Lexana, būtinai darykitės kraujo tyrimą. Jei bus teigiamas, tas skausmas gali ir negimdinį nėštumą reikšti (tfu tfu tfu). Ar Jūs sakėte ginekologei, kad Jums taip skauda?
Sveikutes. Man siandien paskutine mm diena, bet siandien laabai suima skaudeti nugaros apacia Ir geriausias bajeris tai kad visada kai ateidavo mm nebeskaudedavo krutines. Taip buvo ir si karta, bet siandien ji vel skausminga
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 07, 19:10)
Sveikutes. Man siandien paskutine mm diena, bet siandien laabai suima skaudeti nugaros apacia Ir geriausias bajeris tai kad visada kai ateidavo mm nebeskaudedavo krutines. Taip buvo ir si karta, bet siandien ji vel skausminga
Įdomūs dalykai su tavim dedasi Nemanau,kad O gali būt taip anksti..
sveikos,
na as su klausimu, ar kam buvo, kad dar iki teigiamo testuko padidejo krutine? man jinainei skauda nei ka, tiesiog as nebetelpu i savo iprastus megztinisu, neikas nesusisega per krutine, nors pirmadieni dar viskas ok buvo, ejau pabegioti ir nieko tokio nebuvo, sian rengiaus ir uzsisega, bet net siules braska, pasisveriau -3 kg. siaip ilgia labai nepastoju, turiu ciklo sutrikimu, lyg po papildu antra men pagavau O bet kad nzn netikiu, po tiek laiko, kad visgi cia nestumo pozymis, meginau NT daryt, nieko nerodo, bet is esmes db tik savaite po O dar ir anksti, nes vyras soke, kai parodziau kad nebeuzsisegu drabuzio iskart svertis liepe, sako gal vel pora kilu priaugai, ale kaip ir sakau minusa svarstykles rodo...
na as su klausimu, ar kam buvo, kad dar iki teigiamo testuko padidejo krutine? man jinainei skauda nei ka, tiesiog as nebetelpu i savo iprastus megztinisu, neikas nesusisega per krutine, nors pirmadieni dar viskas ok buvo, ejau pabegioti ir nieko tokio nebuvo, sian rengiaus ir uzsisega, bet net siules braska, pasisveriau -3 kg. siaip ilgia labai nepastoju, turiu ciklo sutrikimu, lyg po papildu antra men pagavau O bet kad nzn netikiu, po tiek laiko, kad visgi cia nestumo pozymis, meginau NT daryt, nieko nerodo, bet is esmes db tik savaite po O dar ir anksti, nes vyras soke, kai parodziau kad nebeuzsisegu drabuzio iskart svertis liepe, sako gal vel pora kilu priaugai, ale kaip ir sakau minusa svarstykles rodo...
Sveikos busimos mamytes.vis pasiskaiitydavau jusu puslapiuka ir nusprendziau prisijungti .noriu ir as draugauti.mano istorija ilga,tad sutrumpinsiu ir pasakysiu tik tiek,kad jau leliuka planuojam apie pora metu,bet niekaip nesigauna.o dabar ivyko toks dalykas,kad reikia jusu nuomoniu,jeigu galima .turiu savo mm sulaukti 11d.o pries kelias dienas vos vos tepti pradejo,net ikloto nereikia.ar tai galetu buti impplantacija??? taip norim leliuko,kad bet koki pozymi laikau nestumo pradzia.dekui jei atsakysit ir draugausit.beje testas rode tik 1 juostele.gal dar anksti...
QUOTE(Oksanyyte @ 2013 06 08, 11:19)
turiu savo mm sulaukti 11d.o pries kelias dienas vos vos tepti pradejo,net ikloto nereikia.
*ar tai galetu buti impplantacija??? taip norim leliuko,kad bet koki pozymi laikau nestumo pradzia.dekui jei atsakysit ir draugausit.
**beje testas rode tik 1 juostele.gal dar anksti...
*ar tai galetu buti impplantacija??? taip norim leliuko,kad bet koki pozymi laikau nestumo pradzia.dekui jei atsakysit ir draugausit.
**beje testas rode tik 1 juostele.gal dar anksti...
* taip, gali but, kad implantacinis kraujavimas o kiek laiko tepe/tepa?
