QUOTE(sonesta @ 2013 06 09, 10:44)
* Pries menesi pradejau keistai jaustis, mausdavo pilvo apacia, trukdavo oro, pasidariau kokius 3 nestumo testus, visi trys rode
labai neryskia antra juostele, uzsiregistravau poliklinikoj pas ginekologe, si apziurejusi, pasake, kad arba vaisius labai mazas arba jo nera, ir patare ateit po kiek laiko
** pries tai pavartot antibiotines zvakutes, kadangi dar numatomas profilaktinis tyrimas del gimdos vezio. Tam kartui lyg ir apsiraminau, bet..
*** Pilvelis mano auga, ir auga nuo krutines, per jau pusantro menesio priaugau 10 kg, nutariau pasidaryt dar viena testa, tik sikart brangesni ir ankstyvajam nestumui nustatyt, o sis parode viena juostele. Keista nuojauta del galimo nestumo neapleidzia juolab kad ir isvaizda panaseju i
. Nutariau vis tik nueit pas privacia gine kad atliktu normalia apziura ir echoskopa, nes pati jauciuos visai pasimetus.
* jei jum pries menesi testai jau rode vaiduokliukus, iki dabar jau turetu buti aiskios ryskios storos II.
** labai keista, kad gydytoja itardama, kad gali but nestumas, patartu vartot antibiotikus
ir negrizot tam tyrimui ir pakartotinei apziurai?
*** per pirmus nestumo menesius tiek svorio nepriaugama (toks kiekis per visa nestuma priaugamas, ne per menesi
). Per menesi nestukei normalu priaugt 2kg (ir tai cia jau antram tremestre). Net riebalai taip greit neauga, kad per toki trumpa laika tiek priaugtut
greiciausiai kaupias skysciai pilve arba kazkas negero. Gal issivaizduojamas nestumas?
Man keista, kad per menesi laiko, itardama, kad laukiates, nesugalvojot pakartot testo ir nesiklauset ginekologes patarimo sugrizt
kaip suprantu mmm nera? butina skubi gydytoju apziura ir jei ginekologe nieko nemato (apziurejus echoskopu), tada kitu daktaru apziura taippat reikalinga ir neatideliojant.
Man asmeniskai nei kiek nepanasu i nestuma, juolabiau, kad testai visdar neigiami
QUOTE(sonesta @ 2013 06 09, 11:09)
Keista ir man paciai, bet is kitos puses, dirbu sedima darba, pavalgau ir vel sedziu, sakau gal suletejusi medziagu apykaita bus, o pilvukas ir anksciau budavo mano problemine sritis, bet riebaliukai kaupdavosi pilvo apacioje, o dabar nuo krutines i apacia, ir net negaleciau ju riebaliukais pavadint, nes pilvelis toks kietokas.
iki tiek nesuleteja apykaita, nebent pradejot trigubom porcijom kasdien valgyt ir tai tiek nepriaugtut
Is aprasomos situacijos, kaip jau minejau, man panasu i skysciu kaupimasi, butina skubi apizura surasti priezasciai, kodel jie kaupiasi (nes tada ir svoris greit didetu ir pilvas temptus ir didetu). Linkiu kuo geresniu atsakymu