Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 16:43)
ir as taip manau.  drinks_cheers.gif
Su dukra kai pastojau tai dariausi vakare, prie iseinant i gimtadieni... doh.gif

Tai laukiam. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 13:09)
Na tu nerasei kad kraujuoji jau..
kad tepa rausvai...  4u.gif
Nesijaudinam tiktai  console.gif ir toliau su vyru neplanuokit, tik ND saziningai darykit ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Rasiau, kad kraujuoju 4u.gif na neesme, bet istikruju jau rimtai varo man ir viskas. Na reikes vyra pakalbint kad nebesisaugom ir kada bus tada bus. Jos galvoja, kad iskart uzkibsim, nes su abiem nestumais is pirmo kart uzkibo. Bet dabar kazkaip manau taip nebutu unsure.gif ai ka darysi per daug nepergyvenu, nes nebuvo specialiai kazkas daroma. mirksiukas.gif o uz kitas laikau kumscius ir linkiu pamatyti tuos issvajotus pagaliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 15:37)
O jei vakare pasidaryciau?  doh.gif

Na ? ax.gif pasidarei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 08:51)
Bet man kazkaip tik dienos pirmoj pusej  g.gif  po to normaliai norisi...ne daznai.
Darysiu ryt, nes bus 10DPO, nesinori eilini karta nusivilti, bet jauciu kad teks doh.gif
As perku is eurovaistines dBest, man jis normalus, ka as zinau, niekad negrybavo ir bereikalo nevaiduokliavo, ir kaina normali, nes tie visi easy cup, ir kiti mandri tai jie nera labai jautrus,  nors raso kad 7-10 d po apvaisinimo gali parodyti, bet cia tik "makaronai",  o be to ir brangiai kainuoja.  4u.gif
O kada mmm turetu pasirodyt pagal kalendoriu...? jei pasirodys zinoma  mirksiukas.gif

Jau ryte rapipreg nusipirkau neiskentus:) mm turetu buti 25d bet taip knieti ta testa daryt:) bet bandyiu gal dar palaukt bandyt. Bet speju sunkiai seksis laukt:))tuo labiau sventes savaitgali reikes apsidraust:)
Atsakyti
Laukiam laukiam teigiamu rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu. Jei mano ciklas 24-26 dienos, kada man testa gadinti? Pirmas men. Bandymu tai labai nekantru.
Atsakyti
QUOTE(Oijv @ 2013 06 19, 20:51)
Jau ryte rapipreg nusipirkau neiskentus:) mm turetu buti 25d bet taip knieti ta testa daryt:) bet bandyiu gal dar palaukt bandyt. Bet speju sunkiai seksis laukt:))tuo labiau sventes savaitgali reikes apsidraust:)

mano irgi mmm turetu pasirodyt apie 25 d., kantrybes nebeturiu, tai testukas jau irgi vonioj padetas, ryt isbandysiu ir tikiuosiu konkretaus atsakymo smile.gif
Nors nusipirkau neaiskios firmos testa, salia namu vaistineje rapireg nebuvo g.gif
Linkiu II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ambera_ @ 2013 06 19, 21:22)
Sveikos, jungiuosi prie jusu. Jei mano ciklas 24-26 dienos, kada man testa gadinti? Pirmas men. Bandymu tai labai nekantru.

o, koks trumpas ciklas, tai manau kokia 24 ciklo diena jau galetum tikrai gadinti testuka smile.gif
Atsakyti
Na sveikos 4u.gif
Zodziu pasidariau as vakar NT, tiesa saknt sugadinau... nieko I... verysad.gif verysad.gif
Jauciu reiks pas gine varyt, kad paziuretu kur ten pas mane kranelis uzkalkejo...
Bet uz tai nors viena pliusa is to manau, su MB pasikalbejom taip nuo sirdies apie visus situs ir kitus planuojamus reikalus, kazkaip naturaliai liezuviai atsiriso smile.gif prisiverkiau irgi is sirdies doh.gif
Vienu zodziu... Planuojam/neplanuojam toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 20, 07:44)
Na sveikos 4u.gif 
Zodziu pasidariau as vakar NT, tiesa saknt sugadinau... nieko I...  verysad.gif  verysad.gif
Jauciu reiks pas gine varyt, kad paziuretu kur ten pas mane kranelis uzkalkejo...
Bet uz tai nors viena pliusa is to manau, su MB pasikalbejom taip nuo sirdies apie visus situs ir kitus planuojamus reikalus, kazkaip naturaliai liezuviai atsiriso  smile.gif  prisiverkiau irgi is sirdies  doh.gif
Vienu zodziu... Planuojam/neplanuojam toliau  4u.gif

Tai vakare darei testuką, neišlaukei ryto biggrin.gif Oi kaip suprantama biggrin.gif Aišku, jei mažas nėštumas, tai vakarinis gali nieko ir nerodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 20, 07:49)
Tai vakare darei testuką, neišlaukei ryto  biggrin.gif Oi kaip suprantama biggrin.gif Aišku, jei mažas nėštumas, tai vakarinis gali nieko ir nerodyti  g.gif

nu nebeislaukiau blush2.gif
Nuvarysiu pas gine gal ta ka pakomentuos, bet jau tik kita savaite jau (arba ryt gal pavyks sutarti)...tai per sventini savaitgali, ramiai nepabusiu... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 20, 07:54)
nu nebeislaukiau  blush2.gif
Nuvarysiu pas gine gal ta ka pakomentuos, bet jau tik kita savaite jau (arba ryt gal pavyks sutarti)...tai per sventini savaitgali, ramiai nepabusiu... schmoll.gif  doh.gif

tikrai nueik, kad paciai butu ramiau ir butu aisku, kokia ta mmm prapuolimo priezastis, juo labiau, jei visada ciklas buvo normalus.
Atsakyti