Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 15, 08:21)
Po kiek laiko nepasakysiu bet kai jau ekraniukas pradziuvo dabar kai ziuriu prie dienos sviesos tai matosi ta briauna kur turejo isrysket visa juostele tai grinai jos krastelis paryskejo 4u.gif

gaudant vaiduokliukus, labai svarbu laikas 4u.gif Nes dauguma testu nerekomenduoja ju vertint praejus nurodytam laikui (tai apie 10min). Bet dauguma vaiduokliuku pasirodanciu per pirmas 20- 30 min pasitvirtina, bet jei isryskejo veliau, tada gali buti, tik kad matos kur ta juostele turejo but, nes isdziuvus testui ta vieta gali isrysket, bet ju jau vertinti nepatariama schmoll.gif uztai ir kilo klausimas, kada isryskejo mirksiukas.gif
Jei tai tikras vaiduokliukas, tada po 3-4 dienu jau turetu but gan aiskus teigiamas testas, tai apsisarvuojam kantrybe ir laukiam 4u.gif
Atsakyti
o kur gauti kuo jautresni testuka? nes vaistinei kaip suprantu tik 25miu jautrumo yra
Papildyta:
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 15, 08:36)
gaudant vaiduokliukus, labai svarbu laikas  4u.gif  Nes dauguma testu nerekomenduoja ju vertint praejus nurodytam laikui (tai apie 10min). Bet dauguma vaiduokliuku pasirodanciu per pirmas 20- 30 min pasitvirtina, bet jei isryskejo veliau, tada gali buti, tik kad matos kur ta juostele turejo but, nes isdziuvus testui ta vieta gali isrysket, bet ju jau vertinti nepatariama  schmoll.gif  uztai ir kilo klausimas, kada isryskejo  mirksiukas.gif
Jei tai tikras vaiduokliukas, tada po 3-4 dienu jau turetu but gan aiskus teigiamas testas, tai apsisarvuojam kantrybe ir laukiam  4u.gif

taip zinau sita dalyka, bet kai neigiamas tai ta vieta tik blizgi pasidaro o cia krasciukas pilkscas toks , na dar luktelsiu ir bandysiu, as dar neimu kaip uz teigiama cia dar daug kas gali pasikeist. bet va kas man keista su vyru smileysex.gif darem ir maniau nu dabar tikrai pramus jei sirgt turiu, na bent padauges tepliojimas ir zinokit isvis dabar svari sedziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 15, 08:45)
o kur gauti kuo jautresni testuka? nes vaistinei kaip suprantu tik 25miu jautrumo yra

Yra SM temute kurioj pardavineja. O del tu testu juosteliu man buvo antra juostele isryskejo bet buvo blanki, laikas panasiai 10-15min ir rezultatas mm pasirode. Tai siulau kartot ir ziuret ar ryskeja
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 15, 11:15)
Yra SM temute kurioj pardavineja. O del tu testu juosteliu man buvo antra juostele isryskejo bet buvo blanki, laikas panasiai 10-15min ir rezultatas mm pasirode. Tai siulau kartot ir ziuret ar ryskeja

kartosiu butinai ir net nepriemu to tikrai kaip uz teigiama truputi naivu butu ir saves apgaudinejimas biggrin.gif tiesiog kai esu darius nt ir buvo neigiamas tai ir nepasikeisdavo po belekiek laiko jei buvo viena I tai antros nei su ziburiu nerasi na ziuresiu kaip kantrybe mano tvers, gal sekmadieni ryte pasidarysiu dar ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien easytest lazdele kur reikia ant jos slapintis bet tik namo parsinesus pamaciau kad lt instrukcijos nera doh.gif gal kas naudojo ir gali pasakyt kiek laiko reikia po srove laikyt? ax.gif
Papildyta:
Kaip dabar angliskai pasiskaiciau kad as galiu net merkt i slapima. Gundausi istikruju ryt pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 15, 22:48)
Nusipirkau siandien easytest lazdele kur reikia ant jos slapintis bet tik namo parsinesus pamaciau kad lt instrukcijos nera doh.gif  gal kas naudojo ir gali pasakyt kiek laiko reikia po srove laikyt?  ax.gif
Papildyta:
Kaip dabar angliskai pasiskaiciau kad as galiu net merkt i slapima. Gundausi istikruju ryt pasidaryt  4u.gif

