Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 31, 09:31)
nes as irgi pastresuoju del stipresnio sumaudimo arba kodel manes nepykina ir t.t. 

O va as registravausi pas gydytoja tai liepe tik mazdaug apie 8 savaite ateit... blink.gif  Is kur man kantrybes tiek gaut?  ax.gif

tai va va, su tais pririgalvojimais, o dar sm pasiskaicius, tai kuo tolyn i nestuma tuo ziauriau kartais buna biggrin.gif tai kas skundzias, kad skausmai uzeina, pergyvena ar normalu, kitos pasiskaito, kad keliom uzeina, o jom ne- tada pergyvena, kd jom neskauda. Skundai kai pykinimas kankina, dar didesni, kai jis dingsta (o gal kas negerai, kad dingo???) ir tt ir pan biggrin.gif

As tik po 8 sav ejau ir manau, kad ten anksciau ner ko lyst, nes tik nervais viskas baigias, kol nepamatai sirdutes ir reik laukt pakartot skana mirksiukas.gif
O UK tokia sistema, kad pirmas skanas tik apie 12 sav buna, tai kai nueisit pirma karta, susitiksit su akusere, pasvers, pamatuos ka reik ir paskirs data skanui (greiciausiai teks laisko laukt) 4u.gif

QUOTE(Noraa @ 2013 05 31, 09:39)
Ačiū  4u.gif Nukeliavau ryte kraujuko priduoti. Visai nėra jėgų, grįžau ir vėl griuvau į lovą  blush2.gif
Su kantrybe, tai tikrai sudėtinga situacija  biggrin.gif

lauksim rezultatu, bet man kazkaip nera abejoniu, matant tiek daug ryskesni NT mirksiukas.gif
O apie kantrybe, tai nieko cia nepadarysi, teks ugdytis ja nestuke.gif biggrin.gif juk kantrybe- dorybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 31, 11:53)
lauksim rezultatu, bet man kazkaip nera abejoniu, matant tiek daug ryskesni NT  mirksiukas.gif 

Keista tik, kad jokių kitų simptomų nėra. Pamaudena truputį pilvuką ir nuovargis jaučiasi, bet daugiau nieko. Anksti dar turbūt g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! As taip pat planuojanti smile.gif menesines turi buti po kokiu 4 dienu, tai labai nekantrauju.. jau pora testu sugadinau is to nekantrumo ir zinoma nieko jie man neparode ax.gif simpomu jokiu nejauciu apart itartinai pamaudziancia krutine..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano mm dar vis neatejo. Krutine tai pat tokia jautri ir pilva maudzia kiekviena diena. doh.gif
Testa dariausi pries kelias dienas tai neigiama rode. Jei vyko velyva O tai dabar butu kazkur 10DPO, bet jau 40 CD. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 05 31, 13:01)
Keista tik, kad jokių kitų simptomų nėra. Pamaudena truputį pilvuką ir nuovargis jaučiasi, bet daugiau nieko. Anksti dar turbūt  g.gif

nepergyvenkit, o dziaukites, kol nera biggrin.gif menkas malonumas jie mirksiukas.gif siaip jum dar ir anksti, o kaikuriom laimingosiom isvis tu simptomu nebuna biggrin.gif

QUOTE(Freja123 @ 2013 05 31, 16:26)
Testa dariausi pries kelias dienas tai neigiama rode. Jei vyko velyva O tai dabar butu kazkur 10DPO, bet jau 40 CD.  doh.gif  doh.gif

na imant ciklo diena, tai jau kaip ir velu, bet 10DPO dar truputi peranksti tesui ax.gif mistika su jumis cia biggrin.gif lauksim kuo viskas baigsis, bet manau tai, kad mmm neatejo, tik patvirtina fakta, kad O greiciausiai buvo velyva g.gif lauksim teigiamo NT po kokiu 4-5 dienu 4u.gif

Kovee, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aha as vis nekantrauju del geru ziniu is Frejos bet sutinku jog mistika vyksta lotuliukas.gif Palauk keleta dieneliu jei vel testas nerodys ir mm nebus uzsirasyk pas gydytoja ... nes kaskaip ydomiai tau doh.gif
Vakare Puikiai supratau ka norejai pasakyti del sistemos uk del skanu ir t.t. bet nesuprantu is kur as tiek kantrybes gausiu lotuliukas.gif As zinok tokia jautri dabar, is nieko juokiuosi ir is nieko verkiu doh.gif Per skana taip apsibliauciau jog is ginekologinio i kitos paskirties skyriu perkeltu lotuliukas.gif O taip noriu pamatyt ta kruopyte , sirdele plakancia wub.gif wub.gif Ysitikinti jog viskas ok wub.gif
Atsakyti
Na ką, siandien turėjusių prasidėti pirmoji mmm diena. Tai čia vienintelis požymis, daugiau nieko išskirtinio nėra... gaila kazkaip, vel nieko gero, NT neigiamas. Dar ir limfmazgis kirkšnyje kažko padidėjo schmoll.gif
Atsakyti
As nejauciu jokiu pozymiu isskyrus tai, kad skaudejo pilvo apacia, ir testai teigiami, bet va nuejau pas gydytoja butu lygiai 5 sav, o jis nieko nemato g.gif eisiu po sav
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 06 01, 17:33)
As nejauciu jokiu pozymiu isskyrus tai, kad skaudejo pilvo apacia,  ir testai teigiami, bet va nuejau pas gydytoja butu lygiai 5 sav, o jis nieko nemato g.gif eisiu po sav

Natūralu, kad 5 sav. nėštumo nesimato. Reikia kantrybės laukti smile.gif (aš tai jos visai neturiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 06 01, 18:33)
As nejauciu jokiu pozymiu isskyrus tai, kad skaudejo pilvo apacia,  ir testai teigiami, bet va nuejau pas gydytoja butu lygiai 5 sav, o jis nieko nemato g.gif eisiu po sav

Tikrai normalu,kad dar nieko nematė smile.gif Man pirmą kartą liepė labai anksti ateit,kai ėjau buvo tik 4 sav ir 2 d,tai nieko nematė, liepė ateit lygiai po savaitės,o tada jau matėsi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, Vietname!!! lotuliukas.gif
Na ka baigesi mano visi baliai festivaliai, laikas "i darbus" doh.gif
Beje, per ta visa maratona, net nepastebejau kaip nesulaukiau turejusiu ivykti mmm... doh.gif ir nbeplanavom su vyru si cikla, bet taip gavosi, kad per pacias O smileysex.gif buvo su laiminga pabaiga...o dabar nezinau ir ka galvoti, ar ciklas veluoja, ar nestuke.gif siandien yra 18DPO bigsmile.gif
NT nenoriu daryti, vien del to kad eilini karta nenusivilciau...bet jau trecia diena pykina...vakarais dazniausiai, vakar pradeju viena (.) mausti ir skaudenti...
Lauksim kas bus toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 03 birželio 2013 - 08:43
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 06 03, 09:41)
Labas rytas, Vietname!!!  lotuliukas.gif

Taip ir būna,kai žmonės atsipalaiduoja thumbup.gif Aš tavo vietoj tikrai daryčiausi NT,juk net 18 DPO bigsmile.gif
Atsakyti