Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 22, 08:37)
galbut situ testu mazesnis jautrumas, nei to pirmo?  g.gif 
hCG organizme kyla kas antra diena, tai neskubek kartot, palik porai dienu ir tada su rytiniu slapimu pakartok ir jau turetu pamazu rysket  4u.gif  ir atsipalaiduok, kuo maziau streso ir negeru minciu  mirksiukas.gif

O as siandien vel pasidariau testa12 jautrumo, ir nieko sad.gif
Priminsiu kad O buvo birzelio13d. mm turetu buti 27d.
O kada hCG pradeda kilti? islart po implantacijos ar tik po poros dienu?
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 06 22, 10:10)
O as siandien vel pasidariau testa12 jautrumo, ir nieko sad.gif
Priminsiu kad O buvo birzelio13d. mm turetu buti 27d.
O kada hCG pradeda kilti? islart po implantacijos ar tik po poros dienu?

anksti jum dar, kad testas rodytu 4u.gif implantacija vyksta tarp 6-12 dienu po ovuliacijos (tai jei ivyko apvaisinimas- pas jus dar gali net nebuvus impantacija but)...

hCG pradeda kilt prasidejus implantacijai, KRAUJO testas, kuris yra jautresnis, gali parodyt pastojima 2-3 dienos po implantacijos, SLAPIMO hCG skaiciai buna mazesni, uztai net ir jautriausias testas gali net vaiduokliuko dar nerodyt tuo paciu metu.
Labai mazam procentui moteru NT buna teigiamas pries mmm diena, daugumai NT parodo tik turejusiu buti mmm diena ar net po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 22, 11:30)
anksti jum dar, kad testas rodytu  4u.gif  implantacija vyksta tarp 6-12 dienu po ovuliacijos (tai jei ivyko apvaisinimas- pas jus dar gali net nebuvus impantacija but)...

hCG pradeda kilt prasidejus implantacijai, KRAUJO testas, kuris yra jautresnis, gali parodyt pastojima 2-3 dienos po implantacijos, SLAPIMO hCG skaiciai buna mazesni, uztai net ir jautriausias testas gali net vaiduokliuko dar nerodyt tuo paciu metu.
Labai mazam procentui moteru NT buna teigiamas pries mmm diena, daugumai NT parodo tik turejusiu buti mmm diena ar net po  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 22, 08:37)
galbut situ testu mazesnis jautrumas, nei to pirmo?  g.gif 
hCG organizme kyla kas antra diena, tai neskubek kartot, palik porai dienu ir tada su rytiniu slapimu pakartok ir jau turetu pamazu rysket  4u.gif  ir atsipalaiduok, kuo maziau streso ir negeru minciu  mirksiukas.gif

Na bandau buti rami, vistiek nieko nepakeisiu. As vis prasau jautrausiu testi bet sako aj visi kie parodys jei kas bus. Bet jie skirias pirmas juostele antras kasete. Tikiuos isryskesim po savaitgalio:) wub.gif
Atsakyti
Manau daugelio svajone butu, kad vakare ND padarai, ryte jau NT aiskiai parodo ar pavyko biggrin.gif bet deja sitas reikalas nepaskubinamas, taip, kad tegaliu palinket glebi kantrybes ir lauksim geru rezultatu ir abieju kita saviate 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie planuojanciu smile.gif Mano ciklas 24-26 dienos, trumpesnio turbut nebuna, bet sis menuo laukimo prasme man ilgiausias. Tai pirmas men. Kai bandom. Mmm turi buti 30 d. Savo O jauciu visada kokius du paskutinius metus, nes ta diena be vaistu neprabunu, taip skauda sona kad kaip per mm. O si men pozymiu nebuvo tai svarstau du variantus arba kazkas pakibo ir del to nieko nejauciau arba nebuvo O. Kaip jus galvojat kas cia galetu buti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ambera_ @ 2013 06 22, 12:03)
Jungiuosi prie planuojanciu smile.gif Mano ciklas 24-26 dienos, trumpesnio turbut nebuna, bet sis menuo laukimo prasme man ilgiausias. Tai pirmas men. Kai bandom. Mmm turi buti 30 d.  Savo O jauciu visada kokius du paskutinius metus, nes ta diena be vaistu neprabunu, taip skauda sona kad kaip per mm. O si men pozymiu nebuvo tai svarstau du variantus arba kazkas pakibo ir del to nieko nejauciau arba nebuvo O. Kaip jus galvojat kas cia galetu buti? smile.gif

Na pakibti pries O kaip ir negalejo... Nes tie skausmai manyciau buna sukeliami kiausinelio isejimo, tai jei neisejo kiausinelis- jis negalejo ir but apvaisintas... wink.gif
Manyciau arba tiesiog si O buvo neiprastai neskausminga ir uztai jos nejautet, arba del kazkokiu priezasciu susivelino ir jos dar nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu šiame forume naujokė smile.gif norėjau pasiteirauti jai skauda labai nugara apačioje ypač ties viduriu kur yra gimda, pilvas apacioje truputi skauda ir gausios šviesios isskyros ar tai gali būti neštumo požymiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 22, 18:40)
Sveikos,

esu šiame forume naujokė  smile.gif norėjau pasiteirauti jai skauda labai nugara apačioje ypač ties viduriu kur yra gimda, pilvas apacioje truputi skauda ir gausios šviesios isskyros ar tai gali būti neštumo požymiai?  smile.gif

Gal ir galėtų smile.gif Požymių voskių yra ir kiekviena turbūt skirtingai jaučia. Aš kolkas tik kartais jaučiu krūtinės tempima, maudima. Daugiau visiskai nieko smile.gif Man gal tokie simptomai panašiau į ovuliacijos rolleyes.gif Na bet aš ne profesionalė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 22, 18:40)
Sveikos,

esu šiame forume naujokė  smile.gif norėjau pasiteirauti jai skauda labai nugara apačioje ypač ties viduriu kur yra gimda, pilvas apacioje truputi skauda ir gausios šviesios isskyros ar tai gali būti neštumo požymiai?  smile.gif

Labutis smile.gif o ar menstruacijos vėluoja?
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 06 22, 18:36)
Gal ir galėtų  smile.gif Požymių voskių yra ir kiekviena turbūt skirtingai jaučia. Aš kolkas tik kartais jaučiu krūtinės tempima, maudima. Daugiau visiskai nieko  smile.gif  Man gal tokie simptomai panašiau į ovuliacijos  rolleyes.gif  Na bet aš ne profesionalė smile.gif

pagal ovuliacijos skaiciuokle tai man ovuliacija baigesi jau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pjera @ 2013 06 22, 20:30)
Labutis smile.gif o ar menstruacijos vėluoja?

sveika, menstruacijos dar turi buti menesio gale, tai galvoju ar cia man pries menstruacijas taip ar kazkas kitas.
Papildyta:
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 22, 21:46)
pagal ovuliacijos skaiciuokle tai man ovuliacija baigesi jau smile.gif
Papildyta:
sveika, menstruacijos dar turi buti menesio gale, tai galvoju ar cia man pries menstruacijas taip ar kazkas kitas.

arba skaiciuokle apgavo ir vis dar ovuliacija vyksta smile.gif
Atsakyti
Sveikos panos, man vakar pradejo teplioti ir nesuprantu
ar mm ateina ar kazkas kito? nestuke.gif smile.gif
Atsakyti