Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Dezza @ 2013 06 25, 19:28)
O ką jūs norite jausti?  rolleyes.gif  Aš NT dariau iš smalsumo, tą dieną, kai turėjau susirgti mmm. Jokių nėštumo požymių nejaučiau, bet testas rodė vaiduokliuką, kuris po truputi išryškėjo... Dabar tik pradedu jausti, kad krūtinę maudžia, nuovargis, ypač vakare, nors nieko ypatingo nenuveikiau.. Tad nebūtinai turite kažką jausti pirmomis savaitėmis  smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi jokių požymių nejaučiau

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 26, 08:03)
Todel savaites gakle eisiu pas gine, kad issiaiskinciau kas cia man daros rolleyes.gif

Būtinai reikia pas gydytoją išsiaiškinti kas čia vyksta mirksiukas.gif

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 26, 08:51)
Sveikos  4u.gif  kadangi atostogavau tai nelabai sekiau sio ciklo eiga. Net nezinau kada buvo O tiksliai. Bet ssiandien 24 CD ir sutepe  g.gif  toks isejo kraujo ir KB isskyru misinys.  g.gif

Lauksim gerų žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Man krutine atleido, dabar tik skauda, bet tokia pabliuskus, tad atsakymas aiskus, laukiu mm
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 26, 11:45)
Man krutine atleido, dabar tik skauda, bet tokia pabliuskus, tad atsakymas aiskus, laukiu mm

man lygiai taip pat po sio pozymio rankos nusviro... doh.gif ryt varau pas gine, kazka pasakys gal...
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 26, 11:47)
man lygiai taip pat po sio pozymio rankos nusviro...  doh.gif  ryt varau pas gine, kazka pasakys gal...

Lauksim žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 26, 11:47)
man lygiai taip pat po sio pozymio rankos nusviro...  doh.gif  ryt varau pas gine, kazka pasakys gal...

O tau ir skausmas praejo? Nes man tai tik paminstejo bet skausmas tai liko
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 26, 12:28)
O tau ir skausmas praejo? Nes man tai tik paminstejo bet skausmas tai liko

ir skausmas praejo, bet teplioti pradejo.. g.gif
Atsakyti
Man vat tik nuo ryto sutepe,dabar nieko. Dar siandien krutine pasidare jautri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 26, 14:00)
Man vat tik nuo ryto sutepe,dabar nieko. Dar siandien krutine pasidare jautri  g.gif

tikekimes geriausio 4u.gif
o kelintas cia tavo bandymu ciklas?
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 26, 14:02)
tikekimes geriausio  4u.gif
o kelintas cia tavo bandymu ciklas?

Bandom nuo spalio menesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 26, 14:00)
Man vat tik nuo ryto sutepe,dabar nieko. Dar siandien krutine pasidare jautri  g.gif

thumbup.gif na laukiam kas bus toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 26, 12:51)
ir skausmas praejo, bet teplioti pradejo.. g.gif

tie tepliojimai bjaurus dalykas, niekada neaišku ką jie reiškia. Man nuo 4 nėštumo savaitės iki šiol vis patepa (su pertraukom), tai kiekvieną kartą pamačius tas šviesiai rudas išskyras susinervinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 26, 15:40)
tie tepliojimai bjaurus dalykas, niekada neaišku ką jie reiškia. Man nuo 4 nėštumo savaitės iki šiol vis patepa (su pertraukom), tai kiekvieną kartą pamačius tas šviesiai rudas išskyras susinervinu  unsure.gif

O pas ginę buvot dėl to tepliojimo? g.gif Nors mama mane ramina, jei kartais pamatyčiau patepliojimus, neišsigasčiau. Su mano seserim kai laukėsi jai tepliojo 2 mėnesius ir viskas buvo tvarkoje.
Atsakyti