Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Noraa @ 2013 05 30, 12:38)
Sveikos,
Galvoju, kad kone pats pirmas nėštumo požymis yra implantacinis kraujavimas. Kaži ar jis visoms būna? Man NT rodo II, bet implantacinio kraujavimo nebuvo  g.gif Nė nežinau ką galvoti  g.gif

nevisom, netgi daznai jo nebuna schmoll.gif Man irgi nebuvo. Jei testas teigiamas, tai aiskus ir atsakymas (testas buna teigiamas tik po implantacijos), neieskokit problemu, kur ju nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 30 gegužės 2013 - 13:27
QUOTE(Noraa @ 2013 05 30, 13:38)
Sveikos,
Galvoju, kad kone pats pirmas nėštumo požymis yra implantacinis kraujavimas. Kaži ar jis visoms būna? Man NT rodo II, bet implantacinio kraujavimo nebuvo  g.gif Nė nežinau ką galvoti  g.gif

Tikrai ne visoms buna. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 05 30, 13:19)
Tikrai ne visoms buna. schmoll.gif

Nuraminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 05 30, 10:38)
Kaži ar jis visoms būna? Man NT rodo II, bet implantacinio kraujavimo nebuvo  g.gif Nė nežinau ką galvoti  g.gif

nu tikrai ne visoms schmoll.gif man jo tikrai nebuvo. Tik menamu mmm diena buvo keli lasiukai kraujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2013 05 30, 13:51)
nu tikrai ne visoms schmoll.gif man jo tikrai nebuvo. Tik menamu  mmm diena buvo keli lasiukai kraujo ax.gif

Puiku tada smile.gif Tikrai ramiau smile.gif Man mmm dieną pradėjo nestipriai teplioti ir tepliojimas truko dvi dienas, bet labai negausus. Trečią dieną (t.y. šiandien smile.gif ) jau neteplioja, oi kaip tikiuosi, kad liovėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 05 30, 14:00)
Puiku tada  smile.gif Tikrai ramiau  smile.gif Man mmm dieną pradėjo nestipriai teplioti ir tepliojimas truko dvi dienas, bet labai negausus. Trečią dieną (t.y. šiandien  smile.gif ) jau neteplioja, oi kaip tikiuosi, kad liovėsi  ax.gif

Viskas bus gerai, svarbiausia nekraujuojat daug ir svieziu krauju 4u.gif o jei jau ir lioves, tai visai saunu thumbup.gif matyt tikrai tik menamu mmm patepliojimas buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 30, 14:05)
Viskas bus gerai, svarbiausia nekraujuojat daug ir svieziu krauju  4u.gif  o jei jau ir lioves, tai visai saunu  thumbup.gif  matyt tikrai tik menamu mmm patepliojimas buvo  drinks_cheers.gif

Tikiuosi tikiuosi bigsmile.gif Žiūrėsiu ką rytoj HCG parodys.
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 05 30, 14:09)
Tikiuosi tikiuosi  bigsmile.gif  Žiūrėsiu ką rytoj HCG parodys.

lauksim rezultatu drinks_cheers.gif manau jei jau butu blogos naujienos, tai butu nesilioves ir tik stiprejes kraujavimas, o dabar panasu, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 30, 14:24)
lauksim rezultatu  drinks_cheers.gif  manau jei jau butu blogos naujienos, tai butu nesilioves ir tik stiprejes kraujavimas, o dabar panasu, kad viskas bus gerai  4u.gif

Aha, ir aš jau pradedu galvoti, kad jei būtų kas blogai, tai kraujas jau būtų pasipylęs. Kai turėsiu HCG atsakymą, būtinai čia pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 30, 13:17)
nevisom, netgi daznai jo nebuna  schmoll.gif  Man irgi nebuvo. Jei testas teigiamas, tai aiskus ir atsakymas (testas buna teigiamas tik po implantacijos), neieskokit problemu, kur ju nera  mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif Man irgi nebuvo irgi buvau pagalvojusi jog viskas ok nes nestume esu pusiau zaliuke , bet Vakare labai super pasake jog neverta ieskoti problemu kur ju nera thumbup.gif nes as irgi pastresuoju del stipresnio sumaudimo arba kodel manes nepykina ir t.t. lotuliukas.gif smile.gif

Nuosirdziai sveikinu Noraa turint II wub.gif pranesk HCG rezultatus nors ir taip viskas turetu but gerai 4u.gif balionelis tau 4u.gif

O va as registravausi pas gydytoja tai liepe tik mazdaug apie 8 savaite ateit... blink.gif Is kur man kantrybes tiek gaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2013 05 31, 09:31)
Nuosirdziai sveikinu Noraa turint II wub.gif pranesk HCG rezultatus nors ir taip viskas turetu but gerai  4u.gif  balionelis tau 4u.gif
O va as registravausi pas gydytoja tai liepe tik mazdaug apie 8 savaite ateit... blink.gif  Is kur man kantrybes tiek gaut?  ax.gif

Ačiū 4u.gif Nukeliavau ryte kraujuko priduoti. Visai nėra jėgų, grįžau ir vėl griuvau į lovą blush2.gif
Su kantrybe, tai tikrai sudėtinga situacija biggrin.gif O tai čia pirmam vizitui liepė tik 8 savaitę ateit?
Atsakyti
QUOTE(Noraa @ 2013 05 31, 09:39)
Ačiū  4u.gif Nukeliavau ryte kraujuko priduoti. Visai nėra jėgų, grįžau ir vėl griuvau į lovą  blush2.gif
Su kantrybe, tai tikrai sudėtinga situacija  biggrin.gif O tai čia pirmam vizitui liepė tik 8 savaitę ateit?

Na nekraujuoju neskauda - viskas ok tada biggrin.gif tai sake palaukti , o pries ateinant pas ja turiu pasidaryti proftilaktine apziura , na matai as uzsiregistravau i poliklinika ir joje ne karto dar nebuvus , be to cia uk tai gal tokia tvarka nzn... doh.gif
Atsakyti