Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 20, 07:59)
tikrai nueik, kad paciai butu ramiau ir butu aisku, kokia ta mmm prapuolimo priezastis, juo labiau, jei visada ciklas buvo normalus.

N jis nebuvo visada labai normalus, bet paskutiniu metu jau buvo apsitvarkes...todel ir sumisau ko cia taip staiga dingo...
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 20, 08:08)
N jis nebuvo visada labai normalus, bet paskutiniu metu jau buvo apsitvarkes...todel ir sumisau ko cia taip staiga dingo...

Tai jau atmetei galimybę, kad gali būti nestuke.gif ? Kaip supratau pas tave DPO dar ne tiek ir daug.
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 20, 08:19)
Tai jau atmetei galimybę, kad gali būti  nestuke.gif ? Kaip supratau pas tave DPO dar ne tiek ir daug.

Turbut atmeciau...as gal nelabai ir tikejausi...
su tom mano DPO, tai as tiksliai negaliu pasakyti ar tai ka as vadinau O tikrai buvo O biggrin.gif bet bet pagal visus pozymius tai galejo buti O. Pagal tai skaiciujasi siandien 9DPO. Mazokai, ane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 20, 08:33)
Turbut atmeciau...as gal nelabai ir tikejausi...
su tom mano DPO, tai as tiksliai negaliu pasakyti ar tai ka as vadinau O tikrai buvo O  biggrin.gif bet bet pagal visus pozymius tai galejo buti O. Pagal tai skaiciujasi siandien 9DPO. Mazokai, ane? rolleyes.gif

Nu 9 tai mažokai. Žirniukas visai neseniai turėtų būti atkeliavęs į gimdą arba gal net dar keliauja, turint galvoj, kad kai pastebėjai O požymius, tai pati O galėjo ir šiek tiek vėliau įvykti.
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 20, 08:42)
Nu 9 tai mažokai. Žirniukas visai neseniai turėtų būti atkeliavęs į gimdą arba gal net dar keliauja, turint galvoj, kad kai pastebėjai O požymius, tai pati O galėjo ir šiek tiek vėliau įvykti.

Tai sakai dar nesiparinti ir palaukti? O jei nueiciau pas gine ar ji galetu kazkaip pamatyti, ar gimdos padidejima, ar kazkokius kitokius paozymius, tarkim jei esu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Pirmadieni man buvo patepliojimas (5-6 DPO), šiandien pasidariau testuka ir dar kol kas nieko nepamaciau, apart seselisko vaiduoklio unsure.gif Kaip galvojate, gal dar per anksti, kad parodytu, ar jau tureciau kazka pamatyti?

Naudojau dBEst juostelini testuka, gal jis ne toks jautrus, kad parodyti nestuma taip anksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaturalPath: 20 birželio 2013 - 10:15
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 20, 08:53)
Tai sakai dar nesiparinti ir palaukti? O jei nueiciau pas gine ar ji galetu kazkaip pamatyti, ar gimdos padidejima, ar kazkokius kitokius paozymius, tarkim jei esu  nestuke.gif

Sveikaa 4u.gif Ech vis laukiu is Taves geru ziniu, o kiek matau tik vis viena pagali tau rodo. g.gif 9DPO yra dar mazokai. Palauk iki 14DPO tada jau bus aisku ar yra zirniukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai sakai dar nesiparinti ir palaukti? O jei nueiciau pas gine ar ji galetu kazkaip pamatyti, ar gimdos padidejima, ar kazkokius kitokius paozymius, tarkim jei esu  nestuke.gif

Sveikute 4u.gif dar neatmesk vilties pamatyt teigiamo atsakymo. Dar savaitele kantrybes ir bus jau aisku. O gine manau dar nieko nematys. Na as ir su vyru pakalbejau sakau davai nesisaugom ir kada bus tada bus ir vaikai artimesni bus jei mazesnis amzius bus tarp ju tai kazkaip jis nepriestaravo tik suptelejo (anksciau sakydavo ne oj dar ne) vyrams visada sunku pasiryst, mes moterys truputi kitokios biggrin.gif na bet si cikla jau neiseis nes vyras kaip tycia isvaziuos keliom savaitem o tada man kaip tik geros dienos bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 20, 11:13)
Sveikos, merginos! Pirmadieni man buvo patepliojimas (5-6 DPO), šiandien pasidariau testuka ir dar kol kas nieko nepamaciau, apart seselisko vaiduoklio unsure.gif  Kaip galvojate, gal dar per anksti, kad parodytu, ar jau tureciau kazka pamatyti?

Naudojau dBEst juostelini testuka, gal jis ne toks jautrus, kad parodyti nestuma taip anksti?

Na kadangi nematom to šešėliško vaiduoklio, tai negalim kažko daugiau pasakyt. Nors šiaip praėjus 2-4 dienom po galimos implantacijos jautriausi (10mIU) testai jau turėtų vaiduokliuot.
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 20, 10:20)
Sveikaa  4u.gif  Ech vis laukiu is Taves geru ziniu, o kiek matau tik vis viena pagali tau rodo.  g.gif  9DPO yra dar mazokai. Palauk iki 14DPO tada jau bus aisku ar yra zirniukas  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif taip ir padarysiu
Atsakyti

Dar nesiparink mirksiukas.gif Aš tai tokios situacijoj nulėkčiau HCG pasidaryt blush2.gif Jei kas užkibo, tai jau bus biški padidėjęs smile.gif Galima pasidaryti, kad ir poliklinikoj be siuntimo, bet kainuoja.

QUOTE(NaturalPath @ 2013 06 20, 10:13)
Sveikos, merginos! Pirmadieni man buvo patepliojimas (5-6 DPO), šiandien pasidariau testuka ir dar kol kas nieko nepamaciau, apart seselisko vaiduoklio unsure.gif 

Rašai, kad buvo vaiduokliukas, įmesk foto, įvertinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 20, 12:40)
Na kadangi nematom to šešėliško vaiduoklio, tai negalim kažko daugiau pasakyt. Nors šiaip praėjus 2-4 dienom po galimos implantacijos jautriausi (10mIU) testai jau turėtų vaiduokliuot.

Seselio nepagausiu su fotiku, deja.. O testukas tas ko gero nera 10 mIU. UZsakiau internetu, gal ryt jau gausiu i pasta. O vaistinej yra galimybe nusipirkti 10 mIU testa?
Atsakyti