Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 25, 08:49)
Sveikos, na pasidariau vakar vakare NT.. nieko schmoll.gif
Bet jus neisivaizduojat, kaip mane pykina dabar.. net vandens negaliu gerti, kazkoks slykstus ir vymdo...vakar dar kaip bebutu keista miegojau pietu miego...aisku, gal ir po joniniu sventimo, bet siaip niekad niekad nemiegu, kad ir kokia buciau pavargusi...bet testas neigiamas ax.gif  Vat ir nezinau kas cia? Gal ryte NT pasidaryt geriau? Bet gal jau turetu rodytu nes siand 14DPO g.gif

dar gali ir nerodyt, jei tik 14DPO, kai kam tikrai uztrunka, kol NT suaktyveja, tai nenuleiskit dar ranku. Pakartokit NT ryt ar poryt ryte su pirmu slapimu. Jei dar bus neigiamas, tada gal nueikit kraujo priduot ir jau tiksliai zinosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 25, 09:38)
dar gali ir nerodyt, jei tik 14DPO, kai kam tikrai uztrunka, kol NT suaktyveja, tai nenuleiskit dar ranku. Pakartokit NT ryt ar poryt ryte su pirmu slapimu. Jei dar bus neigiamas, tada gal nueikit kraujo priduot ir jau tiksliai zinosit  4u.gif

Man toks klausimas iskilo gal kas zino, ar gali buti kad ankstesni nestumai mm diena buvo ryskus, trecia anksciau testuotis pradejau ir nuo 10DPO pagavau vaiduokli, ar yra galimybe kad kitas nestumo testas pasidarytu veliau teigiamas nei pries tai buvusiu nestumu... supratot klausima ar per daug as uzveliau?
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 25, 09:44)
Man toks klausimas iskilo gal kas zino, ar gali buti kad ankstesni nestumai mm diena buvo ryskus, trecia anksciau testuotis pradejau ir nuo 10DPO pagavau vaiduokli, ar yra galimybe kad kitas nestumo testas pasidarytu veliau teigiamas nei pries tai buvusiu nestumu... supratot klausima ar per daug as uzveliau?

As supratau, bet nezinau atsakymo... doh.gif manau kad kiekvienas nestumas yra individualus ir visko gali buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 25, 09:38)
Tepa, bet ne svieziai, o rusvai ir pilva siek tiek maudzia... Skonio receptoriai pakite, nes ir kava neskani ir vanduo slykstus...tik gazuota galiu gerti  rolleyes.gif
Anyta vakar rankom tryne ir sako...jauciu bus leliuku doh.gif ji kadangi 4 vaikus pagimdzius, sako man kakzko panasu, nes nu ne pirma karta isgeriu bet kad apsivemciau, niekad nebuvo...todel ir keista man  g.gif

Požymiai tikrai labai panašūs į nestuke.gif g.gif
Papildyta:

Manau, kad gali, gi visi nėštumai skirtingi
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 25, 09:54)
Požymiai tikrai labai panašūs į  nestuke.gif  g.gif

Bet tada kodel NT neigiamas?
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 25, 09:56)
Bet tada kodel NT neigiamas?

tai vat ir mįslė smile.gif O Tu nenori HCG pasidaryti? Tada jau būtų tikrai aišku.
Atsakyti

gali, nes ciklas keicias su metais, su hormonu pokyciais, su kitais gyvenimo veiksniais. Juk buna, kad O kartais pasitaiko tuoj po mmm- tada NT jau anksti gali parodyt, o kita cikla O gali but laiku ar susivelint- tada atitinkamai ir NT rodytu veliau.
Atsakyti
Labai tikiuosi, nes 9DPO o NT tik plonytes juoteles matos
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 25, 10:10)
Labai tikiuosi, nes 9DPO o NT tik plonytes juoteles matos

thumbup.gif gal parodysi? blush2.gif
Atsakyti
Ner cia ka rodyt, nes gi neteigiamas, net nevaiduokliukas, tiesa juostele iskart rodesi prastesne foto

9DPO
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 25, 10:23)
Ner cia ka rodyt, nes gi neteigiamas, net nevaiduokliukas, tiesa juostele iskart rodesi prastesne foto

9DPO

9DPO tai matosi tokia balta juostele, bet 9DPO tai mazokai...nebeiskentei daugiau palaukti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 25, 10:26)
9DPO tai matosi tokia balta juostele, bet 9DPO tai mazokai...nebeiskentei daugiau palaukti? doh.gif

Nee netriu kantrybes doh.gif
Atsakyti