Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 17, 09:05)
Sveikute 4u.gif  Na tikekimes kad buvo velyva O. Nes jei  O buvo velyva  ir jei neuzkibai tada turetu mm , jei pasirodys, pasirodyt uz kokiu 6-7 dienu  g.gif Manau NT kai pirksi, nusipirk jautriausia  4u.gif  linkiu Tau sulaukti pagaliau teigiamo  4u.gif  4u.gif

friends.gif aciu
Kazkodel manau kad turejo pavykti, nes kiekviena menesi, pries tai nepastebedavau as labai stipriai O pozymiu, ir turbut budavo ji nevisai ciklo vidury, o dabar labai ryski O buvo, ir kaip tik (visai neplanuotai) su MB pataikem labai sekmingai thumbup.gif
Na tikiuosi, kad maze greita tures taip laukiama sese/broli hihihi.gif
Atsakyti
Visoms planiukėms sėkmės! 4u.gif

QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 15, 08:21)
Po kiek laiko nepasakysiu bet kai jau ekraniukas pradziuvo dabar kai ziuriu prie dienos sviesos tai matosi ta briauna kur turejo isrysket visa juostele tai grinai jos krastelis paryskejo 4u.gif

Vertinčiau kaip neigiamą, panašu tiesiog į išdžiuvusį testą schmoll.gif (čia iš savo skaudžios patirties smile.gif kai tokie testukai suteikdavo tuščią viltį) Po kelių dienų pakartotas testukas turėtų tiksliau parodyt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif na siandien mmm diena. Tai ju kol kas ne zenklo tik kazkaip krutine intensyviau maust pradejo g.gif tai ryt manau jei neateis mm tai pirksiu nt ir treciad darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 17, 10:07)
Labas rytas  4u.gif  na siandien mmm diena. Tai ju kol kas ne zenklo tik kazkaip krutine intensyviau maust pradejo g.gif  tai ryt manau jei neateis mm tai pirksiu nt ir treciad darysiu.

Laikau kumscius, kad tos mm ir nepasirodytu. Lauksim geru ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 17, 10:07)
Labas rytas  4u.gif  na siandien mmm diena. Tai ju kol kas ne zenklo tik kazkaip krutine intensyviau maust pradejo g.gif  tai ryt manau jei neateis mm tai pirksiu nt ir treciad darysiu.

Ir aš laikau kumščius, kad mmm nepasirodytų 4u.gif Lauksim žinių ir tikiuosi, kad testukas parodys gražų ir aiškų vaiduokliuką 4u.gif
Atsakyti
Zinokit mergaites jei tikrai laukiuosi tai bus cia toks netyciukas biggrin.gif busiu pastoju iskart po mmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 10:42)
Bandome nuo spalio menesio  unsure.gif

mes taip pat nuo spalio, atrodo irgi ND per O atliekam ir nieko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 06 17, 18:25)
mes taip pat nuo spalio, atrodo irgi ND per O atliekam ir nieko...  verysad.gif

friends.gif laikykis. As labai pergyvendavau, kad vis nesigauna ir nesigauna. O dabar nuraminu save, kad vadinasi dar nelaikas. Juk ne mes renkames kada, o pats vaikutis pasirenka kada atkeliauti. As tai si menesi visiskai atsipalaiduoju. Kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas. Bet vilciu turime kiekviena cikla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 14, 18:12)
* buna, kad pradzioj visai jokiu simptomu nebuna, net slapinimasis nepadazneja.

** nu kaip mes jum is pateiktos informacijos turetume atsakyt  g.gif  atsakymas tegali but toks- jei esat vaisingo amziaus ir turejot lytiniu santykiu- galit but nescia.

Simptomai vienom buna ju daug, kitom keli, kitom visai nebuna, cia nera vienos taisykles. Bet jei mmm veluoja visas 2 sav, tada ner ko delst ir reikia daryt NT ir bus aisku, forume jum niekas nepasakys kaip tikrai pas jus yra  schmoll.gif

Sveikutės smile.gif

dabar galiu patvirtinti, kad pirmas nėštumo požymis, vėluojant savaitę mėnesinėms man buvo dažnas šlapinimasis.
ir tik beveik dviem savaitėms vėluojant atsirado šleikštulys gerklėje.
kol kas daugiau požymių nėra.
Testas teigiamas smile.gif
Atsakyti
Pirmi pozymiai, visiskai sutape per abu nestumus:
1. Nuojauta, tiesiog zinojimas - nuo pat pirmu dienu po pastojimo.
2. Specifinis maudimas pilve - kelios dienos po.
3. Padidejes miego poreikis, "luzinejimas" diena, bet kur ir bet kada - nuo pirmu dienu.
Atsakyti
Labas rytas. Manau testo man nebeprireiks, nes lyg tepliot pradeda verysad.gif ateina mano dienos.
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 18, 07:44)
Labas rytas. Manau testo man nebeprireiks, nes lyg tepliot pradeda verysad.gif ateina mano dienos.

Labas rytas,

dar nenusimink, jei tai tik tepliojimas, juk buna jis ir pastojus g.gif
Atsakyti