Įkraunama...
Įkraunama...

Mamai su 2 vaikučiais reikalinga pagalba,

Piniginiai reikalai:

Svetlana S. - 30
Jovita M. - 25
Jurgita V. - 50
Olga P. - 40
Irmina V. - 80

Viso 225 Lt

thumbup.gif
Atsakyti
Liudai reikia truputi maisto, kad pratemptu iki sunaus algos ir vaiku pinigeliu. Kas galetu paremti juos siandien ar ryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 07 birželio 2013 - 07:12
Prasidėjo atostogų metas,tad mano galva,jei nebūtų galimybės ,kad kas paremtų šeimą maistu,F imk pinigėlį nuo sąskaitos ir gausi pati nupirkti šio to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 06 07, 10:39)
Prasidėjo atostogų metas,tad manao galva,jei nebūtų galimybės ,kad kas paremtų šeimą maistu,[f]bF[/b] imk pinigėlį nuo sąskaitos ir gausi pati nupirkti šio to  blush2.gif

problema ne piniguose, o mano laike. niekaip negaliu si karta.
Atsakyti
Perdaviau šeimai 50 Lt, kažkiek pratemps...
Atsakyti
sveikutes. as atostogavau dabar darbuojuos su laiku ne kas o kada pasalpas gaunamos?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 07, 17:43)
sveikutes. as atostogavau dabar darbuojuos su  laiku ne kas o kada  pasalpas gaunamos?

birzelio 10 d. mazdaug. turetu pirmadieni-antradieni jau gaut.
WG dabar pareme, tai turetu isgyvent.
Atsakyti
supratau.. WG ir kitos saunuoles!

matau sunus dirba, irgi smagi zinia.
as si sasvaitgali dirbu, kita kriskstynos paksui vel dirbu pasuksiu menesio eigoj liudai, pasidometi kaip laikosi, man paciai smalsu,kaip jos sveikata?
Atsakyti
Aplankiau Liuda siandien vakare. Nuveziau maisto ir perdaviau saulutes antklode.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 06 09, 22:13)
Aplankiau Liuda siandien vakare. Nuveziau maisto ir perdaviau saulutes antklode.

oro_buckis.gif Auksas tu, ne žmogus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 06 09, 22:13)

o kaip Liudai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 10, 07:13)
o kaip Liudai sekasi?

su ja 5dieni telefonu kalbejau, tai nuotaikos geros. o vakar ji su mergaite buvo lauke, tai as su vyresneliu bendravau. jis nusileido ir maisto paimti, as i virsu nekilau. smile.gif Liudos nemaciau.
Atsakyti