Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

4u.gif
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 23, 08:53)
Sveikos panos, man vakar pradejo teplioti ir nesuprantu
ar mm ateina ar kazkas kito?  nestuke.gif smile.gif

Sveika, o siandien kaip? Tepa? Tikiuosi kad ne mm pas Tave atejo 4u.gif
Atsakyti
Tepa vos vos.. Diena pries tai labai skaudejo pilvo apacia. O dabar
toks keistas jausmas, paprastai pries mm tokio nebudavo. Bet ir
krutines nebeskauda... Jauciu mm sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 23, 09:05)
Tepa vos vos.. Diena pries tai labai skaudejo pilvo apacia. O dabar
toks keistas jausmas, paprastai pries mm tokio nebudavo. Bet ir
krutines nebeskauda... Jauciu mm sad.gif

Man asmeniskai, kai nustodavo skaudeti krutine mm pareidavo unsure.gif bet nenoriu prikarkset. Tikiuosi nepramus tau mm unsure.gif
O as vakar sunerimau, nes rudai siek tiek patepliojo. unsure.gif nepatinka man tas patepliojimas.. beto jau kelinta diena negaliu gulet ant pilvo nes nugara tempia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freja123: 23 birželio 2013 - 09:18
Tai nieko cia ir neprikarksesi jau..kap yr tep yr doh.gif
Atsakyti
norejau pasiteirauti o kaip Jus jauciate, kad pas Jus ovuliacija ? darote ovuliacijos testus ar pozymiai kokie buna ? smile.gif ar internetines skaiciuokles ovuliacijos naudojates? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 23, 21:57)
norejau pasiteirauti o kaip Jus jauciate, kad pas Jus ovuliacija ? darote ovuliacijos testus ar pozymiai kokie buna ? smile.gif ar internetines skaiciuokles ovuliacijos naudojates? smile.gif

Pas mane per vaisingas dienas visada žymiai gausesnės išskyros būdavo. O kada vaisingų nėr- sausra rolleyes.gif Esu girdėjus, kad kai kurioms pilvo šonus maudžia, nieko panašaus nejausdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 23, 20:57)

Sveika 4u.gif bent jau man padaugeja isskyru, pilvo apacioje sona skauda, nugara skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 23, 20:57)

Man isskyros pagauseja ir gelia tiesiog sona, o sekancia diena pradeda skaudet krutine, nzn ar del ovuliacijos bet jau kelintas men seku pozymius tai jau panasiai puse metu po ovuliacijos skauda krutine pora dienu, o si kart jau 8DPO ir vis dar ziauriai skauda, pilna tokia, gal si kart pasiseks ax.gif
Atsakyti
tikekimes, kad tau pasiseks smile.gif na man pozymiai panasus i Jusu visu, skauda nugara,pilvo apacia ir gausios isskyros,bet skaiciavau su internetine skaiciuokle tai kazkaip nelabai jinai pataiko bent jau man, o Jums pataiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 10:16)
tikekimes, kad tau pasiseks smile.gif na man pozymiai panasus i Jusu visu, skauda nugara,pilvo apacia ir gausios isskyros,bet skaiciavau su internetine skaiciuokle tai kazkaip nelabai jinai pataiko bent jau man, o Jums pataiko?  4u.gif

Aš irgi naudoju skaičiuoklę savo ciklui sekti, tik telefone. Tai pagal programėlės skaičiavimus man O būdavo žymiai anksčiau nei ištikrųjų smile.gif Tad tiesiog ten įvesdavau savo cikla, kad žinočiau kiek dienų trunka ir t.t. O ovuliaciją galėdavau nustatyti tik pagal gausesnes išskyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 06 24, 09:26)
Aš irgi naudoju skaičiuoklę savo ciklui sekti, tik telefone. Tai pagal programėlės skaičiavimus man O būdavo žymiai anksčiau nei ištikrųjų smile.gif Tad tiesiog ten įvesdavau savo cikla, kad žinočiau kiek dienų trunka ir t.t. O ovuliaciją galėdavau nustatyti tik pagal gausesnes išskyras smile.gif

o man veliau nei pagal skaiciuokle smile.gif o testus ovuliacijos naudojat? smile.gif
Atsakyti
Nenaudojau. Tiesiog darėm ND per vaisingas dienas ( mano spėjimu biggrin.gif ) ir pagavom smile.gif
Atsakyti