Sveikos, saunuoles mamos kurios vis dar padedate, as kelis syk norejau nuvesti maisto, bet kai skambini ne syki ir ne du ir niekas nekelia o laiko nera is vis kad vaziuoti na ura rasiu ar reikes vingiaparki ar dar kur lakstyt su vaikais paciai tad... nenuvesta liko abudu karus, as jai buvau rasiusi zinute suprantu kad nera pinigu atrasyti bet kai po keliu val vel skambinu ir nekeliama mastyk zmogus ka tik nori net nuvaziavus neieiciau pro kodines duris nekalbu apie tai kad nepamenu nei auskto nei buto.
dziugu kad griebet liuda ir nuvaziavot uzregistruoti prasymo, nesistebiu kazkodel kad buvo jis neiregistruotas.
Taip, telefono nekėlimas ir mane erzina . Jau kaip ir turėjo ateiti laiškas su atsakymu, ar bus kitą mėnesį išmokėta pašalpa, o va ir vakar porą kartų skambinau, ir šiandien, bet negaliu prisiskambint
O perskambint tai ji niekad neperskambina, nes telefono sąskaita tuščia.
O perskambint tai ji niekad neperskambina, nes telefono sąskaita tuščia.
O koks pas ja tinklas? As turiu TELE 2 PILDYK. Uzsisakau plana menesiui uz 2,50Lt arba uz 5Lt ir galiu prakalbeti i visus tinklus 50 arba 170 nemokamu minuciu. Ir nemokamos zinutes i visus tinklus. Net uz 6Lt gauni 300 nemokamu minuciu.
As uzsisakius uz 5Lt 170min ju per menesi net neprakalbu 2:nes artimiausius zmones pasidarau draugais, kurie man kainuoja po 1Lt/men ir jiems skambinu nemokamai, jie man taip pat (bet planas Draugai tik tarp pildyk vartotoju). Tai gal jai reiktu tiesiog keisti rysio tiekeja.
Va tokios kainos Pildyke http://www.pildyk.lt...planas-visiems/
siaip cia yra akcija, be akciju kainuoja siek tiek brangiau. Taciau tomis akcijomis naudojuosi jau kone puse metu.
As uzsisakius uz 5Lt 170min ju per menesi net neprakalbu 2:nes artimiausius zmones pasidarau draugais, kurie man kainuoja po 1Lt/men ir jiems skambinu nemokamai, jie man taip pat (bet planas Draugai tik tarp pildyk vartotoju). Tai gal jai reiktu tiesiog keisti rysio tiekeja.
Va tokios kainos Pildyke http://www.pildyk.lt...planas-visiems/
siaip cia yra akcija, be akciju kainuoja siek tiek brangiau. Taciau tomis akcijomis naudojuosi jau kone puse metu.
del tinklo nepamenu klausiau, sake...
zinau kad neperskambins bet as kai sms rasiau pasakiau kad del maisto skambinu ir persuksiu po valandos, tai kaip ir zinojo kad vel skambinsiu ne ryte ir ne pietu metu trugdziau.. bet yra kaip yra.
as vaziuosiu i kaima,greiciausia si savaitgali, vaziuodama atgal prasuksiu pro ja jei pagausiu, nuvesiu kaimo gerybiu, jei ne vel liks pas mane, nes salygu neturiu vaziuoti atskirai bet kuriuo metu kaip seniau.
WG parasykite kai zinosite kokia situacija su pasalpomis ... be jusu su frane ji jauciu ju tirkai negautu
zinau kad neperskambins bet as kai sms rasiau pasakiau kad del maisto skambinu ir persuksiu po valandos, tai kaip ir zinojo kad vel skambinsiu ne ryte ir ne pietu metu trugdziau.. bet yra kaip yra.
as vaziuosiu i kaima,greiciausia si savaitgali, vaziuodama atgal prasuksiu pro ja jei pagausiu, nuvesiu kaimo gerybiu, jei ne vel liks pas mane, nes salygu neturiu vaziuoti atskirai bet kuriuo metu kaip seniau.
WG parasykite kai zinosite kokia situacija su pasalpomis ... be jusu su frane ji jauciu ju tirkai negautu
Na,mergytės ir man nekelia rago
Žodžiu,jei kas pas ją važiuosit,galit drąsiai perspėti jei netsilieps į skambučius, nutrauksim paramą nežadu žaisti katės pelės
Žodžiu,jei kas pas ją važiuosit,galit drąsiai perspėti jei netsilieps į skambučius, nutrauksim paramą nežadu žaisti katės pelės
na mano tikslas nera meluoti, tikrai kelis kart kai norejau vezti maisto tai skambinau tikrai ne karta, sms parasiau kad perskambinsiu po valandos, ir vel tyla... tikrai laikau signala kol atsijungia tel. ne kelis skambucius,nemajakinu taip sakant...
suprasciau jei tai pietu metas bet kai pavakarys juo lab kad ji tel visuomet prie saves turi, bent kiek esu buvus pas ja, net kieme.. tad ...
suprasciau jei tai pietu metas bet kai pavakarys juo lab kad ji tel visuomet prie saves turi, bent kiek esu buvus pas ja, net kieme.. tad ...
