57)
tai cia geras pozymis, nes man kai pradejo tepti, krutine nustojo mausti ir skaudeti, o tai jau mm pozymis biggrin.gif
Kada NT gadinsi? blush2.gif

OJ su NT neskubesiu,nenoriu to vieno pagalio matyt.. Sutepe tai vienu metu tamsaus kraujo lasu o dabar balzganai biggrin.gif Siandien dar sumaude pilvo apacia,kazkaip keista nes anksciau sonus mausdavo o dabar apacia pilvo. Jetau ir kaip negalvot kad gal uzkibo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 06 27, 11:42)
Bet pasirodo - cista  verysad.gif

O jums cista salino, ar ne? Geret Dupha?
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 27, 11:12)
O kiek laiko praejo po duphastono kurso ir kol pastojote? blush2.gif

Tas buvo prieš porą-trejetą metų, bet tuo metu dar neplanavom nėštumo. Džiaugiausi tuo, kad tos cistos pjauti nereikėjo, pati nuo vaistų sunyko.

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 27, 11:49)
Jetau ir kaip negalvot kad gal uzkibo  doh.gif

Neįmanoma negalvot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noraa: 27 birželio 2013 - 12:22
as antra diena sedziu kaip ant adatu, menesines veluoja (gaila tik 2 dienos ), jokiu konkreciu pozymiu nejauciu, daugiau gal prisigalvoju- tai per daug man cia smirda, tai gal lyg siek tiek pykina, mieguista darausi lotuliukas.gif bet man regis sie pozymiai tokie pat kaip pries MM verysad.gif O mes su MB taip norime leliaus smile.gif bandau pastoti jau daugiau negu metus, bet iki siol deja, kas menesi tenka nusivilti verysad.gif jau pavasari lankiausi pas gine, padare ivairiu tyrimu pasake, kad viskas lyg normos ribose, tik vyro sperma prastoka, tai pasiule pagerti vit. ir po 3 men. (liko laukti nebeilgai apie 0,5 men.) kartoti tyrima ir jeigu rodmenys bus tie patys tai jau reikes i vaisingumo klinika vaziuoti verysad.gif l
Atsakyti
Sveikos as prisiduodu. Krutine vel sujautrejo, vakar tepe sian nebe. Pilva labiau maudzia
Atsakyti
O kiek laiko buna implantacinis kraujavimas? blush2.gif kokie dar gali buti implantacijos simptomai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 27, 12:11)
O jums cista salino, ar ne? Geret Dupha?

Kad man nuo 15 metų yra cistų.. Po to nustatė PKS. Gėriau KT, tam kad sureguliuotų ciklą. O kitokio gydymo man niekas niekad neskyrė schmoll.gif
Praeitų metų vasarą KT nutraukiau. Pastaruosius pusę metų ciklas buvo labai gražiai susireguliavęs 23-25d. O dabar vėl cirkai doh.gif
Tai dabar nuėjus, kai pasakė, jog viena cista išdidėjus - net nenustebau ax.gif Užtad nustebau, kad gydymui paracetamolio nepriskyrė lotuliukas.gif Gyvenu Airijoj.

Štai 10 CD buvo truputis kraujo, gal ovuliacija? O gal ir ne, nes esu ligų maišelis,tai priežasčių gali būti daug.
Atsakyti