Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 11, 13:54)
Gal KB tai turejo omenyje kiausinio baltymas, juk tokios isskyros buna vaisingomis dienomis. Todel sutrumpino ir pavadino KB. Arba as nusisneku  lotuliukas.gif

A nu jo, gali buti rolleyes.gif Kiausinio baltymas....biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 11, 13:58)
A nu jo, gali buti rolleyes.gif Kiausinio baltymas....biggrin.gif

Tai kada turetu Tau mm prasidet? (Zinoma, galetu jos ir nebeatkeliauti ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 11, 14:00)
Tai kada turetu Tau mm prasidet? (Zinoma, galetu jos ir nebeatkeliauti )  ax.gif

Turejo 28 geguzes, bet taip ir neatejo, o dabar nezinau turbut bet kuria diena...bet po paskutinio sekmingo smileysex.gif tikiuosi gal nepasirodys blush2.gif
Atsakyti
Man praeita menesi buvo velyva O tai nusitempe ciklas labai. Bet nepakibom. Tai gal tau irgi buvo velyva O smile.gif Taip smalsu visada suzinot ar uzkibo, bet kai pasidarai NT ir pamatai ta viena pagali visada toks nusivylimas.. Tikiuosi kad tos mm nebeateis pas tave, gal jau gana tu mm tegul jos 9 menesius paatostogauja biggrin.gif lotuliukas.gif g
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 11, 13:54)
Gal KB tai turejo omenyje kiausinio baltymas, juk tokios isskyros buna vaisingomis dienomis. Todel sutrumpino ir pavadino KB. Arba as nusisneku  lotuliukas.gif

Taip taip, KB tai kiaušinio baltymo išskyros, kurios būna vaisingomis dienomis. Čia toks įprastas SM (supermamų) forume naudojamas trumpinys, nepagalvojau paaiškinti, atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 11, 14:21)
Man praeita menesi buvo velyva O tai nusitempe ciklas labai. Bet nepakibom. Tai gal tau irgi buvo velyva O  smile.gif  Taip smalsu visada suzinot ar uzkibo, bet kai pasidarai NT ir pamatai ta viena pagali visada toks nusivylimas.. Tikiuosi kad tos mm nebeateis pas tave, gal jau gana tu mm tegul jos 9 menesius paatostogauja  biggrin.gif  lotuliukas.gif g

Aha, ir man tas pagalys visa diena sugadino... doh.gif

QUOTE(Noraa @ 2013 06 11, 14:21)
Taip taip, KB tai kiaušinio baltymo išskyros, kurios būna vaisingomis dienomis. Čia toks įprastas SM (supermamų) forume naudojamas trumpinys, nepagalvojau paaiškinti, atsiprašau  blush2.gif

Issiaiskinom mirksiukas.gif turbut patrysios sifruotojos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 11, 14:21)
Taip taip, KB tai kiaušinio baltymo išskyros, kurios būna vaisingomis dienomis. Čia toks įprastas SM (supermamų) forume naudojamas trumpinys, nepagalvojau paaiškinti, atsiprašau  blush2.gif

Niekis jau issifravom tik pirma kart toki trumpini girdziu ax.gif
Atsakyti
Aciu uz paguodas blush2.gif Lauksim kito menesiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 06 11, 14:29)
Aciu uz paguodas blush2.gif Lauksim kito menesiuko thumbup.gif

Tikiuosi pasiseks sekanti cikla jums 4u.gif Ech teisingas posakis yra Zmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Tad merginos pasistenkime atsipalaiduot ir kiekviena cikla nesijausti is naujo nesciai lotuliukas.gif nors ir paciai nelabai iseina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

jungiuosi prie jusu, nes po ilgu apsvarstymu ir dvejoniu taip pat emiausi planuoti smile.gif Pirmasis bandymu menuo, su smalsumu laukiu ateinanciu mm, kurios pasirodyti turetu birzelio 23 d. (apytiksliai, nes mano ciklas svyruoja nuo 30 iki 34 dienu). Sekme netikiu ir tiesa sakant, nesupykciau, jei menesiuka kita nieko ir neivyktu.
Gamyba vyksta be konkretaus grafiko, skaiciavimu ir pan. Dirbam atsipalaidave biggrin.gif
Tikiuosi, kad pernelyg ilgai laukti taip pat neteks.
Vaikutis man butu pirmasis.

Idomiausia tai, kad dabar lyg ir turetu vykti O, taciau kas labai neitiketina - jo pozymiu nera jokiu, o jau pas mane tai tikrai buna g.gif taip pat maudzia pilva, jausmas toks kaip prasidedant mm. Kazkaip nenoreciau tiketi, kad turedama toki daugmaz pastovu cikla galejau pastoti pirmuoju neatsargiu bandymu iskart po mm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 11, 14:47)
Sveikos merginos,

jungiuosi prie jusu, nes po ilgu apsvarstymu ir dvejoniu taip pat emiausi planuoti smile.gif Pirmasis bandymu menuo, su smalsumu laukiu ateinanciu mm, kurios pasirodyti turetu birzelio 23 d. (apytiksliai, nes mano ciklas svyruoja nuo 30 iki 34 dienu). Sekme netikiu ir tiesa sakant, nesupykciau, jei menesiuka kita nieko ir neivyktu.
Gamyba vyksta be konkretaus grafiko, skaiciavimu ir pan. Dirbam atsipalaidave  biggrin.gif
Tikiuosi, kad pernelyg ilgai laukti taip pat neteks.
Vaikutis man butu pirmasis.

Idomiausia tai, kad dabar lyg ir turetu vykti O, taciau kas labai neitiketina - jo pozymiu nera jokiu, o jau pas mane tai tikrai buna  g.gif  taip pat maudzia pilva, jausmas toks kaip prasidedant mm. Kazkaip nenoreciau tiketi, kad turedama toki daugmaz pastovu cikla galejau pastoti pirmuoju neatsargiu bandymu iskart po mm?  g.gif

Sveikute 4u.gif Na pati planuoju dar tik pirma vaikuti, todel nelabai galiu ka pasakyti is patirties. Bet is bendro isprusimo, esu skaiciusi, kad ir per mm ir po mm yra tikimybe pastoti, zinoma ne visoms. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 06 11, 14:47)
Idomiausia tai, kad dabar lyg ir turetu vykti O, taciau kas labai neitiketina - jo pozymiu nera jokiu, o jau pas mane tai tikrai buna  g.gif  taip pat maudzia pilva, jausmas toks kaip prasidedant mm. Kazkaip nenoreciau tiketi, kad turedama toki daugmaz pastovu cikla galejau pastoti pirmuoju neatsargiu bandymu iskart po mm?  g.gif

Gal O ankščiau įvyko. Nepastebėjai požymių?
Atsakyti