Beje merginos, ar kuri nors is jusu planuodamos?
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 15:00)
Šiaip gal ir nevertėtų man atsakinėt į tokį klausimą, bet jeigu būčiau rūkanti, tikrai mesčiau.. Nedvejodama net.
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 14:27)
na mmm nera, krutine skauda, pilva pamaudzia, daznas slapinimasis kas cia dar? patepliojimu nera...
man pirmasis požymis buvo dažnas šlapinimasis
Darykis testuką
Siandien yra mano 26 CD ir lyg turetu prasideti mano iprastas pms, bet jo nera, krutine kol kas padidet nenori, bet vis lekiu i wc, nes jauciu poreiki patupet ten slapinimasis nepadaznejes, tiesiog jauciu toki keista jausma, lyg noreciau to nuolat pusles uzdegimo neprimena si busena (as tai jau tikrai zinau, kas yra pusles uzdegimas) aisku NT daryti dar aiskiai ne laikas, teks paluket gera savaitele, iki tol gali ir mmm pasirodyt
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 10:46)
As prisimenu dar viena keista pozymi kai laukiausi dukros...man labai neskanu burnoj budavo, toks kaip gelezies skonis...ir didelis seiletekis
Man irgi tas pats, bjaurus tas skonis.
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 12:08)
Dabar klausiu tu kurios jau pamate II ir yra
Ar nepastebejos, iki kol pamatet II kad padaugejo isskyru? bekvapiu, bespalviu/
Ar nepastebejos, iki kol pamatet II kad padaugejo isskyru? bekvapiu, bespalviu/
Ne, man tai nebuvo pagausėję, bet gi kiekvienai labai skirtingai
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 14:00)
Turiu prisipažinti, kad aš bet nedaug. Dabar jau mečiau
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 18, 18:42)
Siandien yra mano 26 CD ir lyg turetu prasideti mano iprastas pms, bet jo nera,
Aš tai neištverčiau ir pasidaryčiau NT Man 27 CD gana ryškų vaiduoklį parodė.
Na jus juoksites is manes bet ka jau darysi tai va grizau namo su dviem nt ir planavau pasidaryt. Bet pirma pasisiusiojau ir prisiminiau kad testo nepadariau tada trupti palaukiau or nuejau daryt na ispradziu nieko paskui vos vos lyg matesi net sesei parodZiau irgi mate ir cia iki 5min laikr o kai isdziuvo ekraniukas jau ir baige isnykt ta linija tai nzn ar tiket tuo vaiduokliu maniau gal matosi ta vieta kur turi but antra juosteles , bet kai isdziuvo tai visai vos matesi na ryte pasidarysiu bus aisku
Sveikutes, na vis skundziaus kad vyras nenori vaikelio. Taciau savaitgali labai atvirai issikalbejom. Viska issiaiskinom ir nusprendem po truputi bandyt planuot:)taigi po keleto bandymu dabar pradedu arba prisigalvot arba jaust pozymiu kruva: ir kvapam jautrumas, ir pilva pamaudzia, isskyru pagausejo sviesiu bekvapiu, ir seip kazkoks greitas nuovargis. Sakau gal reikia jautru koki testa pirkt! Sakykit prasau kas turi patirties koki testa rekomenduotumet, nes labai ko tai norisi kuo greiciau suzinot ar kazkas gyvena manyje:)
QUOTE(Pjera @ 2013 06 18, 17:13)
Bet man kazkaip tik dienos pirmoj pusej po to normaliai norisi...ne daznai.
Darysiu ryt, nes bus 10DPO, nesinori eilini karta nusivilti, bet jauciu kad teks
QUOTE(Oijv @ 2013 06 18, 21:08)
Sakykit prasau kas turi patirties koki testa rekomenduotumet, nes labai ko tai norisi kuo greiciau suzinot ar kazkas gyvena manyje:)
As perku is eurovaistines dBest, man jis normalus, ka as zinau, niekad negrybavo ir bereikalo nevaiduokliavo, ir kaina normali, nes tie visi easy cup, ir kiti mandri tai jie nera labai jautrus, nors raso kad 7-10 d po apvaisinimo gali parodyti, bet cia tik "makaronai", o be to ir brangiai kainuoja.
O kada mmm turetu pasirodyt pagal kalendoriu...? jei pasirodys zinoma
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 20:25)
Na jus juoksites is manes bet ka jau darysi na ryte pasidarysiu bus aisku
Laukiam žinių apie rytinį testuką Beje, kelinta dabar tau ciklo diena?
Balta.Naktis, pasidarei gal testuką?
QUOTE(Noraa @ 2013 06 19, 07:56)
Balta.Naktis, pasidarei gal testuką?
nea... tempiu guma bijau, galvoju ilgiau palauksiu, gal II parodys
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 19, 08:03)
nea... tempiu guma bijau, galvoju ilgiau palauksiu, gal II parodys
Kantri esi Primink kada Tau turėtų būti mm?
Na mergytes,kur testukai?