Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(DOMINUKE @ 2013 06 10, 21:01)
Geriausiai tai kai jau kelis menesiukus laukiesi,ir tik tada suzinai,jokiu tada saves persekiojimu,jauduliu,testu gadinimu ir pan. biggrin.gif

Pritariu, kad per anksti geriau nežinoti drinks_cheers.gif Tada nebe tik dėl simptomų galvos nereikia sukti, bet ir pas gydytoją nuėjus jau mažiukas matosi. Kitaip tai vienas nerimas doh.gif
Gaila, kad sulaukei mmm, sėkmingo kito ciklo 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 11, 07:48)
drinks_cheers.gif  man lygiai tas pats, bet jau gera savaite, mmm jau 12 dienu veluoja... testa dariausi, neigiamas, bet tik viena... jokiu krutines pokyciu schmoll.gif  buvo pries kokia savaite, kad tempe , o dabar vel nieko

Man šį mėnesį prieš turimas būti mmm visai neskaudėjo krūtinės, pradėjo skaudėti maždaug savaitę vėluojant mmm. Buvo labai keista matyti teigiamą testuką (pasidariau 27 cd) ir nejausti požymių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 11, 08:02)
Man šį mėnesį prieš turimas būti mmm visai neskaudėjo krūtinės, pradėjo skaudėti maždaug savaitę vėluojant mmm. Buvo labai keista matyti teigiamą testuką (pasidariau 27 cd) ir nejausti požymių smile.gif

bigsmile.gif ane? Tai gal NT pakartoti man? ***** taip nenoriu ir vel ta viena pagali pamatyt, todel ir nesidarau... blush2.gif
Atsakyti
Vel pradejo keistai pykinti. seiliu labai daug ir mazo reikalo daznai vaikstau...atrodo tik viena puodeli arbatos isgeriau, o i wc 4 kartus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 11, 08:37)
Vel pradejo keistai pykinti. seiliu labai daug ir mazo reikalo daznai vaikstau...atrodo tik viena puodeli arbatos isgeriau, o i wc 4 kartus g.gif

Na, požymiai panašūs, aišku, gali būti ir dėl ko nors kito, bet gali ir dėl nestuke.gif Gal pakartok NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 06 10, 21:01)
Geriausiai tai kai jau kelis menesiukus laukiesi,ir tik tada suzinai,jokiu tada saves persekiojimu,jauduliu,testu gadinimu ir pan. biggrin.gif O dabar tai nescia nenescia,cia kaip su ramunes ziedlapiais biggrin.gif Visa vakara maudzia pilva,tarsi visai pries mmm,tai va ir suki galva ar tas ar anas,bus ar nebus doh.gif Einu miegoti,maziau klausimu iskils biggrin.gif

tada kitos baimes butu - ar kuo nepakenkei nezinodama, ar tas nepakenke, ar anas, ar gerai, kad mmm nedingo (nu nes be mmm vistiek itartai), kad pas gydytoja dar nebuvai ir tt ir pan, ar vienaip ar kitaip nepabegsi nuo jaudinimosi ir pergyvenimo biggrin.gif

QUOTE(DOMINUKE @ 2013 06 11, 06:23)
Labas rytas,ne koks rytas,prasidejo mano mmm

4u.gif

Balta Naktis, sekmes jum 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kaip begyvenat ? cool.gif
As tai bandau atsikvepti nuo visko. Dabar atostogauju tai ilsiuosi. tongue.gif Bet vat dar ramybes neduoda pilvo pamaudenimai ir nugaros skausmai. Siandien pasiskambinau i polikninika sakau pas gine uzsiregistruosiu, nueisiu per atostogas. Pasirodo mano gine nuo vakar iki liepos vidurio atostogauja doh.gif
Sianakt sapnavau kad senai matyta drauge laukiasi. Atsikeliau ryte sakau reikia paskambint, puse metu kazkaip nebendravom. Paskambinu sakau zinok sapnavau kad tu nestuke jau. O ji tik nusijuoke sako as jau 4 menesi nestuke.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasidariau NT - I
O panos ar gali buti kad pas mane dabar O, nes isskyros tai laaabai panasios... g.gif paskutines mmm buvo 05.05. Kazkaip ir pati nelabai tikiu. Su vyru paskutinis sekmingas smileysex.gif buvo sekmadieni... tai dar kazkokia viltis yra si cikla pagauti 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 11, 13:25)
O panos ar gali buti kad pas mane dabar O, nes isskyros tai laaabai panasios... g.gif  paskutines mmm buvo 05.05.

KB kartais pasirodo prieš mmm. Man yra taip buvę ir kažkur skaičiau. Atsimenu, kad ir viena SM narė rašė, kad pasirodė KB ir tą pačią dieną susirgo.
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 11, 13:28)
KB kartais pasirodo prieš mmm. Man yra taip buvę ir kažkur skaičiau. Atsimenu, kad ir viena SM narė rašė, kad pasirodė KB ir tą pačią dieną susirgo.

KB tai cia kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 11, 13:40)
KB tai cia kas? blush2.gif

As ir nezinau kas tas KB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 11, 13:44)
As ir nezinau kas tas KB ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 11, 13:47)

Gal KB tai turejo omenyje kiausinio baltymas, juk tokios isskyros buna vaisingomis dienomis. Todel sutrumpino ir pavadino KB. Arba as nusisneku lotuliukas.gif
Atsakyti