Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Jasminele7 @ 2013 06 20, 20:16)
kad ner tos kantrybes  biggrin.gif galeciau kas valanda gadinti testa, vis atrodo kad jau uznestejau biggrin.gif net paciai juokinga:))))
turiu testuka 12 jautrumo , tai savaitgali reiks pagadinti

As turiu gal apie 30 prisipirkus NT 10 jautrumo , tai po savaitgalio irgi pradesiu gadinti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 20:51)
Sveika. Bent is savo patirties sakau, kad jei jau stipriai kraujuoji tai reiskias mm.  Man buvo kad ir kraujavau stipriai viena diena, kita diena nieko, o vel sekancia pakraujavau, uzskaiciau tai kaip mm. Nes jei stipriai kraujuoji tai abejoju ar tai kazkas kitas nei mm.

O as merginos kadangi si men atostogavau nesekiau nei kada O. Bet siandien ryte taip skaudejo nugara ir ryte pasirode KB isskyros. Kaip suprantu siandien man O  doh.gif  reiks siandien ND atlikt  lotuliukas.gif

Pritariu, jai jau stipriai kraujuoji tai vadinasi tikrai nieko gero . Juk buna dienu per mmm, kad viena diena stipriau pakrraujuoji kita jau maziau , jai dar pasportuoji tai vel stipriau pramusa doh.gif
Freja123 na ND tikrai nepamaisys, gal tikrai O thumbup.gif
Atsakyti
merginos , snd man 16DPO testas neigiamas , mm ir nera g.gif tai ko man cia db tiketis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 06 20, 22:18)
merginos , snd man 16DPO testas neigiamas , mm ir nera  g.gif  tai ko man cia db tiketis? blush2.gif

Hmm. Testas jau kaip ir turetu teigiama rezultata rodyti. Lengviausia issiaiskint ko tiketis ir laukti, tai pasidaryti HCG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 06 20, 17:20)
mano mm tuti buti 27d. O buvo 13 d. krutine nepajautrejo, bet ir mezinau ar pajautres, nes turiu implantus smile.gif mm visai nelaukiu, tikiuosiu kad pagavom zirniuka, vakar testa dariau, tai nieko neparode sad.gif . man kazkaip pilva pucia labai smarkai , prasidejo diena po O , ar gali buti nestumo pozimys ? ir sleikstulys stovi

gali but nestumo pozymis, bet kaip pati sakot- labai laukiat ir norit, o tokiu atveju galima labai daug simptomu pajaust, kurie 'gali' but susije su nestuke.gif
implantacija vyksta 6-12 dienu po apvaisinimo, apvaisinimas gali vykt iki 24h po ovuliacijos, tai testam dar anksti, net patys jautriausi gali nerodyt iki mmm dienos ir veliau (nes implantacija gali vykti net ir 13DPO), taip, kad kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif

QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 20, 19:40)
Sveikutes 4u.gif  na as vel su savo bedom, vakar rasiau, kad susirgau, na istikruju vare tai stipriai, o va siandien visa diena su vienu paketu prabuvau, o dabar isvis svarus  doh.gif nieko nesuprantu ir kazkaip desni sona paduria , kluba paskauda blink.gif  gal cia kad vasara atejo taip organizmas reguoja

galbut jum buvo nepavykus implantacija ir tai labai ankstyvas persileidimas (kurie vyksta dazniau nei mes zinom ir daznai yra laikomi mmm) g.gif Jei stipriai kraujavot- tikrai jau nebus nestuke.gif stenkites atsipalaiduot, negalvot apie mmm detales, O ir tt perdaug ir pasiruosti kitam ciklui moraliskai, be streso 4u.gif

QUOTE(RoyalBlue @ 2013 06 20, 22:18)
merginos , snd man 16DPO testas neigiamas , mm ir nera  g.gif  tai ko man cia db tiketis? blush2.gif

Jei tiksliai zinot kada buvo O, tada galbut jei pastojot buvo velyvesnis implantavimasis (auksciau sitoj zinutej rasiau daugiau apie datas) ir NT tiesiog dar nereaguoja. Palaukit pora dienu ir pakartokit NT, jei nestuke.gif jau turetu rodyt. Jei dar nerodys- galbut negerai O data paskaiciavot? Jei labai nekantru ir yra galimybe, tada galit bandyt kraujo hCG pasidaryt, tas jau turetu rodyt, nes hCG slapime pakyla veliau nei kraujyj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 21, 06:10)
gali but nestumo pozymis, bet kaip pati sakot- labai laukiat ir norit, o tokiu atveju galima labai daug simptomu pajaust, kurie 'gali' but susije su  nestuke.gif 
implantacija vyksta 6-12 dienu po apvaisinimo, apvaisinimas gali vykt iki 24h po ovuliacijos, tai testam dar anksti, net patys jautriausi gali nerodyt iki mmm dienos ir veliau (nes implantacija gali vykti net ir 13DPO), taip, kad kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes  4u.gif
galbut jum buvo nepavykus implantacija ir tai labai ankstyvas persileidimas (kurie vyksta dazniau nei mes zinom ir daznai yra laikomi mmm)  g.gif  Jei stipriai kraujavot- tikrai jau nebus  nestuke.gif  stenkites atsipalaiduot, negalvot apie mmm detales, O ir tt perdaug ir pasiruosti kitam ciklui moraliskai, be streso  4u.gif
Jei tiksliai zinot kada buvo O, tada galbut jei pastojot buvo velyvesnis implantavimasis (auksciau sitoj zinutej rasiau daugiau apie datas) ir NT tiesiog dar nereaguoja. Palaukit pora dienu ir pakartokit NT, jei  nestuke.gif  jau turetu rodyt. Jei dar nerodys- galbut negerai O data paskaiciavot? Jei labai nekantru ir yra galimybe, tada galit bandyt kraujo hCG pasidaryt, tas jau turetu rodyt, nes hCG slapime pakyla veliau nei kraujyj  4u.gif

