Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Labas rytukas 4u.gif

Freja123 , lapeliukas - kaip jum sekasi ? kokios naujienos? ax.gif 4u.gif Va as sendien pakartojau testuka , atrodo ryskesnis bet nepakankamai koki noreciau pamatyti smile.gif be to dariausi pries tai juostelini, o dabar kesetini toks pigus gana atrodo vienintele rusis ka galejau rasti egipte su egiptietiska instrukcija doh.gif lotuliukas.gif tuoj vaziuosim namuciu tai tikiuosi pamatyti labbbai ryskius II wub.gif wub.gif beja pastebejau jog savijauta keiciasi daznai: tai prie zemes traukia , tai energijos antpludis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 08:28)
Sveikos, NT neigiamas  angel_sadangel.gif

Gal dar anksti? O kaip pojuciai ka nors jauti?
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 08:28)
Sveikos, NT neigiamas  angel_sadangel.gif

g.gif tai jau 3 dienos , o kaip jautiesi? blush2.gif
Atsakyti
Krutine padidejusi, speneliai labai jautrus ir paraude siek tiek, bet jie pasidare tokie jautrus pries pora dienu. Pilva maudzia karts nuo karto. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 23, 08:52)
Krutine padidejusi, speneliai labai jautrus ir paraude siek tiek, bet jie pasidare tokie jautrus pries pora dienu. Pilva maudzia karts nuo karto.  blush2.gif

Tikrai gal per anksti g.gif o kraujo tyrimuko nedarei ? smile.gif Linkiu kantrybes ir kuo greiciau isvysti II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 23, 09:09)
Tikrai gal per anksti  g.gif o kraujo  tyrimuko nedarei ?  smile.gif  Linkiu kantrybes ir kuo greiciau isvysti II mirksiukas.gif

Dar nedariau kraujo tyrimo, man buna kad mm veluoja kokias4 ar5 dienas. Tai reikia kaip nors apsisarvuoti kantrybe ir laukti. Na as labai tikiuosi kad dar per anksti. ax.gif
Atsakyti
O man jau antra diena pilva mauduliuoja momentais tai smarkiai, momentais atleidzia, dar tik 4DPO kuri nors is nestukiu jaute taip anksti kokiu mauduliu ar siaip cia man organizmas issidirbineja?
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 23, 09:23)
O man jau antra diena pilva mauduliuoja momentais tai smarkiai, momentais atleidzia, dar tik 4DPO kuri nors is nestukiu jaute taip anksti kokiu mauduliu ar siaip cia man organizmas issidirbineja?

As jauciau vos ne po poros dienu blush2.gif doh.gif zinoma daug kas is didelio noro bet jei rimtai tikrai jutau jog kaskas ne taip vos ne daugiau nei savaitei iki mm.... zinoma dar anksti man sakyti paciai nes dar tik antra diena kai mm nera o testukas vaiduokliaujasi gan ryskiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 23, 09:43)
As jauciau vos ne po poros dienu  blush2.gif  doh.gif  zinoma daug kas is didelio noro bet jei rimtai tikrai jutau jog kaskas ne taip vos ne daugiau nei savaitei iki mm.... zinoma dar anksti man sakyti paciai nes dar tik antra diena kai mm nera o testukas vaiduokliaujasi gan ryskiai  wub.gif

Tai va irgi galvoju kas cia ir kaip. Su anais nestumais su pirmu ti diena pries mm pradejo mausti pilva bet smarkiai, sutepliojo ir mm diena buvo svaru ir maude dar labiau. Su antru jei nesutepliojimas pora dienu pries numatomas mm ir ne remontas tai testo nebuciau dariusi, su treciu po O sutepliojo praejus 5dienom, tada svaru buvo ir vel po savaites sutepliojo... Va tas nestumas buvo itartinas... o dabar kai vasari apturejau A labai jauciu kada man O nes maudzia ta diena o po jos krutine maust iskart pradeda iki pat mm ir si kart maude pilva O diena ir po dienos krutine pamaudeno bet dabar krutines jau taip nemaudena o pilve vis dar vyksta maudenimai...
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 23, 10:06)
Tai va irgi galvoju kas cia ir kaip. Su anais nestumais su pirmu ti diena pries mm pradejo mausti pilva bet smarkiai, sutepliojo ir mm diena buvo svaru ir maude dar labiau. Su antru jei nesutepliojimas pora dienu pries numatomas mm ir ne remontas tai testo nebuciau dariusi, su treciu po O sutepliojo praejus 5dienom, tada svaru buvo ir vel po savaites sutepliojo... Va tas nestumas buvo itartinas... o dabar kai vasari apturejau A labai jauciu kada man O nes maudzia ta diena o po jos krutine maust iskart pradeda iki pat mm ir si kart maude pilva O diena ir po dienos krutine pamaudeno bet dabar krutines jau taip nemaudena o pilve vis dar vyksta maudenimai...

Man pirmasis nestumas bus jei viskas ok nestuke.gif wub.gif manau su kiekvienu nestumu vis kitaip... o kiek iki mm tau? tas maudimas manau tikrai ne seip sau , man pirmas dienas ten toks vaizdas ir gurguliavo kaskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 23, 10:29)
Man pirmasis nestumas bus jei viskas ok  nestuke.gif  wub.gif  manau su kiekvienu nestumu vis kitaip... o kiek iki mm tau? tas maudimas manau tikrai ne seip sau , man pirmas dienas ten toks vaizdas ir gurguliavo kaskas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

nu tai apie 8 dienos iki memiu, ryt testa pasidarysiu nes balius nusimato bet vargu ar ka pamatysiu, nes anksti dar labai
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 23, 10:31)
nu tai apie 8 dienos iki memiu, ryt testa pasidarysiu nes balius nusimato bet vargu ar ka pamatysiu, nes anksti dar labai

Kazin ar ka rodys ... Mes kad ir planavom leliuka taciau tikrai ragavau kokteiliukus , juk atostogaujam o be to nezinojau kada pastosiu 4u.gif Dabar jau atsargiau -jokio alkoholio kai testukas II rodo wub.gif
Atsakyti