Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 20, 11:10)
Seselio nepagausiu su fotiku, deja.. O testukas tas ko gero nera 10 mIU. UZsakiau internetu, gal ryt jau gausiu i pasta. O vaistinej yra galimybe nusipirkti 10 mIU testa?

Man rodos easy cup yra 12miu ar 14miu, tai cia realiai jautriausi ka vaistines gali pasiulyt bet deja ir velnioniskai brangus

O man sian pradejo tepliot sad.gif nesuprantu jei impl. tai lyg ir ankstoka sian 19cd/27cd mazdaug 5-6 DPO tai va manau kas tai netaip... kiek zinau impl.jraujavimas buna 8-10dpo ar yra kam jis anksciau pasireiske? Ar kai buvo implantacinis kraujavim ar buvo jautri krutine? Nes man taip skauda neimanoma prisiliest, o jei netycia uzkliudai tai siaubelis kazkoks....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 20 birželio 2013 - 14:13
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 20, 16:09)
Man rodos easy cup yra 12miu ar 14miu, tai cia realiai jautriausi ka vaistines gali pasiulyt bet deja ir velnioniskai brangus
O man sian pradejo tepliot sad.gif nesuprantu jei impl. tai lyg ir ankstoka sian 19cd/27cd mazdaug 5-6 DPO tai va manau kas tai netaip... kiek zinau impl.jraujavimas buna 8-10dpo ar yra kam jis anksciau pasireiske? Ar kai buvo implantacinis kraujavim ar buvo jautri krutine? Nes man taip skauda neimanoma prisiliest, o jei netycia uzkliudai tai siaubelis kazkoks....

Zinok, man si cikla taip pat pradejo teplioti 5-6 DPO, tai buvo si pirmadieni. Patepliojo puse dienos ir sustojo. Krutine pajautrejo taip pat, gal ne taip stipriai kaip tau, bet tikrai jautresne pasidare. Kazkaip abejoju, kad man tepliojo del kazkokiu kitu priezasciu, nei implantacija, nes pries 2 savaites buvau pas gine, dare tepineli, echo, sake kad jokiu ligu neturiu, nestumui nieks netrugdo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 20, 14:33)
Zinok, man si cikla taip pat pradejo teplioti 5-6 DPO, tai buvo si pirmadieni.  Patepliojo puse dienos ir sustojo. Krutine pajautrejo taip pat, gal ne taip stipriai kaip tau, bet tikrai jautresne pasidare. Kazkaip abejoju, kad man tepliojo del kazkokiu kitu priezasciu, nei implantacija, nes pries 2 savaites buvau pas gine, dare tepineli, echo, sake kad jokiu ligu neturiu, nestumui nieks netrugdo..  ax.gif

Oj kaip faina butu jei mums cia beveik tuo pat metu uzkibtu biggrin.gif
Man krutine tikrai ziauriai jautri, kazkaip nebudavo taip, nors vyro sesuo tik is to ir suprato kad laukias - is ziauriai jautrios krutines, bet jai sake ji jautri pasidare pries pora dienu kai turejo mm prasidet, man tai iki mm dar gera savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 20, 17:07)
Oj kaip faina butu jei mums cia beveik tuo pat metu uzkibtu biggrin.gif
Man krutine tikrai ziauriai jautri, kazkaip nebudavo taip, nors vyro sesuo tik is to ir suprato kad laukias - is ziauriai jautrios krutines, bet jai sake ji jautri pasidare pries pora dienu kai turejo mm prasidet, man tai iki mm dar gera savaite ax.gif

Tikrai butu faina thumbup.gif Man taip pat iki mm dar savaitele, mazdaug turi pasirodyti 26 d. (bet ju visai nelaukiu biggrin.gif ). O tau vis dar teplioja? Idomu kiek laiko uztruks, galesim palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 20, 16:24)
Tikrai butu faina  thumbup.gif  Man taip pat iki mm dar savaitele, mazdaug turi pasirodyti 26 d. (bet ju visai nelaukiu  biggrin.gif ). O tau vis dar teplioja? Idomu kiek laiko uztruks, galesim palyginti smile.gif

