Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 07:19)
Labas rytas visoms ! smile.gif
Pas mane nekokios naujienos. Po nakties pradejau normaliai jau kraujuoti. Mm pramuse. Vel sis ciklas kaip matot nieko neatnese. Atrodo juk ir pries O ir per O atlikinejom ND, o rezultatas vel atejusios mm... Na kada gi Dievulis pasius mums leliuka  verysad.gif  doh.gif

gaila verysad.gif o kiek jau laiko bandot pastot?
Atsakyti

console.gif suprantu tave ir uzjauciu...ir as NT pasidariau siandien I verysad.gif
Atsakyti
Bandome nuo spalio menesio unsure.gif
Atsakyti
ir jau pilva mausti pradejo kaip pries mmm... ot sudu kruva... doh.gif
Atsakyti
Visoms neišvydusioms II siunčiu po balionėlį 4u.gif
Labai gerai žinau koks bjaurus jausmas išvysti tas nelauktąsias kai labai norisi nestuke.gif Pati ilgai laukiau kol galiausiai pamačiau II. Linkiu visoms laukiančioms tą nuostabų jausmą patirti kuo greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2013 06 03, 11:14)
Jau bandziaiu ,nesimato per fotika labai jau blyski ,bet net spalvos ruzavos turi vos vos kas keista..Ir plius su pirale as ,tai cia mistika kazkokia kodel tiek laiko tas tepliojimas gal koks kai buna pastojimas ne vietoje .O gal ta spirale jau nebetinka ,bet jau 8 men as su ja tai jau butu anksciaiu paaiskeja.

Zinok nebutinai, as tooooki si cikla vaiduokli pamaciau kad buvau tikra vos ne 100% kad pavyko, nes ir rausvas ir tt ir ka po poros dienu mm prasidejo tai gal ir buvau pakibus bet pabego, o gal buna tie testai nesamones kartais parode (beje dariausi ne dBest smile.gif )

Pas mane nekokios naujienos. Po nakties pradejau normaliai jau kraujuoti. Mm pramuse. Vel sis ciklas kaip matot nieko neatnese. Atrodo juk ir pries O ir per O atlikinejom ND, o rezultatas vel atejusios mm... Na kada gi Dievulis pasius mums leliuka  verysad.gif  doh.gif

Va va as tave puikiai suprantu man net testai vaiduokliavo vienas jau visai grazu vaiduokliuka parode ir nieko... Laikykis, as jau kelintas ciklas matau tave cia tuo pat metu kaip as gadinancia testus. Linkiu sio sekmingo ciklo, o pati lauksiu ant gimtadienio savo gal padovanos man II testas smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 03, 16:21)
Kur cia taip sudetinga pakliuti pas gydutoja? blush2.gif

Esu prisirašiusi Klaipėdoje vienoje privačioje ambulatorijoje. Ten dirba trys ginekologai po vieną dieną į savaitę. Bet mano ginekologė serga, dar vienas atostogauja. Tad liko vienai ginekologei viena diena konsultacijų į savaitę visoms moterims. doh.gif Tad ir sunku patekti. doh.gif

QUOTE(-Vakare- @ 2013 06 04, 05:07)
manau kitos problemos pas jus, ne nestumas  g.gif

Tikriausiai... g.gif Na ryt bus aišku viskas. Kad ne nėščia ir šiandienos 36.1 BT rodo. Nors pykina žvėriškai, jokių artėjančių mėnesinių ženklų nėra.

Freja, gaila, kad taip nutiko. unsure.gif console.gif

Balta.Naktis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 04 birželio 2013 - 13:00
Bet sis sirgimas kazkoks kitoks. Niekad per mm nebudavo negera. Ir dar gal ir slyksciai nuskambes bet isejo didelis kresulys.. g.gif belieka laukti kada baigsis mm ir vel bandyti. Aciu kad palaikot ! 4u.gif
Atsakyti
***** ir mane vakarais ziauriai pykina... g.gif kas cia per bajeriukai tokie?
Papildyta:
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 13:07)
Bet sis sirgimas kazkoks kitoks. Niekad per mm nebudavo negera. Ir dar gal ir slyksciai nuskambes bet isejo didelis kresulys..  g.gif  belieka laukti kada baigsis mm ir vel bandyti. Aciu kad palaikot ! 4u.gif

Tie visi kresuliai, mane dazniausiai vargina kai veluoja mmm... gal cia tai kas uzkimba ir pabega? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 04, 13:21)
***** ir mane vakarais ziauriai pykina... g.gif  kas cia per bajeriukai tokie?

Nesuprantu ir as. Net slabna siandien.. Dar tas kresulys mane nustebino.
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 13:33)
Nesuprantu ir as. Net slabna siandien.. Dar tas kresulys mane nustebino.

o dar tas nuovargis nezmoniskas, vakare kokia 8 val. jau linksta kojos tik lova galvoj sukasi...cia gal koks naujoviskas pms'as g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 04, 13:44)
o dar tas nuovargis nezmoniskas, vakare kokia 8 val. jau linksta kojos tik lova galvoj sukasi...cia gal koks naujoviskas pms'as  g.gif

MAn kelios pastarosios dienos tai tokios atrodo krisk i lova ir nesikelk per dienas.. doh.gif
Atsakyti