Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 13, 08:58)
O kaip del pms pozymiu? Ar pastojus jie vis tiek atsiranda pries ta laika, kai turetu prasideti mm, bet tai buna pirmieji nestumo pozymiai? 

Kai pastojau, tai nejaučiau jokių pms požymių išskyrus pilvo apačios maudimą, kuris prasidėjo ankščiau nei įprasta ir buvo stipresnis. Krūtinės visai neskaudėjo.

QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 13, 09:42)
bt tai 37temp ten buvo

Man BT nukrisdavo tik 2-3 mm dieną.

QUOTE(radviliukas4 @ 2013 06 13, 13:03)
ar gali ovuliacinis testas pries sirgima rodyti dvi juosteles? MM veluoja savaite.

Gali. Iš nušokimo nuo proto esu dariusi OT prieš mmm ir dažnai rodydavo gana ryškų vaiduoklį, bet nėštumo nebuvo, ovuliacijos tuo metu taip pat biggrin.gif Jei mm vėluoja savaitę, tai NT jau turėtų būti teigiamas.
Atsakyti
Dabar lyg maziau teplioja g.gif o jei as nt ryt padaryciau man parodytu ar dar anksti?
Atsakyti
O manieji nestumo pozymiai vis tik po gydytojos apziuros tebuvo policistiniu kiausidziu sindromas, kurio poliklinikos gydytoja visus metus atlikinedama tyrimus kazkaip nepamate. g.gif tikiuosi kad po gydymo kurso vistik pavyks nestuke.gif
Atsakyti
Sonesta, sekmes gydyme ir pagaunant zirniuka po to 4u.gif

QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 13, 18:01)
Dabar lyg maziau teplioja g.gif  o jei as nt ryt padaryciau man parodytu ar dar anksti?

galit pabandyt gal kazka parodys, bet siaip dar per anksti, kad jau tikrai atsakytu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

tokia situacija pas mane..Mėnesinės vėluoja 2 savaitę (dar nenoriu gadinti testo, nes toks didelis vėlavimas ir kažkada anksčiau yra buvęs). Tačiau pradėjau dažniau vaikščioti pas nykštukus 4u.gif ir spuogai pradėjo kilti vienas po kito.
Ar kuriai nors buvę, kad pastojus (vėluojant mėnesinėms) jokių nėštumo požymių nebuvo, tik dažnas šlapinimasis ?

Ir tradicinis klausimas? ar aš galiu būti nėščia?

Ačiū už komentarus smile.gif blush2.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjera @ 2013 06 14, 15:08)
Mėnesinės vėluoja 2 savaitę (dar nenoriu gadinti testo, nes toks didelis vėlavimas ir kažkada anksčiau yra buvęs). Tačiau pradėjau dažniau vaikščioti pas nykštukus 4u.gif ir spuogai pradėjo kilti vienas po kito.

*Ar kuriai nors buvę, kad pastojus (vėluojant mėnesinėms) jokių nėštumo požymių nebuvo, tik dažnas šlapinimasis ?

**Ir tradicinis klausimas? ar aš galiu būti nėščia?

* buna, kad pradzioj visai jokiu simptomu nebuna, net slapinimasis nepadazneja.

** nu kaip mes jum is pateiktos informacijos turetume atsakyt g.gif atsakymas tegali but toks- jei esat vaisingo amziaus ir turejot lytiniu santykiu- galit but nescia.

