Man sian vakare sutepe, vos vos, lauksiu atomazgos....
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 19:22)
NT ne desimties o dvidesimties.
Nežinau kokie vaistinėj, bet man, kai dešimties jau rodė normaliai, pirkti vaistinėj vos vos rodė. Reikėjo padidinamo stiklo gal ir Tau tas pats. Pakartok ryt.
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 18:44)
Nežinau kokie vaistinėj, bet man, kai dešimties jau rodė normaliai, pirkti vaistinėj vos vos rodė. Reikėjo padidinamo stiklo gal ir Tau tas pats. Pakartok ryt.
nusipirksiu ryt jautru NT ir poryt bus aisku
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 19:44)
Bet 10 labai mazai kur yra pirkti,dauguma 20 buna.
Man tai siandien labai pucia pilva, NT neigiamas Bt laikosi 37 iki mm dar 3 dienos , palauskiu iki sekmadienio ir kartosiu NT . Pilva siandien jau isvis nemaudeno
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 23, 19:43)
Man sian vakare sutepe, vos vos, lauksiu atomazgos....
Abu kartus man patepliojimai buvo geras ženklas. Linkiu to paties
QUOTE(aga&aga @ 2013 05 23, 19:51)
Bet 10 labai mazai kur yra pirkti,dauguma 20 buna.
Man tai siandien labai pucia pilva, NT neigiamas Bt laikosi 37 iki mm dar 3 dienos , palauskiu iki sekmadienio ir kartosiu NT . Pilva siandien jau isvis nemaudeno
Tai dešimties parsisiųst galima.
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 19:19)
Man praeita cikla tepliojo bet buvo daugiau DPO tai manau kad nieko gero cia, impl kraujavimas buna vienur raso 8-10 kitur 6-8 o man dabar 4DPO
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 20:19)
o is kur siunciates?
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 23, 20:27)
Man praeita cikla tepliojo bet buvo daugiau DPO tai manau kad nieko gero cia, impl kraujavimas buna vienur raso 8-10 kitur 6-8 o man dabar 4DPO
A.... man tepė likus kelioms dienom iki mmm ar mmm dieną.
QUOTE(aga&aga @ 2013 05 23, 20:28)
o is kur siunciates?
Aš siunčiaus iš testai.eu
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 19:48)
A.... man tepė likus kelioms dienom iki mmm ar mmm dieną.
As OT is testai.eu pirkau ir dabar NT uzsisakysiu
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 19:55)
SM yra kur pigiau dar pardavineja tuos jautriuosius testukus po 1lt
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 20:55)
Aš ir NT, ir OT ten pirkau
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 23, 20:57)
SM yra kur pigiau dar pardavineja tuos jautriuosius testukus po 1lt
Aha. Beje, kad jau prakalbai apie ketvirtą DPO, tai žinok, man ketvirtą DPO OT pradėjo spalvotis. Taip, kad laukiam iš Tavęs tolesnių žinių. Gerų žinių
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 20:08)
Aš ir NT, ir OT ten pirkau
Aha. Beje, kad jau prakalbai apie ketvirtą DPO, tai žinok, man ketvirtą DPO OT pradėjo spalvotis. Taip, kad laukiam iš Tavęs tolesnių žinių. Gerų žinių
Turiu 8OT galesiu gadint turiu ir NT belekiek ryt darysiuos butinai maza kas....