** kada daretes testa? dar gali but anksti, ypac jei testas nera is jautriausiu pakartokit po keliu dienu, tada bent jau vaiduoliukas turetu prasirodyt jei uzkibo
QUOTE(Oksanyyte @ 2013 06 08, 12:19)
Sveikos busimos mamytes.vis pasiskaiitydavau jusu puslapiuka ir nusprendziau prisijungti
Linkiu,kad tai būtų Man implantacinis tepliojimas truko pora dienų, pradėjo truputį tepliot 05 11, o 05 13 NT jau rodė vaiduokliuką,bet pats jautriausias
Oi,kad tavo zodziai butu dievui i ausi taip pergyvenu,kad negaliu apsakyti
Papildyta:
TeplioJa antra diena.testuka dariausi kai tik pradejo tepliotii,tai manau kad paskubejau.
Papildyta:
QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 08, 12:04)
* taip, gali but, kad implantacinis kraujavimas o kiek laiko tepe/tepa?
** kada daretes testa? dar gali but anksti, ypac jei testas nera is jautriausiu pakartokit po keliu dienu, tada bent jau vaiduoliukas turetu prasirodyt jei uzkibo
TeplioJa antra diena.testuka dariausi kai tik pradejo tepliotii,tai manau kad paskubejau.
QUOTE(Oksanyyte @ 2013 06 08, 14:31)
Tai tikrai paskubejot pakartokit testa po 2-3 dienu, jau turetu vaiduokliaut. Pabandykit iki tada jautru NT nusipirkt jei neturit lauksim ziniu
Sveikos merginos,
Susiduriau su tokia situacija kad ne pati nebezinau kaip elgtis ir ka galvot. Pries menesi pradejau keistai jaustis, mausdavo pilvo apacia, trukdavo oro, pasidariau kokius 3 nestumo testus, visi trys rode labai neryskia antra juostele, uzsiregistravau poliklinikoj pas ginekologe, si apziurejusi, pasake, kad arba vaisius labai mazas arba jo nera, ir patare ateit po kiek laiko pries tai pavartot antibiotines zvakutes, kadangi dar numatomas profilaktinis tyrimas del gimdos vezio. Tam kartui lyg ir apsiraminau, bet.. Pilvelis mano auga, ir auga nuo krutines, per jau pusantro menesio priaugau 10 kg, nutariau pasidaryt dar viena testa, tik sikart brangesni ir ankstyvajam nestumui nustatyt, o sis parode viena juostele. Keista nuojauta del galimo nestumo neapleidzia juolab kad ir isvaizda panaseju i . Nutariau vis tik nueit pas privacia gine kad atliktu normalia apziura ir echoskopa, nes pati jauciuos visai pasimetus.
Susiduriau su tokia situacija kad ne pati nebezinau kaip elgtis ir ka galvot. Pries menesi pradejau keistai jaustis, mausdavo pilvo apacia, trukdavo oro, pasidariau kokius 3 nestumo testus, visi trys rode labai neryskia antra juostele, uzsiregistravau poliklinikoj pas ginekologe, si apziurejusi, pasake, kad arba vaisius labai mazas arba jo nera, ir patare ateit po kiek laiko pries tai pavartot antibiotines zvakutes, kadangi dar numatomas profilaktinis tyrimas del gimdos vezio. Tam kartui lyg ir apsiraminau, bet.. Pilvelis mano auga, ir auga nuo krutines, per jau pusantro menesio priaugau 10 kg, nutariau pasidaryt dar viena testa, tik sikart brangesni ir ankstyvajam nestumui nustatyt, o sis parode viena juostele. Keista nuojauta del galimo nestumo neapleidzia juolab kad ir isvaizda panaseju i . Nutariau vis tik nueit pas privacia gine kad atliktu normalia apziura ir echoskopa, nes pati jauciuos visai pasimetus.
QUOTE(sonesta @ 2013 06 09, 11:44)
Sveikos merginos,
Vienintelė išeitis, kaip ir sakot, nueiti į privačią apžiūrą, tada ir nebekils abejonių Bet kad per tiek laiko tiek svorio priaugot,tai gana keista Nuoširdžiai linkiu,kad pasitvirtintų
Keista ir man paciai, bet is kitos puses, dirbu sedima darba, pavalgau ir vel sedziu, sakau gal suletejusi medziagu apykaita bus, o pilvukas ir anksciau budavo mano problemine sritis, bet riebaliukai kaupdavosi pilvo apacioje, o dabar nuo krutines i apacia, ir net negaleciau ju riebaliukais pavadint, nes pilvelis toks kietokas.