Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Dezza @ 2013 06 24, 09:40)
Nenaudojau. Tiesiog darėm ND per vaisingas dienas ( mano spėjimu  biggrin.gif ) ir pagavom  smile.gif

o kaip supratai, kad pagavot? testa darei ar nujautei pati pagal savijauta ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 10:59)
o kaip supratai, kad pagavot? testa darei ar nujautei pati pagal savijauta ? smile.gif

Nenujaučiau. Maniau, kad jaučiu PMS požymius. Bet buvo labai smalsu ir tą dieną, kai turėjau sulaukt mmm, pasidariau NT. Rodė vaiduokliuką. Šiandieną vėl kartojau testą, tai jau ryškus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 06 24, 10:02)
Nenujaučiau. Maniau, kad jaučiu PMS požymius. Bet buvo  labai smalsu ir tą dieną, kai turėjau sulaukt mmm, pasidariau NT. Rodė vaiduokliuką.  Šiandieną vėl kartojau testą, tai jau ryškus  smile.gif

sveikinu! pasidalinsi kas bus toliau smile.gif ar bus rytiniai pykinimai ir pan. smile.gif o kiek laiko praejo kol pastojai jai nepaslaptis ? 4u.gif
Atsakyti
As manau pastojimai nuo amziaus priklauso, nes pirma pagavom iskart, antra tik aptarem kad planuosim po poros men bet pagavom anksciau nei planavom, trecia per 4 men, dabar pusmetis ir koleikas nekazka
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 24, 10:43)
As manau pastojimai nuo amziaus priklauso, nes pirma pagavom iskart, antra tik aptarem kad planuosim po poros men bet pagavom anksciau nei planavom, trecia per 4 men, dabar pusmetis ir koleikas nekazka

Ta prasme kuo jaunesni tuo lengviau pastoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 11:15)
sveikinu! pasidalinsi kas bus toliau smile.gif ar bus rytiniai pykinimai ir pan. smile.gif o kiek laiko praejo kol pastojai jai nepaslaptis ?  4u.gif

Buvo pirmas mano ciklas, kada nesisaugojom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 24, 11:43)

Tame gal ir yra kažkiek tiesos, bet tikrai tai ne vienas faktorius nuo ko priklauso sėkmė. Mano mama negalėjo ilgai pastoti su manim, močiutė irgi 1 dukra pagimdė, o kita tik po 10 metų. Todėl buvau ir mamos "prigasdinta" vis sakydavo nesisaugokit nesisaugokit, nes nežinia kada čia pavyks.. Na bet mus sėkmė aplankė iškart wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 24 birželio 2013 - 10:57
Na man ir atrodo cia kiekvienai indvidualiai. Pavzdziui mes planuojam pirma leliuka, bet nuo spalio nieko dar vis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 24, 10:51)
Ta prasme kuo jaunesni tuo lengviau pastoja? ax.gif

Jo, nes su pirmu man buvo 22, o dabar po keliu metu jaucias kad organizmas jau ne taip dirba
Atsakyti
priklauso nuo amziaus manau taip pat bet ir sekme irgi lemia smile.gif kazkam greiciau o kazkam ne smile.gif bet reikia vistiek nenuleisti ranku ir stengtis smile.gif
Papildyta:
nors kartais ir nusileidzia kai ilgai nesigauna sad.gif bet reikia buti optimistais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 24, 11:18)
Jo, nes su pirmu man buvo 22, o dabar po keliu metu jaucias kad organizmas jau ne taip dirba

Na man dabar 22, manau cia ir sekmes reikalas.. nes irND atlikinejam laiku, savo O gaudziau ne vien pagal simptomus bet ir su OT doh.gif Vieni mat nori ir opa per kelis arba net ta pati cikla ir uzkimba, o kitiem mat padirbet reikia. doh.gif
Atsakyti
Na kurios cia dabar greiciausiai nelaukia mm? kokios savijautos, naujienos pas jus?
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 24, 12:41)
Na kurios cia dabar greiciausiai nelaukia mm? kokios savijautos, naujienos pas jus?

As nelaukiu 27d.
Sian 11d po O, testas neigiamas smile.gif
maudzia pilva ir tiek, jau visa savaite .
daugiau jokiu pozimiu.
Atsakyti