Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 11, 15:44)
Tikiuosi pasiseks sekanti cikla jums  4u.gif  Ech teisingas posakis yra Zmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Tad merginos pasistenkime atsipalaiduot ir kiekviena cikla nesijausti is naujo nesciai  lotuliukas.gif  nors ir paciai nelabai iseina  biggrin.gif

Nu tu visiskai teisi esi.Calm down merginos,calm down thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos:)

Kaip liaudiskai sakant susibalamutinau:D Su vyru norim leliuko, praita menesi bandem niekas nepavyko, as is karto nukabinau nosi, tai sakau dbr kaip bus taip, nebesureiskminom, kad "imti ir leliuka daryti". Ateko kitas men, mylejomes, bet tik kokius tris kartus (dienos rutina mane zudo, abu kaip arkliai dirbam).

Dabar turetu man buti menesines jau uz keliu dienu, tradiciskai jos niekada man anksciau neprasideda, jau gali viena diena kt uzveluoti, bet gal tik pora kartu tera buve, kad anksciau prasidetu. Bet...antra diena mane teplioja, o menesines tik uz realiai 4dienu turejo buti kazkur, su vakar butu buve uz 5. Bet nuo vakar ryto mane teplioja...vis galvoju, kad cia menesines, nes seniau tepliodavo pusdieni ir kaip is kibiro, o dbr antra diena, bet nedaug. Nu ir nebezinau ka begalvoti. Pasidariau du testus abu neigiami (dariaus po pietu), bet per vaisingas dienas nebepamenu kuriom dienom mylejomes. Tikriausiai palaukti dar keliu dienu ir ziureti kaip su menesinem?smile.gif

Noriu leliuko:) Bet po ano menesio, nu tokia pesimiste pasidariau:D
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 11, 15:21)
Gal O ankščiau įvyko. Nepastebėjai požymių?

g.gif galejo ir taip buti tikriausiai, bet taip svaru, kaip dabar, dar niekada nebuvo, ir dar ciklo viduryje (kaip as ji isivaizduoju). Pagal mano supratima ir zinias, tai siomis dienomis kaip tik turetu buti pats vaisingiausias metas. Jauciuosi, kaip zvejyboje, kai lauki, uzkibs kas, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MarijaS @ 2013 06 11, 22:32)

Vieną mėnesį pabandėt, neužkibo ir jau pesimistė? biggrin.gif Merginos po metus, kelis bando kol užkimba. Taip, kad kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka mirksiukas.gif
Mano KB vis dar tesiaisi, mmm neatejo biggrin.gif oj koks mano ciklas sitas issibalamutines, vaje...dar tokio neturejau... rolleyes.gif
tai nejaugi man tikrai velyvoji O g.gif jei taip tai su vyru pataikem turbut labai netycia, nes jau nieko nesitikejau si cikla. O po O mmm butinai turi ateiti lygiai po tiek pat laiko, kiek buvo nuo mmm iki O? g.gif Supratot ka nors ka paklausiau? lotuliukas.gif as tai tik is trecio kart kai paskaiciau... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 12, 09:49)
labuka  mirksiukas.gif
Mano KB vis dar tesiaisi, mmm neatejo biggrin.gif  oj koks mano ciklas sitas issibalamutines, vaje...dar tokio neturejau...  rolleyes.gif
tai nejaugi man tikrai velyvoji O  g.gif  jei taip tai su vyru pataikem turbut labai netycia, nes jau nieko nesitikejau si cikla. O po O mmm butinai turi ateiti lygiai po tiek pat laiko, kiek buvo nuo mmm iki O? g.gif  Supratot ka nors ka paklausiau?  lotuliukas.gif as tai tik is trecio kart kai paskaiciau... hihihi.gif

Nežinau ar tiksliai, bet man atrodo, kad mm ateina po 14 dienų kai įvyksta O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 12, 12:26)
Nežinau ar tiksliai, bet man atrodo, kad mm ateina po 14 dienų kai įvyksta O g.gif

Čia tuo atveju jei ciklas reguliarus ir maždaug 28 d trukmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noraa: 12 birželio 2013 - 12:49
QUOTE(Noraa @ 2013 06 12, 12:48)

Ir as galvoju, kad tada nenormalaus dydzio ciklas turetu buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 12, 11:48)

Nebūtinai mirksiukas.gif

http://lt.wikipedia....nesinių_ciklas
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 12, 14:00)

Ten viskas labai tiksliai ir moksliskai parasyta, bet jei tarkim ciklas ziauriai nereguliarus, ir O prasidejo pvz kaip pas mane 34 CD , tai kiek man tada tu mmm reikes laukti? Nes jauciu jau visai pozymiais kad ma tikrai O dabar ...ziauriai daug isskyru ir kaip sakoma, ant vyro tiesiog lipte lipu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MarijaS @ 2013 06 11, 22:32)
Bet...antra diena mane teplioja, o menesines tik uz realiai 4dienu turejo buti kazkur, su vakar butu buve uz 5. Bet nuo vakar ryto mane teplioja...vis galvoju, kad cia menesines, nes seniau tepliodavo pusdieni ir kaip is kibiro, o dbr antra diena, bet nedaug. Nu ir nebezinau ka begalvoti. Pasidariau du testus abu neigiami (dariaus po pietu), bet per vaisingas dienas nebepamenu kuriom dienom mylejomes. Tikriausiai palaukti dar keliu dienu ir ziureti kaip su menesinem?smile.gif

gali buti implantacinis kraujavimas, NT dar peranksti, pagal paskaiciavimus, teks palaukt bent jau mmm dienos, kad NT jau rodytu 4u.gif

Nu jau pesimiste po vieno menesio bandymu lotuliukas.gif tai ka daryt tom, kur metais nesiseka doh.gif

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 12, 10:49)
O po O mmm butinai turi ateiti lygiai po tiek pat laiko, kiek buvo nuo mmm iki O? g.gif  Supratot ka nors ka paklausiau?  lotuliukas.gif as tai tik is trecio kart kai paskaiciau... hihihi.gif

po O mmm buna mazdaug po 2 sav, nes tada arba implantuojas apvaisintas kiausinelis, arba jis isena ir gimda issivalo (prasideda mmm). Neteks laukt dar 34 dienas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 12, 15:02)
Neteks laukt dar 34 dienas  biggrin.gif  4u.gif

karsta.gif nors tokia paguoda...bet jauciu kaip des tai kaip is kibiro... uzsilaike viskas per ilgai cia man doh.gif
Atsakyti