Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Laba diena 4u.gif
Nuolat paskaitineju ir seku jusu zinutes ir kartu pergyvenu, kad tik sulauktumet tu issvajotuju dvieju bruksneliu wub.gif Tiesa, to paties laukiu ir as - ir taip jau desimtas menuo vis nepavyksta. Siandien man 7-10 DPO, negaliu tiksliai pasakyt, nes OT nesutapo su BT parodymais, tai skirtingai brezia OV data. Pozymiu visokiausiu yra kas men, ir taip nesinori i juos kreipt demesio, bet turbut tai neisvengiama... Ech, ta paskutine sav iki mmm pati sunkiausia, ir NT norisi daryt, ir susilaikyt norisi...
Na, linkiu visoms laukiancioms didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitavita: 27 gegužės 2013 - 15:03
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 27, 14:53)
Tai ne dar juk ne nestumo testas parode o OVULIACIJOS testas dvi ryskias parode, tai dar nebutinai nescia...

Tiesa pasakius aš čia naujokė ir ne visus trumpinius težinau blush2.gif doh.gif ir šiaip aš niekada labai tiksliai nesekiau mm, kadangi jos pas mane visada labai nereguliarios buvo, todėl jokių testų niekada nedariau ir dabar tiesiog atėjo laikas , kada nusisprendėm tokiom permainom ir pabandėm ir tikimės gero rezultato smile.gif
Atsakyti
Man mm dar neatejo bet nuo vakar pastoviai pilva paskaudena. Ir dar pilva pucia pastoviai,krutine labai jau jautri ir padidejusi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 27, 13:06)
man irgi pirma mintis, kad implantacinis kraujavimas  g.gif  su NT neskubekit (aisku pabandykit, bet nenusivilkit, jei dar nieko nerodys), nes hCG (kuris ir rodos ant NT), pradeda gamintis tik po implantacijos ir turi pakilt pakankamai, kad slapime jo butu isskiriama uztektinai, kad NT sureaguotu, tai pora dienu gali but mazai  mirksiukas.gif  man irgi kaip Doroti, NT vaiduokliuka parode mmm diena  4u.gif

net nezinau. vakar buvo kazkur 11 - 12DPO g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 27, 16:17)
Man mm dar neatejo bet nuo vakar pastoviai pilva paskaudena. Ir dar pilva pucia pastoviai,krutine labai jau jautri ir padidejusi..  doh.gif

Man buvo tas pats.. smile.gif
O siandien stai po apsilankymo pas daktare, kurios nebuvo todel teko uzsirasyti birzelio 4 dienai.. pradejau kraujuot... Labai silpnai, lengvai, bet kraujuot... Pasimatavau temperatura si vis dar laikosi 37,1 ir nekrenta.. jauciuosi issunkta nuo visko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 27, 13:06)
sveikinimai  4u.gif 
man irgi pirma mintis, kad implantacinis kraujavimas  g.gif  su NT neskubekit (aisku pabandykit, bet nenusivilkit, jei dar nieko nerodys), nes hCG (kuris ir rodos ant NT), pradeda gamintis tik po implantacijos ir turi pakilt pakankamai, kad slapime jo butu isskiriama uztektinai, kad NT sureaguotu, tai pora dienu gali but mazai  mirksiukas.gif  man irgi kaip Doroti, NT vaiduokliuka parode mmm diena  4u.gif
QUOTE(gyan @ 2013 05 27, 15:21)

net nezinau. vakar buvo kazkur 11 - 12DPO  g.gif

dabar vel lasa radau g.gif tik jau ne sviezia, kaip vakar, o rusva g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kokios jusu zinios damos ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyan @ 2013 05 27, 18:08)

dabar vel lasa radau  g.gif tik jau ne sviezia, kaip vakar, o rusva  g.gif

Nezinau ar tave tai paguos bet tiek su pirmu tiek su antru nestumo metu mano implantaciniai buvo 2-3d toks kiek pamenu tamsesnis buvo tepimas, o su treciu rausvesnis kitos isvis raso kad kaip mm buna tik ciut svelnesnis tai kaip suprantu gali but netgi 5-6dienos tepimo...
Kokios dabar pas tave zinios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 29 gegužės 2013 - 10:55
Mano NT siandieninis neigiamas verysad.gif fsio manau nebeverta turet dabar vilciu.. tik lieka laukt mm. Bet jos nezinia kode veluoja..
Atsakyti
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 29, 17:27)
Mano NT siandieninis neigiamas verysad.gif fsio manau nebeverta turet dabar vilciu.. tik lieka laukt mm. Bet jos nezinia kode veluoja..

Tai gal pas tave O daug veliau ivyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 05 29, 21:28)
Tai gal pas tave O daug veliau ivyko  g.gif

IR as turiu tokia nuojauta kad veliau O vyko. Bandysiu jei mm neateis dar pirmadieni NT daryt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Galvoju, kad kone pats pirmas nėštumo požymis yra implantacinis kraujavimas. Kaži ar jis visoms būna? Man NT rodo II, bet implantacinio kraujavimo nebuvo g.gif Nė nežinau ką galvoti g.gif
Atsakyti