Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 21, 11:04)
Vakar ryte sutepliojo ir vsio nera ir sian ryte nera, svaru smile.gif
Tai va man tas neduoda ramybes ar gali impl buti ciut anksciau apie 6DPO, kazkas rase kad impl. buna 6-8dpo tai matyt nera pagrista kad tikrai 8-10... dilema smile.gif

Uuj, na viskas kaip ir pas mane, puse dienos patepliojo ir baigesi.. g.gif
Manau, mes visos skirtingos, vienom implantacija veliau, kitom - anksciau, cia grieztu taisykliu nebuna. Pas kiekviena moteri viskas individualiai. Laikau kumscius uz mus biggrin.gif Kad viskas pagaliau pavyktu!
Taip gaila, kad neturiu jautresnio testuko pasitikrinti.. uzsakiau internetu, bet siandien dar neatejo, lauksiu siuntos tik po ilgojo savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 21, 09:21)
Uuj, na viskas kaip ir pas mane, puse dienos patepliojo ir baigesi..  g.gif
Manau, mes visos skirtingos, vienom implantacija veliau, kitom - anksciau, cia grieztu taisykliu nebuna. Pas kiekviena moteri viskas individualiai. Laikau kumscius uz mus  biggrin.gif Kad viskas pagaliau pavyktu!
Taip gaila, kad neturiu jautresnio testuko pasitikrinti.. uzsakiau internetu, bet siandien dar neatejo, lauksiu siuntos tik po ilgojo savaitgalio.

Na matai man ne pirmas nestumas butu, ankstesni visi buvo su impl. kraujavimu ir tas budavo apie 10DPO ir apie pora dienu tepe... tai cia butu kazkas naujo g.gif
As irgi laikau uz mus kumscius, as irgi testu uzsisakiau tai nzn gal sian atnes, nes dar pastininke nepraejo biggrin.gif
Atsakyti
KuKu ploja.gif
Ka veikiam?
Karstis veikia? karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 21, 12:19)
KuKu  ploja.gif
Ka veikiam?
Karstis veikia?  karsta.gif

Kuku biggrin.gif biggrin.gif
Laukiu padruskes, varysim prie vandens, nes nugaisiu nuo karscio doh.gif
Ka Tu ? ax.gif
Man siandien visa ryta kaires puses pilvo apacia paskauda g.gif
Maniskis siandien sako sapnavau Tavo seseri nescia, o as jam sakau tu geriau mane nescia susapnuok lotuliukas.gif as jau antra nakti is eiles sapnuoju vestuves, kad renkuosi vestuvine suknele g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 21, 09:05)
sveikinimai!  4u.gif  saunios naujienos  wub.gif
jei mmm tik kita sav turi prasidet, tai dar anksti, kad NT rodytu! Tik retai kuriom NT parodo pries mmm, daugumai tenka palaukt bent jau mmm datos, kartais ir kol jos veluoja  4u.gif

Man mmm turetu buti 25d o siandien pamaciau gana riebu vaiduokli, netgi plona juostele matosi:)tai busiu viena is tu kuriom NT parode iki mmm. Niekaip neimanoma patiket, norisi isitikint 100% bet gine nieko nematys o kraujo tyrimo niekas po darbo nepadarys:(
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 21, 12:33)
Kuku  biggrin.gif  biggrin.gif
Laukiu padruskes, varysim prie vandens, nes nugaisiu nuo karscio  doh.gif
Ka Tu ? ax.gif
Man siandien visa ryta kaires puses pilvo apacia paskauda  g.gif
Maniskis siandien sako sapnavau Tavo seseri nescia, o as jam sakau tu geriau mane nescia susapnuok  lotuliukas.gif  as jau antra nakti is eiles sapnuoju vestuves, kad renkuosi vestuvine suknele  g.gif

As tai darbe, laukiu pabaigos irgi link vandens trauksim assa.gif
Kol kas tik iki baseino, bet savaitgali tikiuosi ir iki tikro vandes nusigauti lotuliukas.gif
O man toks pilve keistas jausmas tarsi syla viduj, ir vis pamaudena, kaip pries mm gryn gryn...nu bet jau antra svaite eina i pabaiga kai maudena... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 06 20, 22:18)
merginos , snd man 16DPO testas neigiamas , mm ir nera  g.gif  tai ko man cia db tiketis? blush2.gif

Kantrybės kantrybės smile.gif anksti dar mirksiukas.gif

QUOTE(Oijv @ 2013 06 21, 06:14)
mergaites yra vaiduoklis pas mane bigsmile.gif nezinau kur detis!!!! I darba reikia eit o man atrodo sirdis issoks wub.gif ir is laimes ir is baimes  smile.gif

Tyliai sveikinu! Ryškėkit mirksiukas.gif

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 21, 06:21)
na ka, si ryta, t.y. 29 ciklo diena pagadinau testuka, maciau labai aiskia I  smile.gif  bet keista, kad mmm turetu pasirodyt jau kitos savaites pradzioje, o pozymiu ju artejimo jokiu  g.gif  Na bet akivaizdu, kad matyt tikrai neuzkibo is pirmojo bandymu menesio  smile.gif

pasidaryk tą dieną kai turėtų būti mmm
Papildyta:
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 21, 12:48)
O man toks pilve keistas jausmas tarsi syla viduj, ir vis pamaudena, kaip pries mm gryn gryn...nu bet jau antra svaite eina i pabaiga kai maudena... g.gif

Nu įdomu kas čia su Tavim darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 21, 13:37)
Nu įdomu kas čia su Tavim darosi  g.gif

kazkodel manau kad cia tikrai ne nestuke.gif , o kazkas rimciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 06 21, 12:44)
Man mmm turetu buti 25d o siandien pamaciau gana riebu vaiduokli, netgi plona juostele matosi:)tai busiu viena is tu kuriom NT parode iki mmm. Niekaip neimanoma patiket, norisi isitikint 100% bet gine nieko nematys o kraujo tyrimo niekas po darbo nepadarys:(

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 06 21, 12:44)

Tylus sveikinimas 4u.gif o as alpstu darbe
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 21, 17:07)
Tylus sveikinimas 4u.gif o as alpstu darbe

Nebezinau jau ka galvot, vakar vakare pakartojau testa kasetini ir net nesuvaiduokliavo. Siandien ryte vel dariau tai po poros min suvaiduokliavo ir vel dingo. Nebesuprantu nieko, tas pirmas testas apgavo ar kaip cia? Kaip jum atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 06 22, 06:17)
Nebezinau jau ka galvot, vakar vakare pakartojau testa kasetini ir net nesuvaiduokliavo. Siandien ryte vel dariau tai po poros min suvaiduokliavo ir vel dingo. Nebesuprantu nieko, tas pirmas testas apgavo ar kaip cia? Kaip jum atrodo? g.gif

galbut situ testu mazesnis jautrumas, nei to pirmo? g.gif
hCG organizme kyla kas antra diena, tai neskubek kartot, palik porai dienu ir tada su rytiniu slapimu pakartok ir jau turetu pamazu rysket 4u.gif ir atsipalaiduok, kuo maziau streso ir negeru minciu mirksiukas.gif
Atsakyti