Laba diena
Nuolat paskaitineju ir seku jusu zinutes ir kartu pergyvenu, kad tik sulauktumet tu issvajotuju dvieju bruksneliu Tiesa, to paties laukiu ir as - ir taip jau desimtas menuo vis nepavyksta. Siandien man 7-10 DPO, negaliu tiksliai pasakyt, nes OT nesutapo su BT parodymais, tai skirtingai brezia OV data. Pozymiu visokiausiu yra kas men, ir taip nesinori i juos kreipt demesio, bet turbut tai neisvengiama... Ech, ta paskutine sav iki mmm pati sunkiausia, ir NT norisi daryt, ir susilaikyt norisi...
Na, linkiu visoms laukiancioms didziausios sekmes
QUOTE(kipshiukas @ 2013 05 27, 14:53)
Tai ne dar juk ne nestumo testas parode o OVULIACIJOS testas dvi ryskias parode, tai dar nebutinai nescia...
Tiesa pasakius aš čia naujokė ir ne visus trumpinius težinau ir šiaip aš niekada labai tiksliai nesekiau mm, kadangi jos pas mane visada labai nereguliarios buvo, todėl jokių testų niekada nedariau ir dabar tiesiog atėjo laikas , kada nusisprendėm tokiom permainom ir pabandėm ir tikimės gero rezultato
Man mm dar neatejo bet nuo vakar pastoviai pilva paskaudena. Ir dar pilva pucia pastoviai,krutine labai jau jautri ir padidejusi..
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 27, 13:06)
man irgi pirma mintis, kad implantacinis kraujavimas su NT neskubekit (aisku pabandykit, bet nenusivilkit, jei dar nieko nerodys), nes hCG (kuris ir rodos ant NT), pradeda gamintis tik po implantacijos ir turi pakilt pakankamai, kad slapime jo butu isskiriama uztektinai, kad NT sureaguotu, tai pora dienu gali but mazai man irgi kaip Doroti, NT vaiduokliuka parode mmm diena
net nezinau. vakar buvo kazkur 11 - 12DPO
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 27, 16:17)
Man mm dar neatejo bet nuo vakar pastoviai pilva paskaudena. Ir dar pilva pucia pastoviai,krutine labai jau jautri ir padidejusi..
Man buvo tas pats..
O siandien stai po apsilankymo pas daktare, kurios nebuvo todel teko uzsirasyti birzelio 4 dienai.. pradejau kraujuot... Labai silpnai, lengvai, bet kraujuot... Pasimatavau temperatura si vis dar laikosi 37,1 ir nekrenta.. jauciuosi issunkta nuo visko..
QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 27, 13:06)
sveikinimai
man irgi pirma mintis, kad implantacinis kraujavimas su NT neskubekit (aisku pabandykit, bet nenusivilkit, jei dar nieko nerodys), nes hCG (kuris ir rodos ant NT), pradeda gamintis tik po implantacijos ir turi pakilt pakankamai, kad slapime jo butu isskiriama uztektinai, kad NT sureaguotu, tai pora dienu gali but mazai man irgi kaip Doroti, NT vaiduokliuka parode mmm diena
QUOTE(gyan @ 2013 05 27, 15:21)
dabar vel lasa radau tik jau ne sviezia, kaip vakar, o rusva
Labas rytas Kokios jusu zinios damos ?
QUOTE(gyan @ 2013 05 27, 18:08)
Nezinau ar tave tai paguos bet tiek su pirmu tiek su antru nestumo metu mano implantaciniai buvo 2-3d toks kiek pamenu tamsesnis buvo tepimas, o su treciu rausvesnis kitos isvis raso kad kaip mm buna tik ciut svelnesnis tai kaip suprantu gali but netgi 5-6dienos tepimo...
Kokios dabar pas tave zinios?
Mano NT siandieninis neigiamas fsio manau nebeverta turet dabar vilciu.. tik lieka laukt mm. Bet jos nezinia kode veluoja..
QUOTE(Freja123 @ 2013 05 29, 17:27)
Mano NT siandieninis neigiamas fsio manau nebeverta turet dabar vilciu.. tik lieka laukt mm. Bet jos nezinia kode veluoja..
Tai gal pas tave O daug veliau ivyko
QUOTE(aga&aga @ 2013 05 29, 21:28)
Tai gal pas tave O daug veliau ivyko
IR as turiu tokia nuojauta kad veliau O vyko. Bandysiu jei mm neateis dar pirmadieni NT daryt