Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(starrgirl @ 2013 06 03, 08:45)
Taip ir būna,kai žmonės atsipalaiduoja thumbup.gif Aš tavo vietoj tikrai daryčiausi NT,juk net 18 DPO bigsmile.gif

Gerai jau gerai...jei taip nori galiu pasidaryti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tik del to kad prasai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 03, 09:47)
Gerai jau gerai...jei taip nori galiu pasidaryti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet tik del to kad prasai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
hihihi.gif

O aš laikau kumštukus thumbup.gif Ir laukiu tik gerų naujienų bigsmile.gif Beje,pastebėjau,kad man su rytiniu vaiduokliukas buvo blankesnis,nei darantis NT dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 06 03, 08:49)
O aš laikau kumštukus thumbup.gif Ir laukiu tik gerų naujienų bigsmile.gif Beje,pastebėjau,kad man su rytiniu vaiduokliukas buvo blankesnis,nei darantis NT dieną smile.gif

Per pietus nuleksiu iki vaistines.
Kaip idomiai g.gif idomu kodel? As su pirmu kai dariausi NT tai irgi ne ryte tai diena buvo vos iziurimas, o vakare tai ryskus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 03, 09:51)
Per pietus nuleksiu iki vaistines.
Kaip idomiai  g.gif  idomu kodel? As su pirmu kai dariausi NT tai irgi ne ryte tai diena buvo vos iziurimas, o vakare tai ryskus... rolleyes.gif

Nežinau,bet ne viena yra tai pastebėjus g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Noriu patarimo. blush2.gif "Dienos" vėluoja jau 10 dienų. 18-20 ciklo dieną buvo lengvas patepliojimas krauju. Savaitę iki turėjusių prasidėti mėnesinių dienos, gana aštriai skaudėjo kairį pilvo šoną apačioje. Dabar šoną vis pamaudena. Pilvo apačioje jaučiu pilnumo jausmą, lengvai pykina kokia trečia diena (gal nuo karščio?). Nėštumo testą pasidariau 32 CD, bet jis buvo neigiamas. Tiesa, mano ciklas - 28 dienos. Dabar pastaruosius tris rytus matavausi BT ir ji svyravo nuo 36.4 iki 36.6. Kokia tikimybė, kad galiu būti nėščia? Gal kvailai atrodo, kad trijų vaikų mama to klausia, bet esu pasimetusi. Juolab, kad mano ginekologės nebus porą mėnesių. Šiandien bandysiu pas šeimos gydytoją nueiti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 03 birželio 2013 - 09:39
QUOTE(Lexana @ 2013 06 03, 09:24)
Sveikos, merginos.

Noriu patarimo. blush2.gif "Dienos vėluoja jau 10 dienų. 18-20 ciklo dieną buvo lengvas patepliojimas krauju. savaitę iki turėjusių prasidėti mėnesinių dienos, gana aštriai skaudėjo kairį pilvo šoną apačioje. Dabar šoną vis pamaudena. Pilvo apačioje jaučiu pilnumo jausmą, lengvai pykina kokia trečia diena (gal nuo karščio?). Nėštumo testą pasidariau 32 CD, bet jis buvo neigiamas. Dabar pastaruosius tris rytus matavausi BT ir ji svyravo nuo 36.4 iki 36.6. Kokia tikimybė, kad galiu būti nėščia? Gal kvailai atrodo, kad trijų vaikų mama to klausia, bet esu pasimetusi. Juolab, kad mano ginekologės nebus porą mėnesių. Šiandien bandysiu pas šeimos gydytoją nueiti. 4u.gif

Na man panasiau i ciklo susvyravima labaiu nei i nestuke.gif
Jei BKT iki 36,6, o ir NT neigiamas (nors jei tik viena dareisi, tai gal dar pasidaryk) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 03, 10:42)
Na man panasiau i ciklo susvyravima labaiu nei i  nestuke.gif
Jei BKT iki 36,6, o ir NT neigiamas (nors jei tik viena dareisi, tai gal dar pasidaryk)  4u.gif

Norisi tikėti ir man, kad tai tik ciklo svyravimas, bet pas mane ciklas visada reguliarus, +/- viena diena. Ir niekada ciklo viduryje neteplioja. g.gif Bandysiu dar vieną testą pasidaryti, nes prieš tai darytame net jokio vaiduokliuko nebuvo, nors ir su kitais mano nėštumais NT būdavo vos įžiūrimos antrosios juostelės... g.gif Bet ta BT juk nebūdinga nėštumui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 03, 09:46)
Norisi tikėti ir man, kad tai tik ciklo svyravimas, bet pas mane ciklas visada reguliarus, +/- viena diena. Ir niekada ciklo viduryje neteplioja. g.gif Bandysiu dar vieną testą pasidaryti, nes prieš tai darytame net jokio vaiduokliuko nebuvo, nors ir su kitais mano nėštumais NT būdavo vos įžiūrimos antrosios juostelės... g.gif Bet ta BT juk nebūdinga nėštumui. doh.gif

As niekad nesu matavusi BT, kur ja reik matuot? ten? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 03, 10:51)
As niekad nesu matavusi BT, kur ja reik matuot? ten?  blush2.gif

Taip, "ten". Kiekvieną rytą, neatsikėlus iš lovos po 3-6 val. miego. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos atejau su savo dvejonem mintim. Zinau kad realiai viskas bus aisku kai tures but mm. Tai va su vyru nesisaugojom paskute mm ir po jos antra diena. Ir pastebejau lad man maudent krutis pradejo g.gif jei ne jos net minciu nebutu apie nestuke.gif puoliau skaityt kad po mmm nemaza tikimybe pastoti blink.gif su pirma mergaite pastojau vidury ciklo kaip ir vadoveliai raso ir siaip savo O jauciu. Ji pagal teorija siand turi but. Bet nejauciu jos blink.gif ciklas reguliarus 28d kaip manot gali but kad zenklas krutys jog laukiuosi? Nes mm turi ateit po poros sav.
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 06 03, 11:15)
Sveikos atejau su savo dvejonem mintim. Zinau kad realiai viskas bus aisku kai tures but mm. Tai va su vyru nesisaugojom paskute mm ir po jos antra diena. Ir pastebejau lad man maudent krutis pradejo g.gif  jei ne jos net minciu nebutu apie  nestuke.gif  puoliau skaityt kad po mmm nemaza tikimybe pastoti  blink.gif  su pirma mergaite pastojau vidury ciklo kaip ir vadoveliai raso ir siaip savo O jauciu. Ji pagal teorija siand turi but. Bet nejauciu jos blink.gif  ciklas reguliarus 28d kaip manot gali but kad zenklas krutys jog laukiuosi? Nes mm turi ateit po poros sav.

Aš su savo antra dukrele pastojau paskutinę mmm dieną. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 06 03, 10:00)
Taip, "ten". Kiekvieną rytą, neatsikėlus iš lovos po 3-6 val. miego. 4u.gif

O tai jei miegu ilgiau, tai reiskias kad reikia budintis anksciau ir pasidaryti? blush2.gif
Atsakyti