Simptomai vienom buna ju daug, kitom keli, kitom visai nebuna, cia nera vienos taisykles. Bet jei mmm veluoja visas 2 sav, tada ner ko delst ir reikia daryt NT ir bus aisku, forume jum niekas nepasakys kaip tikrai pas jus yra schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mielosios, norėčiau paklausti jūsų nuomonės dėl nėštumo. Su draugu jau pora mėnesiukų planuojam vaikutį bet vis nesisekdavo. verysad.gif bet vat prieš dvi savaites vėl pamėginom ir vat pastarasias penkias dienas maudžia pilvo apačią, lakstau į tualetą vos ne kas dvidešimt minučių, kažkoks keistas apetitas pasidarė, tai noriu valgyti tai nebenoriu, o kartais atrodo kad galėčiau visą karvę suvalgyti lotuliukas.gif vaikutis yra labai laukiamas, bet bijau kažko labai tikėtis, mm turėtų būti tik kitos savaitės gale, o jos niekada ankščiau nebūna, tai net nebežinau ką ir galvoti. jaučiuosi lyg būtų mano dienos, bet joms dar labai anksti, o tiesa dar kūno temp. 37 ir nekinta. gal kam taip buvo nutikę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryte22 @ 2013 06 14, 20:44)
bet vat prieš dvi savaites    vėl pamėginom ir vat pastarasias penkias dienas maudžia pilvo apačią, lakstau į tualetą vos ne kas dvidešimt minučių, kažkoks keistas apetitas pasidarė, tai noriu valgyti tai nebenoriu, o kartais atrodo kad galėčiau visą karvę suvalgyti lotuliukas.gif 
mm turėtų būti tik kitos savaitės gale, o jos niekada ankščiau nebūna, tai net nebežinau ką ir galvoti. jaučiuosi lyg būtų mano dienos, bet joms dar labai anksti, o tiesa dar kūno temp. 37 ir nekinta. gal kam taip buvo nutikę? rolleyes.gif

kokio ilgio jusu ciklas? man nelabai susiveda, kad santykiai buvo pries 2 sav ir dar sav mmm nesitikit, tai tuo metu kaip ir neturejus butu buti O dar g.gif nebent si menesi ji anksciau ivyko g.gif
Pozymiai panasus i nestuke.gif bet visos zinom, kad labai norint ir bandant pastot atsiranda tie pozymiai ir nesilaukiant unsure.gif

Sakyciau NT dar anksti, jei mmm dar visa savaite neturetu pasirodyt, pabandykit kitos sav viduryj pasidaryt ir ziurekit, gal jau kazka parodys. Linkiu norimo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 15, 04:31)
Sakyciau NT dar anksti, jei mmm dar visa savaite neturetu pasirodyt, pabandykit kitos sav viduryj pasidaryt ir ziurekit, gal jau kazka parodys. Linkiu norimo rezultato  4u.gif

tikiuosi, kad norimas rezultatas tikrai bus rolleyes.gif ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas na ka pasidariau as NT darydama galvoju bereikalo darau dar nieko neparodys biggrin.gif padariau kontroline isriskejo ir viskas paskui kai ekranas pradziuvo tai t vietoj matau vos vos linija it plonyte. Ispradziu pamaniau gal tiesiog vieta matosi tos t juosteles beet ji plonesne net c juostele. Bet nevertinu nei neigiamu nei teigiamu lauksiu pirmadienio ir kartosiu. Teplioju visai mazai tarpai buna kad tuscia visai ir krutis dilkcioja g.gif jei tai butu mm pradzia tai krutis atleistu ir ju nejausciau.
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 15, 06:52)
Labas rytas na ka pasidariau as NT darydama galvoju bereikalo darau dar nieko neparodys biggrin.gif  padariau kontroline isriskejo ir viskas paskui kai ekranas pradziuvo tai t vietoj matau vos vos linija it plonyte. Ispradziu pamaniau gal tiesiog vieta matosi tos t juosteles beet ji plonesne net c juostele. Bet nevertinu nei neigiamu nei teigiamu lauksiu pirmadienio ir kartosiu. Teplioju visai mazai tarpai buna kad tuscia visai ir krutis dilkcioja g.gif  jei tai butu mm pradzia tai krutis atleistu ir ju nejausciau.

po kiek mazdaug laiko isryskejo tas vaiduokliukas? Manau gali but, kad tai tikras vaiduokliukas, nes pagal dienas to (mazo vaiduokliuko) mazdaug ir tikeciausi, jei nestumas yra smile.gif lauksim kaip toliau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 15, 07:03)
po kiek mazdaug laiko isryskejo tas vaiduokliukas? Manau gali but, kad tai tikras vaiduokliukas, nes pagal dienas to (mazo vaiduokliuko) mazdaug ir tikeciausi, jei nestumas yra  smile.gif  lauksim kaip toliau bus  4u.gif

Po kiek laiko nepasakysiu bet kai jau ekraniukas pradziuvo dabar kai ziuriu prie dienos sviesos tai matosi ta briauna kur turejo isrysket visa juostele tai grinai jos krastelis paryskejo 4u.gif
Atsakyti