Mano mm diena 29, man tai labai krutine maudzia, ir tokia kieta, sian lyg ir pilva maudent pradeda... sian pietu nusnaudziau kazkaip prie zemes traukia
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 17:06)
grozio miegas vadinamas
As tikiuosi cia kitoks miegas pirmo nestumo metu mane prie zemes trauke 6sav, ir pykint pradejo 6 sav, dabar man dar kelios dienos iki mm, o ir pikino vakar (bet jauciu apsivalgiau) ir miegot amziais noriu
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 24, 19:36)
As tikiuosi cia kitoks miegas pirmo nestumo metu mane prie zemes trauke 6sav, ir pykint pradejo 6 sav, dabar man dar kelios dienos iki mm, o ir pikino vakar (bet jauciu apsivalgiau) ir miegot amziais noriu
linkiu,kad butu kitoks miegas girdejau kad nestumo metu norisi miego
Sveikos,
Aš vėl jungiuosi pas jus, įtariu tik iki ateisiančių mmm
Paskutinės mmm birželio 5d. Lašiukas kraujo 10CD (manyčiau ovuliacija?). Man kaip taisyklė - 14 dienų po O, prasideda mmm. Taigi jų nelaukiu birželio 28dieną
Nuo planavimo pradžios mano ciklas labai išsiderinęs... Tad kaip ir nesu garantuota
Požymių jokių.
Aš vėl jungiuosi pas jus, įtariu tik iki ateisiančių mmm
Paskutinės mmm birželio 5d. Lašiukas kraujo 10CD (manyčiau ovuliacija?). Man kaip taisyklė - 14 dienų po O, prasideda mmm. Taigi jų nelaukiu birželio 28dieną
Nuo planavimo pradžios mano ciklas labai išsiderinęs... Tad kaip ir nesu garantuota
Požymių jokių.
Sveikos,
na mano mmm jau cia pat turbut, siandien yra ta diena, kai jos turetu pasirodyt, nakti jauciau, kaip skauda pilva, taciau si karta nebuvo jokio pms, bet ir nestumo pozymiu nera Speju mmm pasirodys siandien arba rytoj, jei vis tik nuspres nepasirodyt, ketvirtadieni ryte gadinsiu dar viena NT, tada manau jau tikrai turetu rodyti, jei kas nors yra
na mano mmm jau cia pat turbut, siandien yra ta diena, kai jos turetu pasirodyt, nakti jauciau, kaip skauda pilva, taciau si karta nebuvo jokio pms, bet ir nestumo pozymiu nera Speju mmm pasirodys siandien arba rytoj, jei vis tik nuspres nepasirodyt, ketvirtadieni ryte gadinsiu dar viena NT, tada manau jau tikrai turetu rodyti, jei kas nors yra
Sveikos na gal kas koki testa pabande padaryt? Man sia nakti irgi pilva skaudejo, bet man dar tik 9DPO tai mm dar nelaikas pasirodyt, krutine dar jautresne pasidare. Tai va svarstau ar mano organizmas eilini karta tyciojas is manes siusdamas visokius pozymius ar jau si kart tie pozymiai nebereikalo. Nes krutine man visada pradeda skaudet po O ir si kart pradejo tik si kart stipriau
Sveikos, na pasidariau vakar vakare NT.. nieko
Bet jus neisivaizduojat, kaip mane pykina dabar.. net vandens negaliu gerti, kazkoks slykstus ir vymdo...vakar dar kaip bebutu keista miegojau pietu miego...aisku, gal ir po joniniu sventimo, bet siaip niekad niekad nemiegu, kad ir kokia buciau pavargusi...bet testas neigiamas Vat ir nezinau kas cia? Gal ryte NT pasidaryt geriau? Bet gal jau turetu rodytu nes siand 14DPO
Bet jus neisivaizduojat, kaip mane pykina dabar.. net vandens negaliu gerti, kazkoks slykstus ir vymdo...vakar dar kaip bebutu keista miegojau pietu miego...aisku, gal ir po joniniu sventimo, bet siaip niekad niekad nemiegu, kad ir kokia buciau pavargusi...bet testas neigiamas Vat ir nezinau kas cia? Gal ryte NT pasidaryt geriau? Bet gal jau turetu rodytu nes siand 14DPO
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 25, 09:49)
Bandyk dar rytinį pasidaryti Aš visus dariausi iš ryto Beto vaistinėje vakar mačiau kažkokį jautresnį, 20 lt kainavo, tai ir instrukcijoj mačiau, kad jautresnis nei tie paprasti Gali pamėgint tada tokį. Sėkmės
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 25, 08:49)
O kaip telpiojimas? Praėjo? Skaičiau šitam forume, kad kartais būna, jog HCG neišsiskiria į šlapimą, o tik į kraują, tada testai būna neigiami, nors ir yra Bet, aišku, čia labai retas atvejis.
QUOTE(Dezza @ 2013 06 25, 09:26)
Bandyk dar rytinį pasidaryti
Ryt pasidarysiu is ryto
QUOTE(Noraa @ 2013 06 25, 09:26)
O kaip telpiojimas? Praėjo? Skaičiau šitam forume, kad kartais būna, jog HCG neišsiskiria į šlapimą, o tik į kraują, tada testai būna neigiami, nors ir yra Bet, aišku, čia labai retas atvejis.
Tepa, bet ne svieziai, o rusvai ir pilva siek tiek maudzia... Skonio receptoriai pakite, nes ir kava neskani ir vanduo slykstus...tik gazuota galiu gerti
Anyta vakar rankom tryne ir sako...jauciu bus leliuku ji kadangi 4 vaikus pagimdzius, sako man kakzko panasu, nes nu ne pirma karta isgeriu bet kad apsivemciau, niekad nebuvo...todel ir keista man