Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 10, 02:27)
sunkumas su nereguliariom mmm yra tas, kad niekad nezinai, ar jau mmm turi but, ar dar tik O praejo, nezinai, kada ko laukt  doh.gif  Lauksim dziugiu rezultatu  4u.gif

Tai man jauciu taip ir buvo si cikla...kad kai turejo mmm ateiti, O praejo...o as jau svaigau apie nestuke.gif ir pinigus NT meciau... doh.gif
ot kur galas tas nereguliares mmm... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 06 09, 19:10)
Sveiki.Kadangi mano mm nestabilios,bet manau jau turejo prasideti.Na mes moterys ta nujauciam biggrin.gif

Bent jau aš iš to didelio noro pastoti prieš kiekvienas mėnesines stebėdavau savo kūną ir vis atrodydavo, kad gal krūtinė jautresnė, gal laukeliai apie spenelius tamsesni, lyg ir silpnumas, lyg ir skaudena, lyg apetitas didesnis ir t.t. Kai iš tiesų pastojau, visų tų "gal" ir "lyg" neliko, simptomai ryškūs ir aiškūs, pačiai man dvejonių nebekelia, pvz., laukeliai apie spenelius neabejotinai tamsesni ir krūtinę tikrai kitaip skauda nei prieš mėnesines. Simptomai išryškėjo mėnesinėms vėluojant savaitę. Dar po savaitės prasidėjo kiti - lengvas šleikštulys ir žiauriai jautri uoslė, užuodžiu ko ankščiau neužuodusi ir tie kvapai dažnai nelabai kaip veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 14:35)
Ačiū, Comma. Rytoj po konsultacijų prieš egzaminus, nulėksiu ten. 4u.gif

Lexana,ar buvai kraujuka nuleisti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 06 10, 08:41)
žiauriai jautri uoslė, užuodžiu ko ankščiau neužuodusi ir tie kvapai dažnai nelabai kaip veikia  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 10 birželio 2013 - 09:00
Dekui uz atsakymus mergino 4u.gif su dukryte nebuvo jokiu tepimu nieko dabar po smileysex.gif man rausvai patepe ko niekad nebuvo g.gif ir pradejau mastyt mes po mm nesisaugojom kelias dienas ir tik dabar suzinojai kad yra didele tikimybe pastoti po mmm. Ir krutia maudena visa laika ko nebudavo tik savaitei likus iki mm mausdavo g.gif tai pradedu mastyt gal kartais ne viena as speneliai pernraukiant nejautrus, bet jei suimu pirstais lengvai spustelnu tai skauda... Ai ir sona desni duria kelios dienos. Tai ar galetu but pozymiai? Su dukryte nieko tokio nejauciau nes gal kad uzkibom vidury ciklo kada vaisingos dienos buna pagal vadovelius biggrin.gif bet gal dabar kas pas mane pasikeite ir jos iskart po mm
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 10, 03:27)
jis labai skirtingas visom, kai kam visai nebuna, kai kam vos patepa rausvai, kai kam patepa rusvai, kai kam kelias dienas kaip lengvos mmm buna. taip, kad jis visoks gali but  4u.gif
Isvardinti nestumo simptomai (pykinimas, mieguistumas, silpnumas ir tt) prasideda veliau, apie 6 nestumo savaite, tai pradzioj ju nelaukit. Kitom jie visai neprasideda  wink.gif 
Siaip pirmieji nestumo simptomai labai panasus i mmm simptomus (maudzia papilve, krutine jautresne, sunkesne patampa ir pan), taip, kad labai sunku atskirti, TIK is simptomu. Patarciau pakartot NT dabar (visgi jau savaite nuo paskutinio kai daretes) arba kaip sakot nueit krauja pasidaryt- ir bus aisku kaip siuo metu yra. Manau sunkumas su nereguliariom mmm yra tas, kad niekad nezinai, ar jau mmm turi but, ar dar tik O praejo, nezinai, kada ko laukt  doh.gif  Lauksim dziugiu rezultatu  4u.gif

