Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Noraa @ 2013 06 19, 08:25)
Kantri esi  biggrin.gif Primink kada Tau turėtų  būti mm?

Nekantri siaip esu, bet jau uzsiauginau stora skura biggrin.gif per visus tuos planavimus ir testu gadinimus... rolleyes.gif
Nezinau tiksliai, pagal visus pozymius 06.10 buvo velyva O, tai kazkada ant dienu manau turetu pasirodyti... o siaip sitas ciklas kazkoks labai nenormalus, paskutini karta mm buvo 05.05 blink.gif 45CD dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 06 19, 08:28)
Na mergytes,kur testukai? biggrin.gif

Aha, aš irgi laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 19, 08:34)
Aha, aš irgi laukiu  biggrin.gif

Ryt darysiu, ir parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 08:34)
Nekantri siaip esu, bet jau uzsiauginau stora skura biggrin.gif per visus tuos planavimus ir testu gadinimus... rolleyes.gif
Nezinau tiksliai, pagal visus pozymius 06.10 buvo velyva O, tai kazkada ant dienu manau turetu pasirodyti... o siaip sitas ciklas kazkoks labai nenormalus, paskutini karta mm buvo 05.05 blink.gif  45CD dabar blink.gif

A, tai dar tikrai ankstoka daryti NT, gerai, kad turi kantrybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 19, 08:51)
A, tai dar tikrai ankstoka daryti NT, gerai, kad turi kantrybės smile.gif

O kada Pati dareisi NT, kai pamatei II? kiek laiko po O buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 09:04)
O kada Pati dareisi NT, kai pamatei II? kiek laiko po O buvo?  ax.gif

Aš nežinau kiek buvo po O, nes tą mėnesį visai nieko nesekiau ir neskaičiavau. Pasidariau 27 cd, manau, kad galėjo būti kokia 12-13 DPO. Irgi ankstokai biggrin.gif Nu bet kažkokia nuojauta buvo, kad bus teigiamas, o ir ta juostelė jau gana aiškiai buvo matoma, todėl manau, kad ir ankščiau būtų parodęs.
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 19, 09:32)
Aš nežinau kiek buvo po O, nes tą mėnesį visai nieko nesekiau ir neskaičiavau. Pasidariau 27 cd, manau, kad galėjo būti kokia 12-13 DPO. Irgi ankstokai  biggrin.gif Nu bet kažkokia nuojauta buvo, kad bus teigiamas, o ir ta juostelė jau gana aiškiai buvo matoma, todėl manau, kad ir ankščiau būtų parodęs.

drinks_cheers.gif darysiu ir as smile.gif kas bus tas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 09:34)
drinks_cheers.gif  darysiu ir as smile.gif kas bus tas... doh.gif

Labai lauksim rezultato ir tikiuosi, jog bus vaiduokliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 19, 09:37)
Labai lauksim rezultato ir tikiuosi, jog bus vaiduokliukas  mirksiukas.gif

ir as tikiuosi... labai labai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif nedariau testuko pradejau skaisciai rausvai kraujuot verysad.gif bet krutine maudzia, o jau siand kaip miegot noriu negaliu vos is lovos islipau.
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 19, 09:58)
Labas rytas mergaites 4u.gif nedariau testuko pradejau skaisciai rausvai kraujuot  verysad.gif bet krutine maudzia, o jau siand kaip miegot noriu negaliu vos is lovos islipau.

Nedarei, nes galvoji, kad jau tikrai mm prasidėjo?
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 19, 09:58)
Labas rytas mergaites 4u.gif nedariau testuko pradejau skaisciai rausvai kraujuot  verysad.gif bet krutine maudzia, o jau siand kaip miegot noriu negaliu vos is lovos islipau.

nepagailek 5 lituku ir pasidaryk testuka wink.gif ar jau tikrai mm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 19 birželio 2013 - 10:14