Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 09:05)
Skyrė echoskopiją. Rekomendavo už savaitės-pusantros darytis echo,

nelauksiu aš tos savaitės, o rytoj popiet nuvažiuosiu pasidaryti echoskopiją.

jezau, nu ir terminai...po savaites pusantros...moteris is skausmo negali miegoti, o tu sako palauk savaite pusantros... blink.gif as ir rytojaus neislaukciau turbut... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 06, 10:18)
jezau, nu ir terminai...po savaites pusantros...moteris is skausmo negali miegoti, o tu sako palauk savaite pusantros... blink.gif  as ir rytojaus neislaukciau turbut... schmoll.gif

Realiai, jei nėštumas tik kokios 3-4 savaitės - echoskopijos metu gali nesimatyti nieko, juolab, kad aš esu stambi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 10:21)
Realiai, jei nėštumas tik kokios 3-4 savaitės - echoskopijos metu gali nesimatyti nieko, juolab, kad aš esu stambi. verysad.gif

Žinai,ka aš tavo vietoje daryčiau,pasidaryčiau HCG kraujo tyrima,ir tada jau tikrai butum tikra,ar yra neštumas,ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 09:21)

O NT daugiau nebedaret? HCG kraujuka padarytu, butu aiksiau, kraujas tai jau parodytu
Papildyta:
ta pati parasem drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 06, 10:32)
O NT daugiau nebedaret? HCG kraujuka padarytu, butu aiksiau, kraujas tai jau parodytu
Papildyta:
ta pati parasem  drinks_cheers.gif

Du testai daryti. Trečią, sakiau, savaitgalį pasidarysiu. O kraujo tyrimo dar nedarė, birželio 19 eisiu pas ginekologę, tada jau spręs viską, kokius tyrimus toliau daryti ir pan., jei "dienos" neprasidės".

Uoga, o be siuntimo daro tą kraujo tyrimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 09:44)

as ne uoga, bet atsakysiu blush2.gif
bent jau vilniuj tai sorpo daro, gal ir klp yra kokia privati biomedicininiu tyrimu laboratorija, tik reikia susimoketi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 06 birželio 2013 - 09:59
Lexana, na ir terminai su tokiu skausmu g.gif doh.gif skubekit kur nors darytis echo geriau. nezinau, neturiu tokiuose dalykuose patirties, bet labai abejociau, kad tokius skausmus gali kelti mazas nestumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 10:44)
Du testai daryti. Trečią, sakiau, savaitgalį pasidarysiu. O kraujo tyrimo dar nedarė, birželio 19 eisiu pas ginekologę, tada jau spręs viską, kokius tyrimus toliau daryti ir pan., jei "dienos" neprasidės".

Daro,tik moketi reikes.
Atsakyti
Aišku, reikia pasieškoti kur daro tuos tyrimus ir viskas bus aišku. 4u.gif
O terminai - kai ginekologė dirba vieną dieną per savaitę, tai nieko nuostabaus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 10:14)
Aišku, reikia pasieškoti kur daro tuos tyrimus ir viskas bus aišku. 4u.gif
O terminai - kai ginekologė dirba vieną dieną per savaitę, tai nieko nuostabaus. doh.gif

Jei į sorpo eisi tai jie yra įsikūrę Lornos klinikoj, uosto gatvėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 06, 09:44)
o be siuntimo daro tą kraujo tyrimą? g.gif

Darbo be siuntimo, kaip ir rašė merginos, mokamai. Gali pasidaryti tiesiog savo poliklinikoj.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 06, 12:56)
Jei į sorpo eisi tai jie yra įsikūrę Lornos klinikoj, uosto gatvėj 4u.gif

Ačiū, Comma. Rytoj po konsultacijų prieš egzaminus, nulėksiu ten. 4u.gif
Atsakyti