QUOTE(pukeliuke @ 2013 06 03, 11:14)
Jau bandziaiu ,nesimato per fotika labai jau blyski ,bet net spalvos ruzavos turi vos vos kas keista..Ir plius su pirale as ,tai cia mistika kazkokia kodel tiek laiko tas tepliojimas gal koks kai buna pastojimas ne vietoje .O gal ta spirale jau nebetinka ,bet jau 8 men as su ja tai jau butu anksciaiu paaiskeja.
Zinok nebutinai, as tooooki si cikla vaiduokli pamaciau kad buvau tikra vos ne 100% kad pavyko, nes ir rausvas ir tt ir ka po poros dienu mm prasidejo tai gal ir buvau pakibus bet pabego, o gal buna tie testai nesamones kartais parode (beje dariausi ne dBest
)
QUOTE(Freja123 @ 2013 06 04, 07:19)
Labas rytas visoms !
Pas mane nekokios naujienos. Po nakties pradejau normaliai jau kraujuoti. Mm pramuse. Vel sis ciklas kaip matot nieko neatnese. Atrodo juk ir pries O ir per O atlikinejom ND, o rezultatas vel atejusios mm... Na kada gi Dievulis pasius mums leliuka
Va va as tave puikiai suprantu man net testai vaiduokliavo vienas jau visai grazu vaiduokliuka parode ir nieko... Laikykis, as jau kelintas ciklas matau tave cia tuo pat metu kaip as gadinancia testus. Linkiu sio sekmingo ciklo, o pati lauksiu ant gimtadienio savo gal padovanos man II testas