Sveikos 4u.gif
mano mm tuti buti 27d. O buvo 13 d. krutine nepajautrejo, bet ir mezinau ar pajautres, nes turiu implantus smile.gif mm visai nelaukiu, tikiuosiu kad pagavom zirniuka, vakar testa dariau, tai nieko neparode sad.gif . man kazkaip pilva pucia labai smarkai , prasidejo diena po O , ar gali buti nestumo pozimys ? ir sleikstulys stovi
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 06 20, 17:20)
Sveikos 4u.gif
mano mm tuti buti 27d. O buvo 13 d. krutine nepajautrejo, bet ir mezinau ar pajautres, nes turiu implantus smile.gif mm visai nelaukiu, tikiuosiu kad pagavom zirniuka, vakar testa dariau, tai nieko neparode sad.gif . man kazkaip pilva pucia labai smarkai , prasidejo diena po O , ar gali buti nestumo pozimys ? ir sleikstulys stovi

Sveika. Jei O buvo 13d. Tai dar tik 7DPO, anksti testui dar. Siulau dar savaite palaukti ir tada bandyti testa. Nemanau kad butu jau kazkokie pozymiai, juk ivykus O tik po 8-10 dienu vyksta impantacija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 18:48)
Sveika. Jei O buvo 13d. Tai dar tik 7DPO, anksti testui dar.  Siulau dar savaite palaukti ir tada bandyti testa. Nemanau kad butu jau kazkokie pozymiai, juk ivykus O tik po 8-10 dienu vyksta impantacija.  g.gif

Manau jai turi NT jautriu tai gali ir gadint po 3 dienu, juk buna kad 10DPO jautri testukai rodo mirksiukas.gif Bet jai nenori metyt pinigui bala tai tada jo geriau palaukti dar savaitele
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 06 20, 17:54)
Manau jai turi NT jautriu tai gali ir gadint po 3 dienu, juk buna kad 10DPO jautri testukai rodo  mirksiukas.gif  Bet jai nenori metyt pinigui bala tai tada jo geriau palaukti dar  savaitele

Ir jautrus ne visada anksti parodo smile.gif manau geriausia apsisarvuot kantrybe ir lukterti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 19:19)
Ir jautrus ne visada anksti parodo smile.gif manau geriausia apsisarvuot kantrybe ir lukterti  4u.gif

kad ner tos kantrybes biggrin.gif galeciau kas valanda gadinti testa, vis atrodo kad jau uznestejau biggrin.gif net paciai juokinga:))))
turiu testuka 12 jautrumo , tai savaitgali reiks pagadinti
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na as vel su savo bedom, vakar rasiau, kad susirgau, na istikruju vare tai stipriai, o va siandien visa diena su vienu paketu prabuvau, o dabar isvis svarus doh.gif nieko nesuprantu ir kazkaip desni sona paduria , kluba paskauda blink.gif gal cia kad vasara atejo taip organizmas reguoja
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 20, 19:40)
Sveikutes 4u.gif  na as vel su savo bedom, vakar rasiau, kad susirgau, na istikruju vare tai stipriai, o va siandien visa diena su vienu paketu prabuvau, o dabar isvis svarus  doh.gif nieko nesuprantu ir kazkaip desni sona paduria , kluba paskauda blink.gif  gal cia kad vasara atejo taip organizmas reguoja

Sveika. Bent is savo patirties sakau, kad jei jau stipriai kraujuoji tai reiskias mm. Man buvo kad ir kraujavau stipriai viena diena, kita diena nieko, o vel sekancia pakraujavau, uzskaiciau tai kaip mm. Nes jei stipriai kraujuoji tai abejoju ar tai kazkas kitas nei mm.

O as merginos kadangi si men atostogavau nesekiau nei kada O. Bet siandien ryte taip skaudejo nugara ir ryte pasirode KB isskyros. Kaip suprantu siandien man O doh.gif reiks siandien ND atlikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 19:51)
Sveika. Bent is savo patirties sakau, kad jei jau stipriai kraujuoji tai reiskias mm.  Man buvo kad ir kraujavau stipriai viena diena, kita diena nieko, o vel sekancia pakraujavau, uzskaiciau tai kaip mm. Nes jei stipriai kraujuoji tai abejoju ar tai kazkas kitas nei mm.

O as merginos kadangi si men atostogavau nesekiau nei kada O. Bet siandien ryte taip skaudejo nugara ir ryte pasirode KB isskyros. Kaip suprantu siandien man O  doh.gif  reiks siandien ND atlikt  lotuliukas.gif

tai taip mm bet tokios keistos blink.gif
Atsakyti