QUOTE(Jasminele7 @ 2013 06 20, 20:16)
kad ner tos kantrybes galeciau kas valanda gadinti testa, vis atrodo kad jau uznestejau net paciai juokinga:))))
turiu testuka 12 jautrumo , tai savaitgali reiks pagadinti
turiu testuka 12 jautrumo , tai savaitgali reiks pagadinti
As turiu gal apie 30 prisipirkus NT 10 jautrumo , tai po savaitgalio irgi pradesiu gadinti
Papildyta:
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 20:51)
Sveika. Bent is savo patirties sakau, kad jei jau stipriai kraujuoji tai reiskias mm. Man buvo kad ir kraujavau stipriai viena diena, kita diena nieko, o vel sekancia pakraujavau, uzskaiciau tai kaip mm. Nes jei stipriai kraujuoji tai abejoju ar tai kazkas kitas nei mm.
O as merginos kadangi si men atostogavau nesekiau nei kada O. Bet siandien ryte taip skaudejo nugara ir ryte pasirode KB isskyros. Kaip suprantu siandien man O reiks siandien ND atlikt
O as merginos kadangi si men atostogavau nesekiau nei kada O. Bet siandien ryte taip skaudejo nugara ir ryte pasirode KB isskyros. Kaip suprantu siandien man O reiks siandien ND atlikt
Pritariu, jai jau stipriai kraujuoji tai vadinasi tikrai nieko gero . Juk buna dienu per mmm, kad viena diena stipriau pakrraujuoji kita jau maziau , jai dar pasportuoji tai vel stipriau pramusa
Freja123 na ND tikrai nepamaisys, gal tikrai O