QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 31, 09:31)
nes as irgi pastresuoju del stipresnio sumaudimo arba kodel manes nepykina ir t.t.
O va as registravausi pas gydytoja tai liepe tik mazdaug apie 8 savaite ateit... Is kur man kantrybes tiek gaut?
O va as registravausi pas gydytoja tai liepe tik mazdaug apie 8 savaite ateit... Is kur man kantrybes tiek gaut?
tai va va, su tais pririgalvojimais, o dar sm pasiskaicius, tai kuo tolyn i nestuma tuo ziauriau kartais buna tai kas skundzias, kad skausmai uzeina, pergyvena ar normalu, kitos pasiskaito, kad keliom uzeina, o jom ne- tada pergyvena, kd jom neskauda. Skundai kai pykinimas kankina, dar didesni, kai jis dingsta (o gal kas negerai, kad dingo???) ir tt ir pan
As tik po 8 sav ejau ir manau, kad ten anksciau ner ko lyst, nes tik nervais viskas baigias, kol nepamatai sirdutes ir reik laukt pakartot skana
O UK tokia sistema, kad pirmas skanas tik apie 12 sav buna, tai kai nueisit pirma karta, susitiksit su akusere, pasvers, pamatuos ka reik ir paskirs data skanui (greiciausiai teks laisko laukt)
QUOTE(Noraa @ 2013 05 31, 09:39)
Ačiū Nukeliavau ryte kraujuko priduoti. Visai nėra jėgų, grįžau ir vėl griuvau į lovą
Su kantrybe, tai tikrai sudėtinga situacija
Su kantrybe, tai tikrai sudėtinga situacija
lauksim rezultatu, bet man kazkaip nera abejoniu, matant tiek daug ryskesni NT
O apie kantrybe, tai nieko cia nepadarysi, teks ugdytis ja juk kantrybe- dorybe