Laukiam geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif na as nekantruole padariau testuka biggrin.gif nieko neparode. Bet manau galejo gal duot itakos rezultatas kad vakare daug giros geriau biggrin.gif tad laukiu rytojaus nes mmm diena ryt. O pirmutiniam testuke anyra juostele jau blanksta vos vos matosi. Dabar tai lauksiu kokio ketvirtad jei neateina mm ir darysiu gana cia pinigus metyti. Tiesa jau tepliojimas man visai dingo
Atsakyti
Na ka, apytiksliai savaitele liko iki mm, o nei implantacinio kraujavimo, nei kazkokiu kitu pozymiu, kad galeciau buti nestuke.gif ir paerzinimui speju mm uzveluos kazkiek, taip buna nuolat, kai sumastau, kad galejau pastoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 17, 06:27)
Na ka, apytiksliai savaitele liko iki mm, o nei implantacinio kraujavimo, nei kazkokiu kitu pozymiu, kad galeciau buti  nestuke.gif  ir paerzinimui speju mm uzveluos kazkiek, taip buna nuolat, kai sumastau, kad galejau pastoti  biggrin.gif

Ankstoka impl. kraujavimui, jis buna 8-10 dpo, tad ryt poryt laukit. Man visus nestumus buvo ir jis buvo 4d pries mm diena. O beto jis buna ne visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 17 birželio 2013 - 07:57
QUOTE(kipshiukas @ 2013 06 17, 07:56)
Ankstoka impl. kraujavimui, jis buna 8-10 dpo, tad ryt poryt laukit. Man visus nestumus buvo ir jis buvo 4d pries mm diena. O beto jis buna ne visoms

Aciu uz info 4u.gif Kol kas dar klaidzioju informacijoje apie visus siuos dalykelius, nes esu absoliuti naujoke vaiko planavimo srityje, taip smalsu, taip noriu, kad kuo greiciau praeitu ta savaite ar visos dvi ir butu galutinai aisku - pavyko mums pirmuoju bandymu, ar dar reikes stengtis smile.gif
Atsakyti
Laba ryta moterytes smile.gif
Pas mane kol kas nieko naujo rolleyes.gif mm neatejo...pilvo apacia vis pamaudzia, kartais viena sona stipriau suima...viena papuka tai ryskiai skauda, kartais net paciupineti nereikia, jauciasi toks sunkus, kaip akmenu prikistas biggrin.gif daugiau jokiu kitu simptomu, siandien 7DPO (jei tai kas buvo buvo velyva O)... ax.gif
ka cia daugiau ir bepridursi, jei iki savaites gali neateis mm ir nebus teigiamas NT, tada rimtai susisgribsiu ir keliausiu apziurai pas gyd, doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 17 birželio 2013 - 08:56
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 17, 08:54)
Laba ryta moterytes smile.gif
Pas mane kol kas nieko naujo rolleyes.gif  mm neatejo...pilvo apacia vis pamaudzia, kartais viena sona stipriau suima...viena papuka tai ryskiai skauda, kartais net paciupineti nereikia, jauciasi toks sunkus, kaip akmenu prikistas biggrin.gif  daugiau jokiu kitu simptomu, siandien 7DPO (jei tai kas buvo buvo velyva O)...  ax.gif
ka cia daugiau ir bepridursi, jei iki savaites gali neateis mm ir nebus teigiamas NT, tada rimtai susisgribsiu ir keliausiu apziurai pas gyd,  doh.gif

Sveikute 4u.gif Na tikekimes kad buvo velyva O. Nes jei O buvo velyva ir jei neuzkibai tada turetu mm , jei pasirodys, pasirodyt uz kokiu 6-7 dienu g.gif Manau NT kai pirksi, nusipirk jautriausia 4u.gif linkiu Tau sulaukti pagaliau teigiamo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti