Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Noraa @ 2013 06 26, 14:40)
tie tepliojimai bjaurus dalykas, niekada neaišku ką jie reiškia. Man nuo 4 nėštumo savaitės iki šiol vis patepa (su pertraukom), tai kiekvieną kartą pamačius tas šviesiai rudas išskyras susinervinu  unsure.gif

Man irgi su pirmu nestumu ilgai tepliojo, tai gine sake kad buvo uzdegimas, su zvakem issigydziau bet nieko labai baisaus nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 06 26, 14:52)
O pas ginę buvot dėl to tepliojimo?  g.gif  Nors mama mane ramina, jei kartais pamatyčiau patepliojimus, neišsigasčiau. Su mano seserim kai laukėsi jai tepliojo 2 mėnesius ir viskas buvo tvarkoje.

Buvau, išrašė duphastono ir tiek, nieko labai nekomentavo. Kadangi tame tepliojimo fone mažius auga ir vystosi, tai tiesiog sakė daugiau pailsėti. Kaip supratau iš jos, tokie tepliojimai kartais būna ir viskas baigiasi gerai, o kartais baigiasi persileidimu, bet kadangi ankstyvų persileidimų negydo, tai tiesiog reikia save saugoti ir laukti. O tas laukimas man tai nerimo pilnas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 26, 14:55)
Man irgi su pirmu nestumu ilgai tepliojo, tai gine sake kad buvo uzdegimas, su zvakem issigydziau bet nieko labai baisaus nebuvo  4u.gif

o tepliojo ištisai ar su kažkiek dienų ir pertraukom? ir ar gausus tepliojimas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 26, 14:59)
Buvau, išrašė duphastono ir tiek, nieko labai nekomentavo. Kadangi tame tepliojimo fone mažius auga ir vystosi, tai tiesiog sakė daugiau pailsėti. Kaip supratau iš jos, tokie tepliojimai kartais būna ir viskas baigiasi gerai, o kartais baigiasi persileidimu, bet kadangi ankstyvų persileidimų negydo, tai tiesiog reikia save saugoti ir laukti. O tas laukimas man tai nerimo pilnas  unsure.gif

Baik cia panikuoti mirksiukas.gif viskas tau gerai good.gif nepatare maziau nerimauti ir neprisigalvoti nebutu dalyku? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Noraa @ 2013 06 26, 15:00)
o tepliojo ištisai ar su kažkiek dienų ir pertraukom? ir ar gausus tepliojimas buvo?

man beveik reguliariai...budavo pertraukeles max vienos dienos, bet siaip , tas uzdegimas buvo ne nestumo komplikacija, o turbut del padidejusiu isskyru ar kazkas pan. nebeprisimenu jau, bet uzteko tik 3 zvakuciu ir viskas susitvarke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 26, 15:03)
Baik cia panikuoti  mirksiukas.gif viskas tau gerai good.gif nepatare maziau nerimauti ir neprisigalvoti nebutu dalyku?  4u.gif

Aha, patarė nepanikuoti lotuliukas.gif Nu bet kaip sunku to patarimo laikytis biggrin.gif Pasiskaičiavau, kad šiandien turėtų būti mm diena (antrų nuo pastojimo), tai gal tas tepimas dabar su tuo susijęs g.gif Šiaip tai tikrai reikia nusiraminti, bet emocijos kartais užveža ant panikos, o kartais galvoju, kad viskas čia gerai ir neimu į galvą. Kitaip tariant, mintyse pastovumo jokio nėra biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif zinios is mano fronto tokios. Jautri krutine ir siandien antra diena kai teplioja... g.gif dabar 25CD
Atsakyti
Labas rytas, zinios is mano fronto biggrin.gif
Buvau pas gine, kostatavo man anovuliacini cikla, israse duphastono verysad.gif kiausideje cista verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 27 birželio 2013 - 09:38
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 27, 09:38)
Labas rytas, zinios is mano fronto biggrin.gif
Buvau pas gine, kostatavo man anovuliacini cikla, israse duphastono  verysad.gif kiausideje cista verysad.gif

Sveika 4u.gif eina sau.. Tikiuosi viskas susitvarkys console.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 27, 09:43)
Sveika  4u.gif  eina sau.. Tikiuosi viskas susitvarkys  console.gif

pagesriu vaistuku ir tikiuosi kitais metais jau bus leliukas smile.gif labai nepergyvenu, nes kazkodel ir vaziavau su tokia nuojauta... gerai kad neprisisvaigau del nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 27, 09:46)
pagesriu vaistuku ir tikiuosi kitais metais jau bus leliukas  smile.gif labai nepergyvenu, nes kazkodel ir vaziavau su tokia nuojauta... gerai kad neprisisvaigau del  nestuke.gif

Na manau po vaistu viskas susitvarkys. As kiekviena menesi svaigstu ar ne nestuke.gif bet mat ir si cikla jau antra diena tepa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 27, 10:04)
Na manau po vaistu viskas susitvarkys. As kiekviena menesi svaigstu ar ne  nestuke.gif  bet mat ir si cikla jau antra diena tepa  unsure.gif

o praeitais ciklais taip nebudavo, kad tepa? ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pas mane tikrų tikriausias pms. Esu pikta, pilva lengvai maudžia, krūtinė jautri.
Kažin ar beprireiks savaitgalį gadinti NT sad.gif
Dar tik trečias mėnuo, kai planuojam, bet apmaudu...

Balta.Naktis, gaila, kad šitaip... Na bet bent jau šį ciklą nebus tuščių vilčių..

Freja123, kada galvoji gadinti testuką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 06 27, 10:20)
Sveikos.

Balta.Naktis, gaila, kad šitaip... Na bet bent jau šį ciklą nebus tuščių vilčių..

Tai jos jau buvo...nes ciklas mano issitese iki 50 su virs dienu...jau NT prigadint kokie 8 doh.gif
Atsakyti