Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 25, 12:48)
Sunku pasakyt, nes vos pradejau kraujuot iskart i klinikas nulekem ir ten echo sake kad lyg ir matyt koks pulsavimas, o veliau pas kitas gydytojas buvau tos nemate tada i kauna vel lekiau ten jau irgi nieko nemate net pulsavimo,  ir isklausius 5 gydytoju nuomone supratau kad jau vsio, nes buvo 7 sav o zirniuko dydis buvo 0.5mm kai turejo jau virs 1cm but. tai va tik cia visai ne i tema

Tikrai labai skausminga ir įsivaizduoju kaip neramu ar su kitu nėštumu viskas bus gerai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Dar NT negadinau...
Gal ir galėčiau, bet nenoriu nusivilti. Stengiuosi užsiimti betkokia veikla, kad tik negalvoti apie nestuke.gif Jei savaitgalį nepasirodys mmm, tada darysiu testuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 06 25, 16:50)
Dar NT negadinau...
Gal ir galėčiau, bet nenoriu nusivilti. Stengiuosi užsiimti betkokia veikla, kad tik negalvoti apie  nestuke.gif Jei savaitgalį nepasirodys mmm, tada darysiu testuką  thumbup.gif

Nieko išskirtinio nejauti? Aš nelaukiu tą pačią dieną. Nieko nejaučiu.... manyčiau turiu nuteikinėt save ateinančiom mm... et verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 06 25, 19:23)
Nieko išskirtinio nejauti? Aš nelaukiu tą pačią dieną. Nieko nejaučiu.... manyčiau turiu nuteikinėt save ateinančiom mm... et  verysad.gif

O ką jūs norite jausti? rolleyes.gif Aš NT dariau iš smalsumo, tą dieną, kai turėjau susirgti mmm. Jokių nėštumo požymių nejaučiau, bet testas rodė vaiduokliuką, kuris po truputi išryškėjo... Dabar tik pradedu jausti, kad krūtinę maudžia, nuovargis, ypač vakare, nors nieko ypatingo nenuveikiau.. Tad nebūtinai turite kažką jausti pirmomis savaitėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 06 25, 20:28)
O ką jūs norite jausti?  rolleyes.gif  Aš NT dariau iš smalsumo, tą dieną, kai turėjau susirgti mmm. Jokių nėštumo požymių nejaučiau, bet testas rodė vaiduokliuką, kuris po truputi išryškėjo... Dabar tik pradedu jausti, kad krūtinę maudžia, nuovargis, ypač vakare, nors nieko ypatingo nenuveikiau.. Tad nebūtinai turite kažką jausti pirmomis savaitėmis  smile.gif

Bet gal vistiek kažkaip kitaip buvo nei prieš mm? Pvz man visada savaitė prieš mm sujautrėja krūtinė, šį kartą tas pats (gal kiek ankščiau dabar), bet vistiek, nieko naujo, tai kažkaip nujaučiu, kad ir vėl tas pats bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 06 25, 20:31)
Bet gal vistiek kažkaip kitaip buvo nei prieš mm? Pvz man visada savaitė prieš mm sujautrėja krūtinė, šį kartą tas pats (gal kiek ankščiau dabar), bet vistiek, nieko naujo, tai kažkaip nujaučiu, kad ir vėl tas pats bus smile.gif

Na aš irgi laukiau mmm. Man irgi PMS'o metu krūtine pamaudžia, tai į tą dėmesio nekreipiau net, užskaičiau kaip PMS'a. Bet kad jau planavom vaikučius, tai iš smalsumo pasidariau NT smile.gif
Atsakyti
Na va, pasidariau as rytini NT, geros konsentracijos... ir I didelis riebus niekas...reiskiasi kad tikrai ne nestuke.gif
Todel savaites gakle eisiu pas gine, kad issiaiskinciau kas cia man daros rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 26 birželio 2013 - 08:04
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 26, 08:03)
Na va, pasidariau as rytini NT, geros konsentracijos... ir  I  didelis riebus niekas...reiskiasi kad tikrai ne  nestuke.gif
Todel savaites gakle eisiu pas gine, kad issiaiskinciau kas cia man daros rolleyes.gif

as si ryta irgi isvydau dideli nieka savajam NT, bet mmm nenori rodytis, nesuprantu, kodel issiderino ciklas g.gif kai reikia sugadint atostogas, tai jos visada pasirodo laiku, netgi anksciau, o va kai nori, kad pasirodytu, kada reikia, kazkur netiketai prapuola wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mybiglove7: 26 birželio 2013 - 08:22
Sveikos 4u.gif kadangi atostogavau tai nelabai sekiau sio ciklo eiga. Net nezinau kada buvo O tiksliai. Bet ssiandien 24 CD ir sutepe g.gif toks isejo kraujo ir KB isskyru misinys. g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif va va... ir man tas pats, nors vis dar tepa, rudai, ne kraujas... g.gif uot nervina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 26, 08:51)
Sveikos  4u.gif  kadangi atostogavau tai nelabai sekiau sio ciklo eiga. Net nezinau kada buvo O tiksliai. Bet ssiandien 24 CD ir sutepe  g.gif  toks isejo kraujo ir KB isskyru misinys.  g.gif

bigsmile.gif gal bus geru naujienu??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 26, 09:51)
Sveikos  4u.gif  kadangi atostogavau tai nelabai sekiau sio ciklo eiga. Net nezinau kada buvo O tiksliai. Bet ssiandien 24 CD ir sutepe  g.gif  toks isejo kraujo ir KB isskyru misinys.  g.gif

Gali būti, kad kaip tik ovuliacija ir vyksta, nes jeigu dar vis yra KB, tyai turėtų būti vis dar vaisingos dienos. O kraujo (gyslelių pvz) gali pasirodyti ir per O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 26, 09:07)
Gali būti, kad kaip tik ovuliacija ir vyksta, nes jeigu dar vis yra KB, tyai turėtų būti vis dar vaisingos dienos. O kraujo (gyslelių pvz) gali pasirodyti ir per O  smile.gif

Butinai reiks sienadien ND dar atlikt, cia tas tepliojimas siandien kaip is giedro dangaus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti