Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 12, 15:13)
Ten viskas labai tiksliai ir moksliskai parasyta, bet jei tarkim ciklas ziauriai nereguliarus, ir O prasidejo pvz kaip pas mane 34 CD , tai kiek man tada tu mmm reikes laukti? Nes jauciu jau visai pozymiais kad ma tikrai O dabar ...ziauriai daug isskyru ir kaip sakoma, ant vyro tiesiog lipte lipu  hihihi.gif

Po O 14-15 diena prasideda mmm, tai jai tavo O buvo 34CD tai po dvieju savaiciu mazdaug turetu buti mmm jai nesilauki 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas cia su manim darosi. Zodziu sirgau geguzes 21d mylejomes 26 ir29 be apsaugos. Pagal viska turiu sirgt birzelio 17d bet vakar ciut ciut teptelejo sviesiai rusvai ir siand taip pat. g.gif tai jei mm prasideda sitaip anksti tai pagal skaiciavima 29d man buvo O. ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 12, 23:36)
Nesuprantu kas cia su manim darosi. Zodziu sirgau geguzes 21d mylejomes 26 ir29 be apsaugos. Pagal viska turiu sirgt birzelio 17d bet vakar ciut ciut teptelejo sviesiai rusvai ir siand taip pat.  g.gif  tai jei mm prasideda sitaip anksti tai pagal skaiciavima 29d man buvo O. ?

tai čia gal implantacinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2013 06 13, 06:29)
tai čia gal implantacinis  g.gif

drinks_cheers.gif taip taip gali ir taip buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 12, 10:49)
labuka  mirksiukas.gif
Mano KB vis dar tesiaisi, mmm neatejo biggrin.gif  oj koks mano ciklas sitas issibalamutines, vaje...dar tokio neturejau...  rolleyes.gif
tai nejaugi man tikrai velyvoji O  g.gif  jei taip tai su vyru pataikem turbut labai netycia, nes jau nieko nesitikejau si cikla. O po O mmm butinai turi ateiti lygiai po tiek pat laiko, kiek buvo nuo mmm iki O? g.gif  Supratot ka nors ka paklausiau?  lotuliukas.gif as tai tik is trecio kart kai paskaiciau... hihihi.gif

Sveikute 4u.gif man praeita cikla O vyko irgi mazdaug apie ~ 30 CD ir susirgau po O Praejus 12-13dienu. Tai dabar dar dvi savaites nezinomybes Tau nusimato doh.gif
Atsakyti
O kaip del pms pozymiu? Ar pastojus jie vis tiek atsiranda pries ta laika, kai turetu prasideti mm, bet tai buna pirmieji nestumo pozymiai? Pas mane pms visada toks rimtas - krutine padideja gerokai, ja skauda, tempia (cia esu nieko pries, nes bent tuo metu jauciu, kad ja is tiesu turiu biggrin.gif ), pilvuka maudzia ir spazmuoja, jauciuosi tokia pasunkejusi. Nes jei po savaites juos pajusiu, tikriausiai turesiu susiprast, kad nesilaukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 13, 08:42)
Sveikute  4u.gif  man praeita cikla O vyko irgi mazdaug apie ~ 30 CD ir susirgau po O Praejus 12-13dienu.  Tai dabar dar dvi savaites nezinomybes Tau nusimato  doh.gif

KAzkaip jau pripratus as laukime visada doh.gif o siaip sitie visi NP tai labai ugdo valia... lotuliukas.gif lauki lauki... kaskart vis ilgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 13, 07:47)
drinks_cheers.gif  taip taip gali ir taip buti  mirksiukas.gif

Atsikeliau siandien jau daugiau teplioja. Bet nebuvo man jokiu pries mm pozymiu kad sirgsiu kaip visuomet. Isvakarese pries sirgima man baisiai galva skauda g.gif na zodziu reik laukt kas cia bus su manim krutine maudzia ryte matavau bt tai 37temp ten buvo
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 13, 09:58)
O kaip del pms pozymiu? Ar pastojus jie vis tiek atsiranda pries ta laika, kai turetu prasideti mm, bet tai buna pirmieji nestumo pozymiai?  Pas mane pms visada toks rimtas - krutine padideja gerokai, ja skauda, tempia (cia esu nieko pries, nes bent tuo metu jauciu, kad ja is tiesu turiu  biggrin.gif ), pilvuka maudzia ir spazmuoja, jauciuosi tokia pasunkejusi. Nes jei po savaites juos pajusiu, tikriausiai turesiu susiprast, kad nesilaukiu  g.gif

Turėtų vis tiek jaustis. Kai kurioms PMS požymiai atsiranda kažkur 4-5 DPO, o tokiu metu juk kiaušinėlis (jei ir apvaisintas) dar tik keliauja savo takais. taip kad nereikia iš karto pajutus PMS požymius nusimint mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu, kaip ten Lexana laikosi? Gal jau suzinojo kad nestuke.gif
Atsakyti
ar gali ovuliacinis testas pries sirgima rodyti dvi juosteles? MM veluoja savaite.
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 13, 08:58)
O kaip del pms pozymiu? Ar pastojus jie vis tiek atsiranda pries ta laika, kai turetu prasideti mm, bet tai buna pirmieji nestumo pozymiai?  Pas mane pms visada toks rimtas - krutine padideja gerokai, ja skauda, tempia (cia esu nieko pries, nes bent tuo metu jauciu, kad ja is tiesu turiu  biggrin.gif ), pilvuka maudzia ir spazmuoja, jauciuosi tokia pasunkejusi. Nes jei po savaites juos pajusiu, tikriausiai turesiu susiprast, kad nesilaukiu  g.gif

pms ir pirmi nestumo pozymiai buna labai panasus, taip kad ir ju sulaukus nebus dar tiksliai aisku 4u.gif

QUOTE(radviliukas4 @ 2013 06 13, 13:03)
ar gali ovuliacinis testas pries sirgima rodyti dvi juosteles? MM veluoja savaite.

O testai kartais parodo ankstyva nestuma. Nebanded NT darytis, jei mmm jau veluoja visa savaite, ka jis rodo? g.gif
Atsakyti