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 29, 12:12)
na mano tikslas nera meluoti, tikrai kelis kart kai norejau vezti maisto tai skambinau tikrai ne karta, sms parasiau kad perskambinsiu po valandos, ir vel tyla... tikrai laikau signala kol atsijungia tel. ne kelis skambucius,nemajakinu taip sakant...
Nesuprantu pirmo sakinio esmės.
Liudai skambinau kelis kartus dieną ,vakarop, niekas neatsiliepė,o galiausia man moteris -robotė pasakę ,kad šiuo metu nėra galimybės susisiekti. Turiu veikti ir taip ko, tad sms tikrai nesiuntinėsiu.
Mano galva čia ji turi derintis prie Jūsų ,o ne Jūs prie jos
QUOTE(merga @ 2013 07 29, 10:21)
Na,mergytės ir man nekelia rago
Panašu, kad Merga supyko... Va tai bus gražu, jei uždarys temą...
Atvirai pasakius, mane taip pat užknisa tas neprisiskambinimas Nepamanykit, kad vienom kelia, kitom ne... Skambinau ir šeštadienį, ir sekmadienį (po porą kartų), vakar... Tai tik vakar prisiskambint pavyko . Apiburbėjau, kad nekelia telefono, tai pasiteisino, kad mergaitė jau nuo praeitos savaitės serga, tai išsimušus iš dienotvarkės. Kai ji miega, išjungia telefoną, o įjungti pamiršta... Na, taip sako, o kaip ten iš tikrųjų tai nežinau
Vakar dienos žiniomis, atsakymas dėl pašalpų dar negautas. Prigrąsinau šiandien skambinti į Kauno g. ir pasiklausti, o tai ant padėkliuko niekas nieko neatneš Pažadėjo, kad būtinai šiandien paskambnins, o vėliau iš kito telefono pamajakins, kad perskambinčiau. Bet iki dabar jokių žinių
Žodžiu, aš irgi pikc... Sakiau, daugiau neskambinsiu... O kadangi "Motina Teresė" (Franė ) atostogauja, niekas nieko nebenuveš. Kai išalks, pati paskambins
QUOTE(Winter Garden @ 2013 07 30, 17:15)
Panašu, kad Merga supyko... Va tai bus gražu, jei uždarys temą...
Žodžiu, aš irgi pikc... Sakiau, daugiau neskambinsiu... O kadangi "Motina Teresė" (Franė ) atostogauja, niekas nieko nebenuveš. Kai išalks, pati paskambins
Neuždarys temos,Merga,gali būt spakaina .Ne tokius esu aplaužius ir pastatčius į vietą. Bet supyku tikrai,iš tokios skylės už šiknos traukiam ir atsidėkojimas toks Bet kažkaip jau bitėm kvepia,su tuo telefono baikėm. ***** pati asmeninį tel; Pildyk naudoju planas Visiems 170 vos -5 lt kainuoja mėnesiui ir lai nestumia.Su išjungimais dėl vaiko miego ir kažkaip trelės. Nu žodžiu...
Palaikau tave WG,kai praalkas,pati atsišauks
sveikos, šią savaitę atostogauju su šeimyna, tai čia ir internetas silpnas, ir jungtis tingiu
informuoju apie piniginius reikalus:
Jovita M. 25
Vaida V. 30
Viso 55 Lt.
Prieš išvažiuojant su WG nuvežėm maišą maisto. Pati Liuda sakė, kad kruopų, makaronų turi pakankamai. Tikrai nenumirs. Berniukas algą gavo. Prisakiau kažkiek įnešti šeimininkei, bent einamąjį mėnesį, kad skola nedidėtų. Grįšiu, patikrinsiu.
Jovita M. 25
Vaida V. 30
Viso 55 Lt.
Prieš išvažiuojant su WG nuvežėm maišą maisto. Pati Liuda sakė, kad kruopų, makaronų turi pakankamai. Tikrai nenumirs. Berniukas algą gavo. Prisakiau kažkiek įnešti šeimininkei, bent einamąjį mėnesį, kad skola nedidėtų. Grįšiu, patikrinsiu.
QUOTE(Frane @ 2013 07 30, 22:39)
sveikos, šią savaitę atostogauju su šeimyna, tai čia ir internetas silpnas, ir jungtis tingiu
Jovita M. 25
Vaida V. 30
Viso 55 Lt.
Jovita M. 25
Vaida V. 30
Viso 55 Lt.
Ačiū tau už tokiį gėrumą tavo ir tavo šeimos
QUOTE(merga @ 2013 07 30, 15:09)
rasiau kad neturiu tikslo meluoti, nes buvo rasyta kad nezadet vest maisto jei nenuvezama, tai supratau kaip akmenuka i mano puse todel taip ir parasiau