Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 23, 10:38)
Kazin ar ka rodys ... Mes kad ir planavom leliuka taciau tikrai ragavau kokteiliukus , juk atostogaujam o be to nezinojau kada pastosiu  4u.gif  Dabar jau atsargiau -jokio alkoholio kai testukas II rodo  wub.gif

as siaip is tu kur beveik niekada negeria bet visada norisi apsidraust...
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 23, 10:44)
as siaip is tu kur beveik niekada negeria bet visada norisi apsidraust...

4u.gif Saunu :4u lauksim ziniu is taves 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Doroti82, ar darei šiandien NT ? ax.gif

QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 09:28)
Sveikos, NT neigiamas  angel_sadangel.gif

Gal dar anksti g.gif ?
Atsakyti
[quote=Vaterlo,2013 05 23, 15:32]

Dariau 4u.gif tikrai ryskesne uz vakarykscia atrodo kaip ir mb sako bet vistiek truksta iki norimo rezultato 4u.gif O sakykit ar nuo testo kokybes gali priklausyti ? net nezinau kokio jautrumo tas testas doh.gif atrodo toks nekokybiskas ir pigus kad velnias zino, bet tik toki radau doh.gif
Atsakyti

Dariau 4u.gif tikrai ryskesne uz vakarykscia atrodo kaip ir mb sako bet vistiek truksta iki norimo rezultato 4u.gif O sakykit ar nuo testo kokybes gali priklausyti ? net nezinau kokio jautrumo tas testas doh.gif atrodo toks nekokybiskas ir pigus kad velnias zino, bet tik toki radau doh.gif

Biski nervukai ima mane sendien : maudemes va juroj(raudonoji jura- labai surus vanduo) kaip mane visa griauzt pradejo doh.gif doh.gif tada pastebejau isberimus ant koju ir sedmenu , tokius kaip vandeningus spuogelius doh.gif Iskart parbegau dusu pasinaudot tai geriau jau , lyg pamazejo ju bet pergyvenu jog viskas ok butu ar negali pakenkti zirniui ir t.t. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=Doroti82,2013 05 23, 16:59]

[/quote]

Susilygins per savaitę kokią abi juostelės. Kantrybės mirksiukas.gif svarbu, kad yra. O dėl NT, tai nuo jautrumo ryškumas ir priklauso. Kai dešimties miu man rodė gan aiškų brūkšnį, vaistinėj pirktuose vos kažką įžiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 16:09)
Susilygins per savaitę kokią abi juostelės. Kantrybės  mirksiukas.gif svarbu, kad yra. O dėl NT, tai nuo jautrumo ryškumas ir priklauso. Kai dešimties miu man rodė gan aiškų brūkšnį, vaistinėj pirktuose vos kažką įžiūrėjau.

Na rytoj keliausime namo tai dar pakartosiu koki sestadieni 4u.gif Uzsisakiau is ebay 10 miu tikiuosi gryzus namo jau bus pasto dezutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 15:32)
Doroti82, ar darei šiandien NT ?  ax.gif
Gal dar anksti  g.gif ?

Man kazkaip keista kad tie OT rode teigiamus. Gal man rimtai kokia velyva ovuliacija buvo. Siandien visa diena maudzia pilva,pasirode isskyru, bet nei kiek netasios. Nugaros apacia spazmais uzeina skaudeti. Pavargus jauciuosi siandien. Net is lovos nesikeliu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 18:04)
Man kazkaip keista kad tie OT rode teigiamus. Gal man rimtai kokia velyva ovuliacija buvo. Siandien visa diena maudzia pilva,pasirode isskyru, bet nei kiek netasios. Nugaros apacia  spazmais uzeina skaudeti. Pavargus jauciuosi siandien. Net is lovos nesikeliu  wacko.gif

Man OT pardoė nėštumą. Bet tada, kai OT abi juostelės buvo beveik vienodos, NT rodė mažą, neryškų vaiduoklį. O kelinta Tau CD?
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 17:30)
Man OT pardoė nėštumą. Bet tada, kai OT abi juostelės buvo beveik vienodos, NT rodė mažą, neryškų vaiduoklį. O kelinta Tau CD?

Man OT rode ryskias, o 30 CD testine buvo ryskesne uz kontroline. Siandien 33 CD doh.gif
Isprotesiu greit nuo to laukimo frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 18:37)
Man OT rode ryskias, o 30 CD testine buvo ryskesne uz kontroline. Siandien 33 CD  doh.gif     
Isprotesiu greit nuo to laukimo frusty.gif

O NT kokio jautrumo? Jei nei dešimties miu, tai gali ir nerodyt dar.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 05 23, 18:16)
O NT kokio jautrumo? Jei nei dešimties miu, tai gali ir nerodyt dar.

NT ne desimties o dvidesimties. g.gif
Atsakyti