QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 18, 07:55)
Na dar vilti turiu, nes krutis skauda.
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 07:44)
Labas rytas. Manau testo man nebeprireiks, nes lyg tepliot pradeda ateina mano dienos.
Kadangi Tavo daryti testukai neparodė aiškesnio teigiamo rezultato, tai gal ir mmm prasideda, bet gal ir ne Man prie teigiamo testo mm metu tepė apie 6 dienas, bet nestipriai ir be šviežio kraujo, o ir tepimas buvo šiek tiek šviesesnis nei prieš mmm. Pagalvojau, kad prasidėjo mm ir raudojau visą dieną
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 08:21)
Na dar vilti turiu, nes krutis skauda.
O skauda spenelius ar pačias krūtis?
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 07:44)
Labas rytas. Manau testo man nebeprireiks, nes lyg tepliot pradeda ateina mano dienos.
Dar nesnervuok kol neatejo mm nera cia ko liudeti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 18, 08:28)
O ka turi skaudeti man tai pacias krutis skauda
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 18, 08:54)
O ka turi skaudeti man tai pacias krutis skauda
Paprastai prieš mm labiau skauda pačią krūtinę, o pastojus labai skausmingi speneliai. Bent man tai tikrai taip, nė negaliu prie jų prisiliesti, plius dar jie statūs ir tamsesni nei paprastai.
QUOTE(Noraa @ 2013 06 18, 09:07)
Paprastai prieš mm labiau skauda pačią krūtinę, o pastojus labai skausmingi speneliai. Bent man tai tikrai taip, nė negaliu prie jų prisiliesti, plius dar jie statūs ir tamsesni nei paprastai.
Daug kam speneliai patampa jautrus ir skausmingi, bet nevisada. Pvz man irgi visa krutine jautri buvo (ir laikes iki 10-11 sav), tik speneliai jautresni pasidare tuo atzvilgiu, kad prilietus greiciau sukieteja (pvz rengiantis). O patamsejimas tai jo visai nebuvo, dabar (18 sav), jau kazkiek tamsesni, bet ir tai vos...
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 17, 11:27)
Zinokit mergaites jei tikrai laukiuosi tai bus cia toks netyciukas busiu pastoju iskart po mmm
Man zinok su antru buvo taip, nesisaugojom viena karta 7CD (is kart po mm) ir uzkibom.. ir net nesitikejau nes nieko nejauciau, NT pasidariau del visa ko nes remonta ruosemes pradet namie...
Krutine maudzia visa speneliai kazkiek jautrus, bet nera taip kad paliest negaleciau. Manau krutys su kiekvienu nestumu skiriasi kai pirma kart pastojau tai iskart krutis ziauriai skaudejo ir standzios buvo gaila nesekmingas nestumas buvo. Paskui su dukra kai pastojau tai krutis pajauciau gal tik 7sav nestumo, buvau net issigandus kad gal vel negerai kas.
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 08:44)
oi, man taip ir buvo su šiuo Penkt vakare jau nusiminiau, kad mmm pareina. bet jos ir šašt neparėjo, ir sekmad neparėjo, toks požymis buvo
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 06 18, 10:15)
oi, man taip ir buvo su šiuo Penkt vakare jau nusiminiau, kad mmm pareina. bet jos ir šašt neparėjo, ir sekmad neparėjo, toks požymis buvo
Na tikiuosi ir man taip bus nes tada ir nesuprantu kodel praeita savaite svelniai tepe jau maniau kad tai implantacija. Na ziuresim kas cia bus su manim
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 10:13)
Krutine maudzia visa speneliai kazkiek jautrus, bet nera taip kad paliest negaleciau. Manau krutys su kiekvienu nestumu skiriasi kai pirma kart pastojau tai iskart krutis ziauriai skaudejo ir standzios buvo gaila nesekmingas nestumas buvo. Paskui su dukra kai pastojau tai krutis pajauciau gal tik 7sav nestumo, buvau net issigandus kad gal vel negerai kas.
Tai vat, kad visoms labai skirtingai. Man krūtinę irgi ne mm laiku pradėjo skaudėti, gal savaitę vėluojant tik.
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 06 18, 10:15)
Labai pažįstamas jausmas Man prieš porą savaičių irgi taip buvo - testas teigiamas, o iš tepliojimo atrodo, kad prasideda mm, bet taip ir neprasidėjo
mano (.)(.) vos telpa i papinyka ir skauda ne spenelius o pacias krutis, bet jau gera savaite...
mmm jokiu pozymiu laukiu bent jau 10DPO kad gadinciau NT, ziauriai sunku laukti
mmm jokiu pozymiu laukiu bent jau 10DPO kad gadinciau NT, ziauriai sunku laukti