Pasidariau testa siandien ir neigiamas.Pucia pilva ir tarsi vaiksto oro burbuleliai po ji biggrin.gif ir kartais pamaudzia.Siandien ryte jau buvo tokie simptomai kaip priespat sirgima,jau maniau susirgsiu,bet nieko schmoll.gif nu zodziu lauksiu toliau kas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 06 10, 14:52)
Pasidariau testa siandien ir neigiamas.Pucia pilva ir tarsi vaiksto oro burbuleliai po ji biggrin.gif ir kartais pamaudzia.Siandien ryte jau buvo tokie simptomai kaip priespat sirgima,jau maniau susirgsiu,bet nieko schmoll.gif nu zodziu lauksiu toliau kas bus ax.gif

Linkiu sulaukti II 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noraa: 10 birželio 2013 - 15:05
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 10, 12:46)
Dekui uz atsakymus mergino 4u.gif  su dukryte nebuvo jokiu tepimu nieko dabar po smileysex.gif  man rausvai patepe ko niekad nebuvo  g.gif  ir pradejau mastyt mes po mm nesisaugojom kelias dienas ir tik dabar suzinojai kad yra didele tikimybe pastoti po mmm. Ir krutia maudena visa laika ko nebudavo tik savaitei likus iki mm mausdavo g.gif  tai pradedu mastyt gal kartais ne viena as speneliai pernraukiant nejautrus, bet jei suimu pirstais lengvai spustelnu tai skauda... Ai ir sona desni duria kelios dienos. Tai ar galetu but pozymiai? Su dukryte nieko tokio nejauciau nes gal kad uzkibom vidury ciklo kada vaisingos dienos buna pagal vadovelius  biggrin.gif  bet gal dabar kas pas mane pasikeite ir jos iskart po mm

gal del to, kad suzinojot, kad yra tikimybe pastot iskart po mmm ir pradejot visus butus ir nebutus simptomus jaust? wink.gif be patepimo daugiau niekas bent jau man nesako 'nestumas', o patepimas kaip suprantu, buvo po sekso? tada irgi gali buti jam kita priezastis 4u.gif

lauksim toliau smile.gif butinai praneskit kai jau zinosit 4u.gif
Atsakyti
nea primiausia man pradejo maust krutine ir pradejau mastyt, kad per anksti pms g.gif biggrin.gif tada ieskot pradejau info kas cia gali but ir atradau, kad galima iskart po mm pastoti, o siaip nesinori man tiket,kad galejom uzkibt, bet stebuklu visgi buna biggrin.gif siaip noretusi dar luktelt su nestumu, bent iki rudenio smile.gif
Atsakyti
Geriausiai tai kai jau kelis menesiukus laukiesi,ir tik tada suzinai,jokiu tada saves persekiojimu,jauduliu,testu gadinimu ir pan. biggrin.gif O dabar tai nescia nenescia,cia kaip su ramunes ziedlapiais biggrin.gif Visa vakara maudzia pilva,tarsi visai pries mmm,tai va ir suki galva ar tas ar anas,bus ar nebus doh.gif Einu miegoti,maziau klausimu iskils biggrin.gif
O kas del krutines pakitimu,tai visiskai nieko,kokia buvo tokia yra,be jokiu skausmeliu ir pabrinkimu.Na kiek pamenu tai pries savaite ar dvi buvo tas tempimas ir speneliai jautrus,bet dabar visai nieko.,tik va tas pilvo istisas maudimas,ir svelnus skausmai sonuose.Kartais kai guledama lovoje stipriau lenkiuosi i sona tai suskausta sona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 10 birželio 2013 - 21:03
Labas rytas,ne koks rytas,prasidejo mano mmm biggrin.gif Jauciuosi nusivylusi siuo metu,bet matyt taip turejo buti sad.gif
Geros dienos Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Pucia pilva biggrin.gif ir kartais pamaudzia.Siandien ryte jau buvo tokie simptomai kaip priespat sirgima,jau maniau susirgsiu,bet nieko schmoll.gif nu zodziu lauksiu toliau kas bus ax.gif

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats, bet jau gera savaite, mmm jau 12 dienu veluoja... testa dariausi, neigiamas, bet tik viena... jokiu krutines pokyciu schmoll.gif buvo pries kokia savaite, kad tempe , o dabar vel nieko

QUOTE(DOMINUKE @ 2013 06 11, 06:23)
Labas rytas,ne koks rytas,prasidejo mano mmm

console.gif jauciu ir as sulauksiu savuju... ax.gif
Atsakyti