Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Beje merginos, ar kuri nors is jusu smoke.gif planuodamos?
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 15:00)
Beje merginos, ar kuri nors is jusu  smoke.gif planuodamos?

Šiaip gal ir nevertėtų man atsakinėt į tokį klausimą, bet jeigu būčiau rūkanti, tikrai mesčiau.. Nedvejodama net.
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 14:27)
na mmm nera, krutine skauda, pilva pamaudzia, daznas slapinimasis g.gif kas cia dar? patepliojimu nera...

man pirmasis požymis buvo dažnas šlapinimasis smile.gif
Darykis testuką smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien yra mano 26 CD ir lyg turetu prasideti mano iprastas pms, bet jo nera, krutine kol kas padidet nenori, bet vis lekiu i wc, nes jauciu poreiki patupet ten smile.gif slapinimasis nepadaznejes, tiesiog jauciu toki keista jausma, lyg noreciau to nuolat smile.gif pusles uzdegimo neprimena si busena (as tai jau tikrai zinau, kas yra pusles uzdegimas) g.gif aisku NT daryti dar aiskiai ne laikas, teks paluket gera savaitele, iki tol gali ir mmm pasirodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 10:46)
As prisimenu dar viena keista pozymi kai laukiausi dukros...man labai neskanu burnoj budavo, toks kaip gelezies skonis...ir didelis seiletekis  smile.gif

Man irgi tas pats, bjaurus tas skonis.

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 12:08)
Dabar klausiu tu kurios jau pamate II ir yra  nestuke.gif
Ar nepastebejos, iki kol pamatet II kad padaugejo isskyru? bekvapiu, bespalviu/

Ne, man tai nebuvo pagausėję, bet gi kiekvienai labai skirtingai

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 14:00)
Beje merginos, ar kuri nors is jusu  smoke.gif planuodamos?

Turiu prisipažinti, kad aš blush2.gif bet nedaug. Dabar jau mečiau smile.gif

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 18, 18:42)
Siandien yra mano 26 CD ir lyg turetu prasideti mano iprastas pms, bet jo nera,

Aš tai neištverčiau ir pasidaryčiau NT biggrin.gif Man 27 CD gana ryškų vaiduoklį parodė.
Atsakyti
Na jus juoksites is manes bet ka jau darysi biggrin.gif tai va grizau namo su dviem nt ir planavau pasidaryt. Bet pirma pasisiusiojau ir prisiminiau kad testo nepadariau doh.gif tada trupti palaukiau or nuejau daryt biggrin.gif na ispradziu nieko paskui vos vos lyg matesi net sesei parodZiau irgi mate ir cia iki 5min laikr o kai isdziuvo ekraniukas jau ir baige isnykt ta linija tai nzn ar tiket tuo vaiduokliu maniau gal matosi ta vieta kur turi but antra juosteles , bet kai isdziuvo tai visai vos matesi g.gif na ryte pasidarysiu bus aisku
Atsakyti
Sveikutes, na vis skundziaus kad vyras nenori vaikelio. Taciau savaitgali labai atvirai issikalbejom. Viska issiaiskinom ir nusprendem po truputi bandyt planuot:)taigi po keleto bandymu dabar pradedu arba prisigalvot arba jaust pozymiu kruva: ir kvapam jautrumas, ir pilva pamaudzia, isskyru pagausejo sviesiu bekvapiu, ir seip kazkoks greitas nuovargis. Sakau gal reikia jautru koki testa pirkt! Sakykit prasau kas turi patirties koki testa rekomenduotumet, nes labai ko tai norisi kuo greiciau suzinot ar kazkas gyvena manyje:)
Atsakyti
QUOTE(Pjera @ 2013 06 18, 17:13)
man pirmasis požymis buvo dažnas šlapinimasis smile.gif
Darykis testuką smile.gif 4u.gif

Bet man kazkaip tik dienos pirmoj pusej g.gif po to normaliai norisi...ne daznai.
Darysiu ryt, nes bus 10DPO, nesinori eilini karta nusivilti, bet jauciu kad teks doh.gif

QUOTE(Oijv @ 2013 06 18, 21:08)
Sakykit prasau kas turi patirties koki testa rekomenduotumet, nes labai ko tai norisi kuo greiciau suzinot ar kazkas gyvena manyje:)

As perku is eurovaistines dBest, man jis normalus, ka as zinau, niekad negrybavo ir bereikalo nevaiduokliavo, ir kaina normali, nes tie visi easy cup, ir kiti mandri tai jie nera labai jautrus, nors raso kad 7-10 d po apvaisinimo gali parodyti, bet cia tik "makaronai", o be to ir brangiai kainuoja. 4u.gif
O kada mmm turetu pasirodyt pagal kalendoriu...? jei pasirodys zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 20:25)
Na jus juoksites is manes bet ka jau darysi biggrin.gif   na ryte pasidarysiu bus aisku

Laukiam žinių apie rytinį testuką mirksiukas.gif Beje, kelinta dabar tau ciklo diena?

Balta.Naktis, pasidarei gal testuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noraa: 19 birželio 2013 - 07:57
QUOTE(Noraa @ 2013 06 19, 07:56)
Balta.Naktis, pasidarei gal testuką?

blush2.gif nea... tempiu guma irnesakyk.gif bijau, galvoju ilgiau palauksiu, gal II parodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 08:03)
blush2.gif  nea... tempiu guma  irnesakyk.gif  bijau, galvoju ilgiau palauksiu, gal II parodys  lotuliukas.gif

Kantri esi biggrin.gif Primink kada Tau turėtų būti mm?
Atsakyti
Na mergytes,kur testukai? biggrin.gif
Atsakyti