mergaites yra vaiduoklis pas mane bigsmile.gif nezinau kur detis!!!! I darba reikia eit o man atrodo sirdis issoks wub.gif ir is laimes ir is baimes smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ka, si ryta, t.y. 29 ciklo diena pagadinau testuka, maciau labai aiskia I smile.gif bet keista, kad mmm turetu pasirodyt jau kitos savaites pradzioje, o pozymiu ju artejimo jokiu g.gif Na bet akivaizdu, kad matyt tikrai neuzkibo is pirmojo bandymu menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 06 21, 06:14)
mergaites yra vaiduoklis pas mane bigsmile.gif nezinau kur detis!!!! I darba reikia eit o man atrodo sirdis issoks wub.gif ir is laimes ir is baimes  smile.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif O tavo busena man suprantama, as turbut jausciausi lygiai taip pat pasimetusi is pradziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 06 21, 07:14)
mergaites yra vaiduoklis pas mane bigsmile.gif nezinau kur detis!!!! I darba reikia eit o man atrodo sirdis issoks wub.gif ir is laimes ir is baimes  smile.gif

Tyliai sveikinu ir linkiu , kad vaiduokliukas rysketu wub.gif

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 21, 07:21)
Sveikos,

na ka, si ryta, t.y. 29 ciklo diena pagadinau testuka, maciau labai aiskia I  smile.gif  bet keista, kad mmm turetu pasirodyt jau kitos savaites pradzioje, o pozymiu ju artejimo jokiu  g.gif  Na bet akivaizdu, kad matyt tikrai neuzkibo is pirmojo bandymu menesio  smile.gif

Na nesvabu kelinta tau ciklo diena, svarbu kelinta DPO , nes jai O ivyko tik kokia 20 ciklo diena tai NT ir nieko dar tau nerodys mirksiukas.gif
Atsakyti

Na nesvabu kelinta tau ciklo diena, svarbu kelinta DPO , nes jai O ivyko tik kokia 20 ciklo diena tai NT ir nieko dar tau nerodys mirksiukas.gif
[/quote]

g.gif gal ir gali taip but, bet paskutiniu metu ciklas gana reguliarus, ir mano paskaiciavimais, jau turetu buti kokia 11 dpo. Na bet kuriuo atveju greit paaiskes, po keliu dienu tureciau sulaukt mmm, jei nepasirodys, darysiu testuka kita penktadieni smile.gif
Atsakyti

sveikinimai! 4u.gif saunios naujienos wub.gif

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 21, 06:21)
na ka, si ryta, t.y. 29 ciklo diena pagadinau testuka, maciau labai aiskia I  smile.gif  bet keista, kad mmm turetu pasirodyt jau kitos savaites pradzioje, o pozymiu ju artejimo jokiu  g.gif  Na bet akivaizdu, kad matyt tikrai neuzkibo is pirmojo bandymu menesio  smile.gif

jei mmm tik kita sav turi prasidet, tai dar anksti, kad NT rodytu! Tik retai kuriom NT parodo pries mmm, daugumai tenka palaukt bent jau mmm datos, kartais ir kol jos veluoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 19:51)
Kaip suprantu siandien man O  doh.gif  reiks siandien ND atlikt  lotuliukas.gif

thumbup.gif reikia reikia, niekur nesidesi hihihi.gif

clap.gif clap.gif clap.gif Pirma gera naujiena si ryta 4u.gif tyliai bet sveikinu
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 20, 15:24)
Tikrai butu faina  thumbup.gif  Man taip pat iki mm dar savaitele, mazdaug turi pasirodyti 26 d. (bet ju visai nelaukiu  biggrin.gif ). O tau vis dar teplioja? Idomu kiek laiko uztruks, galesim palyginti smile.gif

Vakar ryte sutepliojo ir vsio nera ir sian ryte nera, svaru smile.gif

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 17:48)
Sveika. Jei O buvo 13d. Tai dar tik 7DPO, anksti testui dar.  Siulau dar savaite palaukti ir tada bandyti testa. Nemanau kad butu jau kazkokie pozymiai, juk ivykus O tik po 8-10 dienu vyksta impantacija.  g.gif

Tai va man tas neduoda ramybes ar gali impl buti ciut anksciau apie 6DPO, kazkas rase kad impl. buna 6-8dpo tai matyt nera pagrista kad tikrai 8-10... dilema smile.gif

SVeikinu!!! Baimes jausma varyk salin, priimk tik teigiamas mintis, linkiu rysket 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 21 birželio 2013 - 09:04